Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני,

למה אתה עושה גריל בד לטוויטר שכבר יש לו גריל?

אני מניח שהתשובה היא בשביל להסתיר, לשמור על אחידות מראה - אבל באיזשהו מקום זה כבר המון מיסוך על הטוויטרים.

צביקה - זה ממש לא בעיה לפתוח שני דפדפנים שונים - האחד פיירפוקס והשני אקספלורר ויש היום עוד הרבה דפדפנים אחרים כמו כרום, אופרה, מקסטון וכו' וכו'... רק תגיד כמה פעמים אתה רוצה שאשכפל את עצמי... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני ירגיש שזה מפריע לי לסאונד תמיד נין להוריד אחד מהשניים,

(או רשת או גריל).

ומקווה שסיום יגיע בקרוב

אין לי ולישראל כל כך הרבה זמן (לימודים עבודה , עבודה...)

אך אני מאמין שבסוף גם את ההתקנה שלי וגם את שלו נסיים:lol:

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אם ההתקנה של ישראל תסתיים עוד בקדנציה הקרובה אני מביא לאותו מפגש על-האש קופסאות של אוכל חתולים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוכל חתולים במסווה של המבורגרים עם המערכת של ישראל מתנגנת לה ברקע וזה במידה והגשר לא יקרוס.

באמת - המערכת של ישראל זה הדבר הכי נסחב שראיתי מימיי חיי. פעם אחת ראיתי אצלו מערכת פועלת וזה היה לפני אלוהים יודע כמה שנים

והדבר שהכי צרוב לי בזכרון זה שלמרות כל ריבויי האלמנטים שהיו לו שם - שמעו נהדר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי כל מה שהיה מחובר זה זוג קואקסיאליים עם סאב בבגאז'?

:lol:

בתאכלס, לא נראה לי שהוא ממהר להתקדם. יותר קל להגיד "אני בדרך" מאשר "הסתבכתי, איפה זה?" כגודל הציפיות, גודל האכזבה.

ישראל, ישר כוח, מחכה לראות אותך מסיים ונהנה ממה שיצרת.

מתחדשת*

פורסם

לא הייתי קורא ל2*טוויטר סופרימו ו2*CDM88 ו4*אילייט W6 בסט הקדמי ולאילייט 2WAY אחורי ולשלושה סאבים של הייפוניקס

רמקולים קואקסיאליים.

הכי מדהים זה שעם כל הבלאגן הזה היתה לו במה קדמית נאה ביותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

ביום מן הימים הוא יסיים ח'ברה.

המרכת שלו דורשת בור גדול מאוד של כסף! זמן מאוד ארוך שעבודה!

כך שאפשר להבין את הסחבת.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

השאלה היא אם הוא עדיין יהיה מסוגל לשמוע משהו כשהוא יסיים (אתם יודעים, השמיעה פוחתת עם הזמן)

:-D

מתחדשת*

• תוכן חדש...