Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Free for all בחברה הישראלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

אני חייב לכתוב משהו אחרי השרשור הזה, הייתי צריך לכתוב עוד אתמול.

שכנה בדלת מולי, סיפרה לי שהיא איבדה את תעודת הזהות שלה, עם 1000 שקל בפנים (זה קרה אתמול).

זוג צעיר מצא אותה, וניגשו אליה, עד הבית, והחזירו לה את ה-כ-ל. סירבו לקחת כסף שהיא הציעה.

אז אולי הטוקבקים נראים ממש גרוע, אבל יש מקרים טובים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הבעיה היא שעם ישראל מחולק ליותר מדי סקטורים.

לא הייתה עם זה בעיה אם כולם היו יודעים את מקומם במרקם החברתי ונוטלים בעול. במיוחד במדינה לא נורמאלית כמו שלנו שכל יום מישהו אחר מנסה להרוג אותנו והקיום שלנו כעם ומדינה ממש לא מובטח.

לא ייתכן שחלק ניכר מהעם לא ישתתף בגלל שיש לו תרוץ (ערבים, דתיים, אנטי ציוניים וכו'). תוסיפו לזה אנשים שעושים את הונם הציבורי על ידי ייצוג אותו חלק של העם . נוצר מצב שבו שני אנשים נושאים באותו תפקיד (ח"כ או שר) אבל אחד דואג רק לציבור שבחר בו (דתיים , ערבים) והשני דואג לכל העם. בעצם נוצר מצב ששניהם שווים, מצב שהוא שקרי כמובן. כל סקטור של העם מתנהג כמו שמנהיגו נוהג ואז קיבלתם מתכון לעם שמורכב מאנשים ששונאים אחד את השני ולא מסוגלים לפרגן או פשוט לסתום את הפה ולתת לאחר (במיוחד אם הוא תורם יותר) לחיות ולהנות מפירותיו שהוא שתל בעצמו וכמובן להמשיך את ההתנהגות האגוצנטרית של "אני אעשה לביתי וכל השאר שילכו קיבינימאט"

פורסם

רועי, מסכים עם כל מילה שרשמת.

אוכלוסיית הפרזיטים צרי העין הולכת וגודלת מדי יום על חשבונם של פרנסי המדינה.

אנשים שבחיים שלהם לא שילמו שקל אחד לקופת המדינה (גם אם עבדו, אף פעם לא הגיעו למצב של תשלום מס) פותחים את עינהם לרווחה על הצלחות של אנשים אחרים ורוצים נתח גם מזה.

פשוט גועל נפש.

פורסם

זה לא הענין שהם רוצים, אלא פשוט שהמנגנון של הכרה בהוצאות מטפלת לניכוי מס (להסרת ספק, זה יעזור לי אישית במאות שקלים בכל חודש!) לא עוזר להם כי הם לא מגיעים בכלל לשלם מס הכנסה מרוב ששכרם נמוך.

לפי הסטטיסטיקות שקראתי 80% מהנשים השכירות בישראל לא מגיעות בכלל לסף המס, ולכן זה "עוזר" רק לנשים שמרוויחות יותר מהממוצע, ועל זה יש "התמרמרות" שכמובן אינה מוצדקת, כי פה לא יכולים לראות שלאחר יהיה משהו טוב, גם אם לקנאי עצמו זה לא מעלה ולא מוריד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה לא הענין שהם רוצים, אלא פשוט שהמנגנון של הכרה בהוצאות מטפלת לניכוי מס (להסרת ספק, זה יעזור לי אישית במאות שקלים בכל חודש!) לא עוזר להם כי הם לא מגיעים בכלל לשלם מס הכנסה מרוב ששכרם נמוך.

המנגנון של הכרה בהוצאות נועד, מן הסתם, למי שיש לו הכנסות. הנקודה היא שטיפול בילדים היה צריך להיות הוצאה מוכרת לפי הגדרת החוק וזה מה שבית המשפט קבע. אין כאן חקיקה חדשה שנועדה לעזור לזה על חשבון האחר לפי סדרי עדיפויות לאומיים ו/או חברתיים. יש כאן תיקון היישום לחוק ותיק.

