Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MFest חגיגת M ענקית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדובר על משטרה מתלהבת, מדובר על תקשורת מתלהבת.

בינתיים בארה"ב, על מהירות מופרזת, אתה מקבל קנסות הרבה יותר כבדים ולפעמים אפילו תזכה לבלות לילה או שניים במעצר.

אני בכלל לא מדבר על עבירות חמורות יותר בהן אתה יכול להכנס לכלא;

בעוד העונש בארץ על נהיגה בשכרות מסתכם בכמה חודשי שלילה, בארה"ב אתה יכול למצוא את עצמך בכלא לכמה שבועות/חודשים הקרובים.

לגבי המהירויות, גם בארץ, כמו בארה"ב, יש מקומות שבהם ניתן להנות מהנהיגה.

להגיע למהירות גבוה מאוד (250+ קמ"ש) ניתן גם פה וגם שם.

נכון שסביר להניח שפה הכביש יגמר מהר יותר,

אבל שם יש סבירות הרבה יותר גבוה שתעצר בצד ע"י שוטר שלא ממש הולך לרחם עליך (ישאיר את הרכב בצד הכביש ואתה תיכנס, עם אזיקים, למושב האחורי בניידת).

לא לגמרי מסכים איתך לגבי גובה הקנסות, תלוי בחוקי המדינה הספציפית בה אתה נמצא, לדוגמא קנס של 90$ על 95 מי"ש

במקום 65 מי"ש, בארץ עבירת תנועה כזו מזכה אותך (ללא עורך דין) ב 2000 ש"ח קנס וכמה חודשי שלילה.

מה שכן נכון זה סבלנות אפס לשטויות וחוצפה מצד נהגים, לדוגמא משהי שלא הבינה שהעובדה שניידת נוסעת מאחוריה

משמעותה שעליה לעצור בצד באופן מיידי, בילתה לילה במעצר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום עבירת מהירות בארץ לא מזכה אותך בקנס של 2000 ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שום עבירת מהירות בארץ לא מזכה אותך בקנס של 2000 ש"ח.

יכול להיות אבל 40+ קמ"ש מעל המהירות המותרת,ללא עורך דין משמעותם לרוב פסילה מנהלתית במקום ל 30 יום,

מעל 750 ש"ח קנס ושלילה נוספת במשפט.

ולא בקנס של 450 ש"ח שאתה משלם ונוסע לשלום.

ואם נחזור לנושא השרשור לדעתי ה M3 שחורה מט מנצחת :twisted:

פורסם

כן, סדרת הM של ב.מ.וו היא מדהימה.

אני אישית אוהב אותה יותר הכל, ומבקר באתר http://www.m3forum.net קבוע יום יום..

אייתי מציע לכם לבקר אם יצא לכן מתישהו....

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

הV8 של הM3 E92 פשוט מפלצת..ועוד בתוספת סופר צ'רג'ר, מעניין איך מנוע בעל הספק מירבי בל8300 סל"ד מתנהג (ואיך הוא לא מתפרק בדרך) עם מגדש על.

תמונות מדהימות.

ועוד דבר- זהו דף האינטרנט העמוס ביותר שנתקלתי בו אי פעם.

פורסם

ואו ! יש שם כל כך הרבה רכבים מעולים ומעוצבים יפה.

הM6 מט שכולם מדברים עליה פה, מישהו אמר פה שזה צבע מקורי, זה נכון? כי זה נראה שיפור של סדנה כלשהי.

ועוד שאלה , שמתם לב שיש כמה רכבים(ביום המרוצים) וגם הלבנה על הגרר שיש להם מלא איזולירבנד מקדימה? למה זה? שלא ידבקו יתושים ? :)

פורסם

איזה יופי של בימרים

ב'ה מפגש כזה אצלנו

ואגב אני רואה המישטרה מציקה גם בח'וול במפגשים חשבתי רק אצלנו

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

ועוד שאלה , שמתם לב שיש כמה רכבים(ביום המרוצים) וגם הלבנה על הגרר שיש להם מלא איזולירבנד מקדימה? למה זה? שלא ידבקו יתושים ? :)

בעיקרון זה נגד חצץ שנמצא על המסלול ועלול לפגוע ברכב, התפקיד דומה לתפקיד ה"חזיה" המוכרת.

אם אני לא טועה ישנו מוצר מיוחד לZ4, מין חזיה בלתי נראת נגד שריטות.

פורסם

מעניין כמה עולה המצלמה (NIKON D700) והעדשה שצילמו איתה את הבחורה והBMW ?

כדברי EDANJ משרשור אחר - " יפות יפות שבא לבכות " :p

שבוע טוב וכדברי חכמים,"במהירה בימינו אמן"

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...