Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS מחפש המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות.

מישהו מכיר משהו כזה?

זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה?

פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.

פורסם

mio gps אחד הנפוצים בארץ עם תוכנת igo, והוא לא הכי ידידותי. מצד שני עוד לא שמעתי על תכנת gps ידידותית, מנסיוני (המוגבל).

כשתתמקד בדגם מסוים, תבדוק בפורומים אם יש לו בעיות של רגישות קליטה , כפי שקרה בחלק מדגמי mio . הכוונה - לוקח הרבה זמן לקלוט את הלווינים , וחוסר קליטה במצב של עננות חלקית. כל חצי שנה מחליפים דגמים ולא קל לעקוב אחריהם.

מכמונות מהירות , אם יש לך רשימה של מכמונות קבועות המכשיר יתריע. לא ידוע לי על שירות on line שמעדכן אותך כל הזמן . אם זו כוונתך, תבדוק עם חברות הסלולר.

בהצלחה

יהודה

פורסם

קיימת אופציה לקנות GPS סיני 4.3 אינץ' מאיביי שהוא העתק חומרתי למיו (מבחינת רכיבים, לא מכניקה) ולהריץ עליו iGo 8. נשמע מפגר אבל מספר רב של חברים שלי מהעבודה קנו את זה (יוצא 90$ כולל משלוח - אם מבקשים לרשום אותו כנגן mp4 על סך של 40$ לא משלמים מכס ולרוב גם מע"מ). ממה שהם מספרים הוא מתפקד בסדר גמור ועולה שליש מהמקביל שלו בארץ (כ-450 ש"ח במקום כ- 1200 ש"ח). חפש מוכר עם אלפים של פידבקים -

פה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

כנס לפורומים שקשורים למחשבי כף יד ושאל שם את כל השאלות. חבל לבזבז כסף על מוצרים זבל זולים ואחרי זה לאכול את עצמך או להגיד שתוכנת IGO לא ידידודית למשתמש.

אני משתמש בIGO8 "קצת" משופר ונהנה מכל רגע. ( יש לי 6 תוכנות ניווט שונות מכשיר )

פורסם

יש המלצות לפורומים כאלה?

חוץ מזה שאלתי כאן כי זה פורום רכב ובכל זאת משתמשים ב GPS באוטו. אז אולי יש כאן אנשים עם ניסיון עם הדברים האלה.

איך עובד כל העניין עם התוכנה, אפשר להחליף את התוכנה שהמכשיר מגיע איתה? יש דרכים "להשיג" את התוכנות באינטרנט?

קראת איפשהו שאמורה לצאת Igo Amigo, המפתחים טוענים שהיא צריכה להיות מאוד ידידותית. מישהו מכיר?

פורסם
... או להגיד שתוכנת IGO לא ידידודית למשתמש.

אני משתמש בIGO8 "קצת" משופר ונהנה מכל רגע. ( יש לי 6 תוכנות ניווט שונות מכשיר )

מה הכוונה ב"קצת" משופר?

לדעתי IGO8 לא ידידותית, גם אם כיום אני שולט בה טוב. האם אתה יודע איך מסלקים מהמסך את החיוויים שנמצאים בצד שמאל? הייתי רוצה שהמפה תיראה על כל המסך ולא רק על חלק ממנו.

יהודה

פורסם
אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות..

הסתקרנתי וחיפשתי עוד מידע. באתר של מעריב מדובר על חישוב מעודכן של הנתיב לפי עומסי התנועה בזמן אמיתי.

יהודה

פורסם
הסתקרנתי וחיפשתי עוד מידע. באתר של מעריב מדובר על חישוב מעודכן של הנתיב לפי עומסי התנועה בזמן אמיתי.

יהודה

התחשבות בעומסי תוכנה, Tmc. קיים בתוכנה, אך אין בארץ אף גורם שמשדר את הנתונים. פורסם על שיתוף פעולה עם חברת Cellint שאמור להתחשב בעומסי תנועה, אך הדבר דורש מכשיר משולב טלפון (ובהתאם גם חיוב על זמן התחברות)

מה הכוונה ב"קצת" משופר?

לדעתי IGO8 לא ידידותית, גם אם כיום אני שולט בה טוב. האם אתה יודע איך מסלקים מהמסך את החיוויים שנמצאים בצד שמאל? הייתי רוצה שהמפה תיראה על כל המסך ולא רק על חלק ממנו.

יהודה

ניתן להוריד סקינים שמשנים את מיקומם הופכים אותם לחצי שקופים ועוד.

תריץ חיפוש בגוגל ל igo skin

יש המלצות לפורומים כאלה?

חוץ מזה שאלתי כאן כי זה פורום רכב ובכל זאת משתמשים ב GPS באוטו. אז אולי יש כאן אנשים עם ניסיון עם הדברים האלה.