לטעון שהפסיקה הזו היא במקום סיוע לאוכלוסיות חלשות זו יצירת קשר בלתי רלוונטי ולכן דמגוגיה. זה בערך כמו לטעון שהעלאת תקציב הסיוע לקולנוע הישראלי בא במקום סיוע לנשים מוכות. קרי, הדבר היחיד שקושר את השניים הוא ששניהם מקורם מתקציב המדינה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לנו ויכוח, אני מסכים איתך במיליון אחוז. זה שהוצאות השגחה על ילדים לא הוכרו עד היום זה עיוות כי ברור שללא השגחה על ילדים אין אפשרות לייצר הכנסה. יש עוד עיוותים כאלה כמו זה שלא מכירים כלל היום במע"מ וכמעט שלא במס הכנסה הוצאות רכב, גם אם הוא של סוכן נוסע או של טכנאי שכמובן שלא יכול לעבוד ללא רכב.

הסיבה היא שלכולנו ידועות הקומבינות שהיו של טנדר שרשום על העסק ומוכר במע"מ ובמס, אך בפועל משמש כרכב המשפחה לטיולי שטח. לדעתי התשובה היתה צריכה להיות כמו בארה"ב - שלטונות המס מאמינים לדיווח שלך כדיווח אמת, אבל מי שנתפס (ולקיים ביקורות רבות) בקלקלתו משלם במאסר ממושך. גם בנושא המטפלות יצמחו קומבינות של העסקת עוזרות/מבשלות/או פר וכו' תחת הטיקט של השגחה על ילדים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נוצר מצב שבו שני אנשים נושאים באותו תפקיד (ח"כ או שר) אבל אחד דואג רק לציבור שבחר בו (דתיים , ערבים) והשני דואג לכל העם.

תיקון: הדתיים דואגים לסקטור שלהם.

לערבים, לצערי, אף אחד לא עוזר, כי נציגיהם בכנסת עסוקים בעניינים של רומו של עולם ולא בקיום היומיומי של האזרח הערבי הפשוט.

הדבר היחיד זה שהם נהנים מהסחטנות של הדתיים, כי גם להם משפחות גדולות והכנסה נמוכה.

הייתי מצפה מאחמד טיבי ועמיתיו שידאגו לזכויות הציבור שלהם ושיקראו לערבים להקים משפחות קטנות יותר ולרכוש השכלה.

אחמד טיבי הוא רופא ויש לו שתי בנות. חבל שלא מחקים אותו במגזר.

אגב, במקרה יצא לי לשמוע היום תוכנית בהגשתו של חמיס אבולעפיה ברדיו ת"א, שעוסקת ביפו ובמגזר הערבי.

הוא ראיין את שמואל אבוהב מנכ"ל אור ירוק וכשזה נשאל על ריבוי התאונות במגזר הערבי, הוא כל כך השתדל להיות פוליטיקלי קורקט, שציין שהסיבות הן היעדר תשתיות כבישים, העובדה שאין חניה לרכב כבד מחוץ לכפרים, מה שגורם לדריסת פעוטות (ריבונו של עולם! למה הוא לא שואל למה בת שנתיים מסתובבת ללא השגחה???) והעובדה שהם נוסעים ברכבים ישנים יותר.

הוא לא אמר אף מילה על התנהגות הנהגים וגם המראיין לא הוסיף מילה על התנהגות המגזר.

לפי הסטטיסטיקות שקראתי 80% מהנשים השכירות בישראל לא מגיעות בכלל לסף המס, ולכן זה "עוזר" רק לנשים שמרוויחות יותר מהממוצע

יש פרט שמפוספס כאן: גם הגבר יכול לנכות מהכנסתו. הבעייה היא עם משפחות שבהן שני ההורים לא מגיעים לסף המס ובאמהות חד הוריות שלא מגיעות אליו.

לגבי ההורים מהסוג הראשון - אני אומר שאני מקווה בשביל הילדים שהם מסתפקים בשניים ולא מביאים חמישה שישה ומצפים שהמדינה תממן את זה.

גם בנושא המטפלות יצמחו קומבינות של העסקת עוזרות/מבשלות/או פר וכו' תחת הטיקט של השגחה על ילדים.

הרבה מאוד בעלי עסקים שאני מכיר כבר היום רושמים את העוזרת, המטפלת ואת בת הזוג כעובדת.

בעלי עסקים כמו מסעדות וגני ילדים גם מכניסים להוצאות המוכרות של העסק את כל הקניות בסופר.

• תוכן חדש...