Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bridgestone Potenza מול Toyo T1R - חווד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בהמשך לשרשור הקודם שלי (לפני כמה שבועות) שדיבר על החלפת צמיגים ברכב הליסינג שברשותי, במהלך הבירורים בנושא מול הליסינג והפנצ'ריות הגעתי למסקנות לגבי המחירים של הצמיגים.

במהלך השבועיים הנ"ל שמעתי את השם Toyo T1R מספר פעמים.

מישהו יכול לתת חוו"ד על הצמיגים האלה? רצוי יחסית ל Potenza של Bridgestone (זה מה שיש היום על הרכב וזה מה שאני רגיל אליו).

(מידה: 205/50/17. הרכב: מזדה 3 2L)

תודה רבה מראש, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

הרכבתי לאחרונה TOYO PROXES T1R 205/50/16 על פי המלצות רבות. רק לאחר ההרכבה וקריאת חוות דעת נוספות מאינטרנט הבנתי שזאת טעות (למרות המחיר הזול). יש אנשים שלא יאהבו את זה, אבל אני אומר שאהיה שמח אם הם יגמרו מהר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

על איזה דגם של פוטנזה אנחנו מדברים?

עקרונית, כשתתחיל לברר מחירים תבין שהפוטנזה יקרים בכמה סדרי גודל מהT1R. הם גם יותר טובים אבל לא באופן מהותי.

בורזום, מה כ"כ גרוע בהם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בורזום, מה כ"כ גרוע בהם?

לא גרוע, אבל רמת הרעש איננה סבירה. במיוחד באיזו שהיא מהירות הם נכנסים לרזונאנס מסוים וזה בלתי נסבל. מהקריאה באינטרנט הבנתי שזה מאוד נפוץ בהם והרבה מתלוננים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כן גם אותי מעניין מה גרוע בהם.

אני רכשתי רביעייה לא מזמן ועזוב שהם זולים, הם פשוט אחלה,מבחינתי נותן מקסימום תועלת אל מול העלות ואף מעבר

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
על איזה דגם של פוטנזה אנחנו מדברים?

עקרונית, כשתתחיל לברר מחירים תבין שהפוטנזה יקרים בכמה סדרי גודל מהT1R. הם גם יותר טובים אבל לא באופן מהותי.

אני ממש לא חושב שהפוטנצה עדיפים על הטויו - להיפך. לי יש שני סטים של צמיגים טובים - פוטנצה RE050 ליום יום, וטויו T1R לתחרויות ואימונים מיוחדים. אני חייב לציין כי האחיזה של הטויו טובה יותר משל הפוטנצה - זו הסיבה שאני משתמש בהם למטרות גימקנות ותחרויות.

בסופו של דבר - הטויו לטעמי הם הקנייה טובה ביותר בשוק בשל שילוב של אייכות ומחיר.

פורסם

מדובר על potenza re040 (זה שבא סטנדרט עם האוטו)

אני מאוש מרוצה מהצמיגים האלה.

ביררתי מה המחיר שלהם, ונוכחתי לדעת שכולל זיכוי על הזבל הסיני שהליסינג משלם, בקרה הטוב אני צריך להוסיף 1.5 אש"ח עבור זוג (קדמיים).

ה toyo ברמות מחיר נמוכות בהרבה (אולי אני אצטרך להוסיף 200-300 ש"ח).

senda, למה אתה לא משתמש ב toyo ליומיום אם לטענתך הם יותר טובים? (לא מקניט, פשוט מתעניין)

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

למה לנסוע עם הפוטנצה? במילה אחת - עלויות. אני מחסל צמיגים במהירות ואין לי את הכסף לרכוש סט צמיגים לעיתים קרובות מדי. אני יכול להעריך שאם הייתי נוסע כל הזמן עם הטויו הייתי יכול להגיע להחלפה של צמיגים 3 פעמים בשנה. זה תלוי בעיקר בפעילות - בזמן MDC אני מבצע אימונים קודם (ובדרך כלל גם אחי על הרכב שלי), את התחרות, עוד קצת אימונים בשביל כיול הרכב ולחץ האוויר. מעבר לכך אני משתדל לבצע כשני אימוני דריפטים בחודש, ועם כל הפעילות הזאת - אני שוחק לא מעט צמיגים.

את הפוטנצה אני מקבל מהספונסר שלי בחינם (משומשים במצב טוב), על ה T1R אני צריך לשלם...

אם הייתי צריך לשלם מחיר מלא על הכל הייתי קונה רק T1R, אבל אני מניח שהייתי נאלץ להפחית קצת את מספר האימונים שלי.

פורסם

תודה.

שאלה נוספת, שני "מתחרים" נוספים נכנסו למירוץ: Hankook (לא זוכר את הדגם כרגע) ו Falken (גם כן לא זוכר את הדגם).

אני יודע לשני חבר'ה אצלנו התקינו את ה hankook. אבל להם אין שמץ של מושג מה ההבדל בין זה להוא.

האם ה Toyo T1R אכן טובים יותר משני הנ"ל? מישהו יודע מה נתון ה Treadwear שלהם?

תודה, טל.

פורסם

POTENZA זה בין בטופ של הטופ של הצמיגים ההכי טובים. בהחלט בעליתה של צמיגים המשובחים.

גם ניסאן GTR "לובשת" אותם. לא יודע מה יותר טוב אני רק יודע שפוטנזה מאוד מאוד יקרים לקניה, בערך 1000 ליחידה אם אני לא טועה.

גם אותי מעניין איזה צמיגים אני הולך להלביש עוד מעט, כי פוטנזה כמעט בילטי ניתנים לקניה.

מה היתם ממליצים? שיהיה אחיזה בנונית ורעש נמוך?

פורסם

גם ניסאן GTR "לובשת" אותם

גם מכוניות ה-F1 "נועלות" פוטנצה, אבל מה הקשר לצמיג שהוא צריך עבור ה-3 שלו, ואיזו הצדקה יש לשלם מחיר שמספיק כמעט לקניית רביעייה אחרת, שלא נופלת בהרבה, אם בכלל מהצמיג הזה?

פורסם
גם מכוניות ה-F1 "נועלות" פוטנצה, אבל מה הקשר לצמיג שהוא צריך עבור ה-3 שלו, ואיזו הצדקה יש לשלם מחיר שמספיק כמעט לקניית רביעייה אחרת, שלא נופלת בהרבה, אם בכלל מהצמיג הזה?

אתם לא קוראים עד הסוף את התגובה ואז מגיבים דברים לא נכונים..

זה בידיוק מה שרמשתי!

פורסם

גם לי יש מאזדה 3 2L ואני יכול להגיד לך שהטויו עדיפים בהרבה גם פחות רעש יותר נוחות אוחזים בסדר גמור אפילו שלדעתי הפוטנזה אוחזים טוב יותר אבל הטויו מספיקים.

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

• תוכן חדש...