Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם Alpine 9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי את המכשיר מאי.ביי ואתמול התקנתי אותו. להפתעתי הוא לא הצליח לקרוא את הדיסקים (המקוריים) שניסיתי לנגן - ניגן אותם עם קפיצות כל שניה בערך, השמיע רעשים קלים ו"התאמץ" בקריאתם. אחרי דקה וחצי של ניגון כזה הווליום פשוט החל לרדת מעצמו עד שלא היה צליל כלל, בזמן שהשניות של השיר המשיכו לרוץ. ניסיתי להכניס דיסק ניקוי והוא רשם "error" ולאחר מכן לא קרא בכלל את הדיסק הראשון שהכנסתי. הרדיו כמובן עובד כמו שצריך.

מישהו ניתקל בבעיה דומה? כמה בערך אמור לעלות תיקון?

עוד דבר, המוכר הציע לשלוח לי 'cd mechanism' חדש - האם יש טעם? או שפשוט עדיף לשלוח לו את המכשיר בחזרה ולקבל החזר.

תודה.

פורסם

אתה בטוח שלא היה רשום במודעה for parts only או for repair?

כמה עלה המכשיר? נשמע מוזר מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלח הודעה למוכר, תספר לו על הבעיה תסביר לו שאתה גר בישראל ותנסו להסתדר על הוצאות המשלוח של המכשיר בחזרה לארצות הברית ואז חזרה לארץ.

אם הוא POWER SELLER (אני מקווה בשבילך שקנית רק מאחד כזה) הוא לא יתווכח איתך יותר מדי

מבחינת מכס לדעתי אם המוצר יוצא לתיקון וחוזר אין מכס

פורסם

שילמתי עליו כעל חדש כך שאם הוא נשלח אליו חזרה אין מצב שאסכים לקבל את אותו המכשיר לאחר תיקון - פשוט אדרוש החזר מלא. המצב היחיד שכן אסכים לתקנו, יהיה פה בארץ ולאחר החזר חלקי.

בהתחלה חשבתי שזו בעיה בהגדרות או משהו אבל כנראה הבעיה במכשיר והוא תקול.

נאמר לי גם שיש כפתור Reset בתחתית המכשיר שיכול אולי לפתור לי את הבעיה אבל אני לא מוצא אותו.

תודה

• תוכן חדש...