Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה בנרו שפתאום התחילה.

כשאני נכנס לנרו נפתחת לי ההודעה הבאה:

http://img513.imageshack.us/my.php?i...eroproblem.png

היא אומרת שאני צריך לבקש אישור מהאדמין של המחשב כדי לצרוב, ולהיכנס לקובץ של נרו בלוח הבקרה ולאשר לכל המשתמשים לצרוב.

כשאני נכנס ומסמן לו שיאפשר לכל המשתמשים לצרוב, זה נראה כאילו זה בסדר אבל שאני נכנס שוב לנרו ההודעה קופצת שוב וזה לא עוזר.

דבר נוסף הוא שהמשתמש שלי הוא האדמין ככה שזה מוזר שהוא אומר לי לבקש אישור מהאדמין.

ניסיתי להתקין גירסאות שונות של נרו וזה קורה בכולן.

הבעיה מסרבת להיפתר, מה עושים?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ניסית להסיר את נרו וגם את BURNRIGHTS ואחרי זה להתקין רק את נרו ?

אם לא, נסה.

ובכל מקרה אני ממליץ להתקין גרסא של NERO MICRO או NERO ULTRA, שהן גרסאות מופשטות של נרו בלי כל השיט שיש בתוכנה הזו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יכול להיות שאין לך פשוט הרשאות. ליוזר שלך יש הרשאות אדמין?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך מסירים את ה- BURNRIGHTS?

הוא לא מופיע בהוספה/הסרה של תוכניות.

השתמשתי בנרו אקספרס 6 שהיה בתוך החבילה של האולטרה,

הכל היה טוב ויפה עד אתמול כשניסיתי לצרוב שמאז מופיעה הבעיה.

מחקתי את החבילה והתקנתי אותה שוב, אך הבעיה חזרה. מחקתי והתקנתי נרו 8 והבעיה עדיין קיימת.

tzvipper היוזר שלי הוא האדמין.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ככל הנראה זה בגלל שאין לך הרשאות.

תכנס למשתמש האדמין (במשך הפתיחה של הווינדוס,תלחץ CTRL+ALT+DEL [במידה ואין לך את המשתמש כבר כחלק מהמשתמשים],וביוזר ניים תכתוב administrator)

לך ללוח בקרה->חשבונות משתמש,תלחץ על המשתמש שלך ואז על Change my account type,ותבחר בComputer Administrator.

זה אמור לפתור את הבעיה :-D

אם זה לא עובד,תנסה לצרוב עם הנרו מהחשבון של האדמין,אם ההודעה עדיין תופיעה,זו כבר בעיה אחרת.

פורסם

תיכנס כאדמין ותיפתח את הנרו ושם באפשרויות יש לך הגדרות של ה BURN RIGHTS

כמו כן אתה יכול להסיר אותם לגמרי בהוספה והסרה של תוכניות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אבל אני כבר מחובר כאדמין והחשבון שלי הוא החשבון היחיד במחשב.

פורסם
אבל אני כבר מחובר כאדמין והחשבון שלי הוא החשבון היחיד במחשב.

אתה בטוח שאתה מחובר כאדמין? גם אצלי החשבון היחיד במחשב הוא שלי,אבל בלי קשר,תמיד יש עוד חשבון שנקרא 'Administrator'. נסה לעשות מה שאמרתי ותראה אם יש לך את החשבון הזה,כי אם כן זה קרוב לוודאי מה שיפתור לך את הבעיה.

פורסם

אוקיי, מסתבר שהבעיה היא יותר מסובכת ממה שחשבתי.

נסיתי להתקין שתי תוכנות צריבה אחרות וגם נרו מיני ומסתבר שהן לא מזהות את הצורב.

מישהו יודע מה עליי לעשות במקרה כזה?

התוכנות פשוט לא מזהות את הצורב. (אני יכול להיכנס לכונן שלו אפילו שאין בתוכו דיסק)

פורסם

איך אני עושה את זה?

אגב הכונן מופיע ב"מחשב שלי".

פורסם

מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> חומרה -> מנהל התקנים.

כשאתה שם אתה תראה את הסמלון של הכונן DVD, לחיצה עליו ויפתח לך השם של הכונן. לחיצה על מקש ימני ואתה תראה את כל האפשרויות ובינהן עדכון דרייבר או הסרה שלו.

* כנראה שזה לא נחוץ (בטח אם מדובר בכונן חדש), אבל כדאי לבדוק באתר היצרן של הכונן שלך אם יש דרייברים מעודכנים לפני שאתה מבצע את פעולת ההסרה.

כשתבצע את פעולת ההסרה יקפוץ לך ישר (או אחרי הפעלה מחדש) אשף הוספת חומרה חדשה ואז תוכל להתקין את הדרייברים שוב. אם לא הורדת דרייברים אחרים הוא פשוט ישתמש באותם הדרייברים מקודם (שבאים כבר בנויים בתוך מערכת ההפעלה).

** במחשבה שניה, מכיוון שאתה מצליח לגשת ללא בעיות לכונן, אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...