Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשותי את המגבר שצויין בכותרת, 4 ערוצים, כתובן עליו 4X350 WATT MAX

שאר המערכת:

HU Kenwood KDC-MP735U

קומפוננטים Cerwin Vega 65CS

בזוקה JBL GT4 1000W (קניתי יש שניה ביחד עם המגבר)

ורמקולים אחוריים מקוריים של האוטו שמחוברים שלא דרך המגבר.

חוויתי מספר בעיות שמקור חלקן אולי במגבר.

אציין גם שקורה מדי פעם שהמגבר מקבל טיפה מכות מדברים שבתא המטען.

אז ככה:

1. באופן די "סדיר", שומעים מעין "רשרוש" מהסאב, בווליומים נמוכים יחסית. בווליום בינוני ומעלה עושה רושם שזה נעלם

(ככה שזה לא מפריע רוב הזמן)

2. מדי פעם מתחיל דיסטורשן בקומפוננט ימין ונעלם מעצמו. בפעם האחרונה זה נמשך שבוע וממש ממש שיגע אותי...

3. לאחרונה יצא לי להפעיל את המערכת בווליום די גבוהה כאשר האוטו לא מונע למשך כ40 דקות (לאחר כ25 דקות הנעתי את המנוע למשך כ10 דקות) ומה שקרה שלאחר הזמן הזה המגבר הפסיק לעבוד (הHU המשיך לנגן דרך הרמקולים שלא מחוברים למגבר). לאחר מכן קרה לי אותו הדבר כאשר הגברתי ווליום כשעמדתי ברמזור. לאחר מכן שוב כששמעתי שיר וחצי בווליום פחות גבוהה כאשר האוטו לא היה מונע.

אז ככה:

- האם (1) ו-(2) נראים לכם כבעיות של המגבר? אם כן האם יש דרך לתקן או שצריך להחליף?

- בקשר ל-(3) - זו תופעה נורמאלית? אולי פשוט "עייפתי" את המצבר (האוטו מניע בלי בעיה)?

- יש במשהו שציינתי סימן שמזהיר על נזק עתידי (בכל חלק שהוא ברכב)?

- במידה והמגבר דורש החלפה, בין אם עקב בעיות אלה ובין אם ישבוק חיים בעתיד, מה הייתם ממליצים במקומו?

(בהתחשב ברכיבי המערכת ובלי להתפרע יותר מדי עם התקציב)

תודה רבה מראש!

פורסם

טוב אז התופעה הזו של כיבוי המגבר התחילה להופיע יותר ויותר

מאוד אשמח אם לפחות תוכלו לכוון אותי, האם נראה לכם שזו בעיית מצבר או בעיה במגבר?

אציין גם שלא "שידרגתי" את המצבר כאשר התקנתי את מערכת, נשארתי עם מה שהיה (לפני זה היתה מערכת פשוטה ללא מגבר)

פורסם

אני הייתי מתחיל בלפתוח את המגבר ולבדוק הלחמות.

אחרי זה. בודק חיבורים של החוטים למגבר.

ואחרי זה מחליף מגבר.

בין 400- ל 600 שקל יש מלא מגברים משומשים של חברות טובות יותר ופחות. שיתנו את התוצאה של המגבר הזה. ויותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה אני אנסה.

חבר אלקטרונאי מהעבודה הציע לחבר את המגבר לספק 12V כזה של מעבדה (יש לנו)

וככה לוודא שהבעיה לא קשורה למצבר.

האם מספיק שננתק את המגבר מהמצבר ונחבר ישירות לספק?

יווצר מצב בו הHU מקבל מתח מהמצבר והמגבר מקבל מתח ממקור חיצוני לא קשור לאוטו

האם מצב כזה יכול ליהיות מסוכן?

נראה לכם שיש טעם בכלל לכל הניסוי הזה?

ועד כמה יהיה מסוכן, עבורי, לפרק מגבר ולפתוח אותו, בתור אדם ללא הכשרה מעשית באלקטרוניקה?

במידה וזה לא כדאי, האם התשובה לשאלה הקודמת משתנה בהנחה שיש איתי אדם שכן יש לו הכשרה אבל לא באודיו לרכב?

פורסם

אני יכול כרגע להוסיף שהסתכלתי על המגבר אחרי שהוא נכבא לי באמצע הנסיעה.

ישנו LED ולידו המילה PROTECT. הLED עבד והצבע שלו היה ירוק!

ממה שהבנתי מקובל שכניסה למצב PROTECTION פירושה LED אדום.

אז מה זה אומר מבחינתי? יכול ליהיות שהוא כן נכנס ל-Protection (ממה שראיתי פה התופעות אצלי דומות לתופעות שיש במצב זה)

ואם לא אז מה כן קורה פה?(אם למישהו יש רעיון)

הסתכלתי גם על החיבורי חשמל - לא נראה שיש שם איזהו קצר (באיזור החיבורים לפחות)

• תוכן חדש...