Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוטומטי בלנסרים הישנים אמין למדי.

אין מי שיגיד לך, כמה זמן הוא יחזיק עד לשיפוץ, אולי עוד 100 אלף ק"מ, אולי 10 אלפים.

למיטב זכרוני, ביצעתי החלפת שמן גיר בלנסר כזאת כל 40 אלף ק"מ.

אבל את התשובות היותר מדוייקות ומפרטות תוכל לקבל מ צביקה , חבר פורום ובעל מקצוע בתחום הרכב.

הוא מחזיק (או החזיק לאחרונה) לנסר, כמו שלך.

אתה יכול לכתוב לו גם הודעה פרטית. הוא איש נחמד, עוזר המון

וגם שומר על שפה העברית :-D.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום רב !

אכן ברשותי לנסר שנת יצור 93, תיבת ההלוכים נחשבת אמינה, קיים כמדומני מסנן שמן, הרכב ברשותי כ9 שנים, מעולם לא החלפתי שמן הדראולי, וגם לא הוספתי, מספר הקילמטר ברכבי הוא כ-150.00 ק"מ

אני נוסע לא יותר משלוש מאות ק"מ בחודש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי שאלה נוספת לצביקה שיש לו ניסיון עם לאנסר. מהי תדירות החלפת טיימינג ברכב הזה ואם הרצועה נקרעת במהלך נסיעה האם נגרם נזק לראש המנוע? בתודה מראש למשיבים.

פורסם

שלום רב !

עד כמה שזכור לי החלפת רצועת טיימינג לפי הוראות יצרן, היא כל 90000, או כל 5 שנים, המוקדם בינהם(אני אעיין בספר הרכב, ואחזור לעדכן במידת הצורך).

ואכן באם רצועת הטיימינג נקרעת, קיימת פגישה של השסתומים בבוכנות, על כל המשתמע מכך.

מומלץ גם להחליף מחזיר שמן גל זיזים, ואת כל רצועת האביזרים(אלטרנטור,מזגן, והגה כח).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

Guest ספורטמוטורי
פורסם
בהמשך לאותו נושא. מהי עלות החלפת טיימינג? והאם הרכב מתאים לשימוש בדלק 95 או שצריך להוסיף תוסף לדלק?

זה תלוי איפה אתה עושה,אני עשיתי במוסך רגיל לא מורשה מיצובישי,עם חלקים אכותיים,ולא זבל סיני, זה עלה 550 שקל החלפת רצועת טיימינג + משאבת מים כולל עבודה

• תוכן חדש...