איך עובד כל העניין עם התוכנה, אפשר להחליף את התוכנה שהמכשיר מגיע איתה? יש דרכים "להשיג" את התוכנות באינטרנט?

קראת איפשהו שאמורה לצאת Igo Amigo, המפתחים טוענים שהיא צריכה להיות מאוד ידידותית. מישהו מכיר?

ניתן להשיג את התוכנה באינטרנט

רק שים לב שקל להשיג תוכנה ל pna - מחשבי כף יד, קשה יותר להשיג תוכנות ל Pnd - המכשירים היעודים.

igo אמיגו - עדיין לא יצא לשוק, כך שאף אחד לא יודע בדיוק מה יהיה בה

צפוי שיתווסף לה זיהוי חכם של כתובת, תוך כדי הקשתם. בהתאם לסטסטיקת השימוש בתוכנה. בסיס נתונים משופר. מפות מעודכנות, ועוד.

שלום לכם,

אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות.

מישהו מכיר משהו כזה?

זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה?

פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.

זה קשור לקובץ שמוספים לתוכנה

ניתן להוריד אותו כאן http://groups.google.co.il/group/1go_speedcamupdates

יש להתייחס לקובץ בזהירות מכיון שהוא מציג מכמונות שאנשים נתקלו בהם, ואם הקימו מכמונות קבועה חדשה היא לא תופיע שם(עד שיתבצע עדכון). כנ"ל לגבי אקדח לייזר במקום לא שגרתי (למרות שיש בקובץ את מיקום אקדחי הלייזר שבהם לעיתים קרובות יש שוטר).

ומשמעות הדבר שאתה תקבל התרעות גם כאשר השוטר+האקדח לייזר לא נמצא שם

באופן כללי ממליץ גם לרכוש מסך של ''4.3, כדאי גם לשים לב איך המסך נראה באור שמש.

פורסם

שאלה נוספת, האם כדי להתקין תוכנת ניווט אחרת צריך לקנות PDA (מחשב כף יד) או שאפשר להחליף תוכנה גם במכשיר ניווט יעודי ועד כמה זה מסובך?

אני רוצה להשאיר בידי את חופש הפעולה, אבל מצד שני צריך מכשיר פשוט לשימוש ואין לי צורך בפונקציות נוספות, כמו ניגון סרטים,שירים וכו... לכן בעיקרון לא צריך מחשב כף יד.

פורסם

ממליץ בחום על Mio MOOV 360. אתה יכול לקרוא פה המלצה שלי על המכשיר שכתבתי לפני כמה חודשים. תקבל את כל התשובות לשאלות שלך :wink:

וiGo8 לא ידידותית? גם אני כמו Vovka קצת "שיפרתי" את התוכנה בעזרת סקין (התקנה פשוטה),ואין בכלל מה להשוות לתוכנות אחרות.

פורסם
וiGo8 לא ידידותית? גם אני כמו Vovka קצת "שיפרתי" את התוכנה בעזרת סקין (התקנה פשוטה),ואין בכלל מה להשוות לתוכנות אחרות.

יכול להיות ש IGO8 טובה יותר מתוכנות אחרות אבל היא עדיין לא ידידותית לדעתי, ואם אתה מעונין, אתן דוגמאות.

האם אתה יודע איך ניתן לראות את המפה על כל המסך ? (כלומר בלי האייקונים בצד שמאל)

יהודה

פורסם

אתה מתכוון כך?

0305090055.jpg

:wink:

ה"שיפורים" הקטנים האלה הוסיפו לתוכנה המון ועשו אותה הרבה יותר טובה - לדוגמה משהו שקיים בMioMap אבל לא קיים בiGo המקורי - לחיצה על מקש מסויים חוזרת על הפקודה האחרונה,אז בשיפור הזה הוסיפו פונקציה,שבלחיצה על הכיוון הבא (בפינה השמאלית העליונה של המסך),הפקודה תאמר שוב. כמה פשוט,ככה עוזר :-)

פורסם

Blaz00r ו סנדק הכבישים

תודה על הטיפ להוריד SKIN עבור IGO8.

התקנתי SKIN (קובץ diMkaspecter1533a.zip ) והתגלו הרבה אפשרויות נוספות, כולל סילוק ההסתרה השחורה המעצבנת בצד שמאל.

תודה

יהודה

פורסם

אכן זהו הסקין שאני משתמש בו :-)

אבל ע"פ שם הקובץ שהבאת,אם אינני טועה זו גרסה ישנה (ממש לא בטוח),אז בכ"מ אתה יכול להוריד את הגרסאות העדכניות ביותר מהאתר של הסקין :-)

• תוכן חדש...