Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח.

הבוקר באתי לבדוק שמן ולהפתעתי המדיד שבור, כלומר יצאה רק הידית כל השאר החליק למטה עמוק.

הלכתי למוסך פירקו הרכיבו וכרגע אני בלי מדיד שמן.

ברנו רוצים על מדיד שמן מפלסטיק מקור,י שימו לב..422 שח הם לא נורמלים.

מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?

אני מכרמיאל ועברתי בכל המגרשים והחניות חילוף פה באזור ואין כלום.

תודה ושוב חג שמח.

פורסם

בעיה ידועה במורשים, המחירים שם מעבר להזויים. תנסה להריץ חיפוש פרוקיות/מגרשים צפון/חיפה ותתקשר לשאול אם יש שם קליאו לפני שאתה בא אני בטוח שתמצא משהו מועיל

פורסם

אני באמת לא מבין מה יש לרנו מהמדידי פלסטיק האלה,

פעם אחת ראיתי במו עיני מישהו מוציא מדיד ברנו מגאן ומנגב אותו עם סמרטוט בעדינות ומוצא את עצמו עם המדיד שבור ביד.

איזה מחיר הזוי למדיד.. מקווה שתמצא אחד זול יותר.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

תצטרף למועדון... קרה לי בדיוק אותו דבר ברנו קליאו 99 שלי

מדדתי שמן וכשהחזרתי נשבר לי המדיד בתוך המנוע... רצו ממני 380 ש"ח, וזה היה נראה יותר מדי

גם אני מאזור הצפון והסתובבתי בכל עפולה ונצרת לחפש מדיד בפירוקים ולא מצאתי

בסוף בלית ברירה התייאשתי וקניתי מהמוסך... shit happens , קורה לפעמים....

פורסם

כבר אמרתי שמצאתי מדיד תחליפי אבל באיכות ממש גרועה ולא בא לי לעבור את הסרט הזה שוב.

עכשיו יש לי שאלה יש לנו בבית מזדה 3 שנת 2005 והמדיד שלה קצת יותר ארוך משלי, בערך ב 2 ס"מ מדוד על המטר.

האם יכולה להיות בעיה שאני אשתמש במדיד של המזדה? בגלל העודף של ה 2 ס"מ. בנוסף המדיד הוא ממתכת ולא פלסטיק.

אני חושב שלא אבל יכול להיות שאני טועה בגדול והעודף הזה יכול להפריע שם למשהו למטה.

מישהו?

פורסם

יכול לגרום למילוי שמן בכמות לא נכונה , או יותר או פחות בשום מצב לא בריא למנוע .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אני רוצה להסביר משהו שבמידה ואני מחליף מדיד אני משווה אותו עם המקורי ומסמן שנתות חדשות על החדש בכדי שיהיה תואם למקורי מבחינת מינימום מקסימום. כולל מדידה שווה מהידית של המוט.

פורסם

אם אתה מקצר את המדיד לאותו אורך כמו המקורי, ומסמן שנתות חדשות ואתה בטוח במאה אחוז שלא תתבלבל, הדבר היחיד שנשאר לך לדאוג בקשר אליו זה שהמדיד החדש לא יהיה רחב מידי ויכנס כמו שצריך עד הסוף מעבר לזה מגיע לך מזל טוב, הצטרפת למועדון " קומבינות בע"מ"

פורסם

תקשיב לפי דעתי תחפש סתם מדיד כלשהו שהוא קצת יותר ארוך ופשוט תשווה ותקצר אותו למדיד של הקליאו. ( אם יש לך עדיין את המדיד המקורי ).

אם לא אז תמשיך לחפש , חייבת להיות פירוקיה עם מדיד כזה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

עדכון:

לאחר בדיקה מעמיקה של פירוקיות באזור מוסכים וכל השאר לא נמצא מדיד מתאים.

מה שכן מצאתי זה מדיד שמן של קלאו בי תחליפי שעשוי מפלסטיק של קש, מה שכנראה ישבר שוב תוך שבוע שבועיים גג!

לכן הלכתי קניתי מדיד שמן מקורי של מאזדה 3 שעלותו 195 ש"ח. יקר מאוד אבל זול ב 255 ש"ח מהמקורי של רנו.

המדידי למזלי באותו רוחב, אבל לא באותו עובי ככה שאין עם זה שום בעיה.

נאלצתי לחתוך את הקצה שלו בערך ב 2 ס"מ, ולאחר שהאורך שלו תאם למקורי ביצעתי בערך 5 מדידות מדוייקות בין השנתות של המינומים והמקסימום וכך יצא לי מדוייק.

המדיד נכנס חלק ויוצא חלק והראש של המדיד יושב טוב על הצינור.

אבל בתכלס למי שיש כסף שיקנה את המקורי הוא החזיק יפה 11.5 שנים.

בין היתר בגלל שהצינור של המדיד היה מפורק במוסך היה צורך להוריד את הרצועות מנוע אז כבר עשיתי טיפול הקדמתי ב 1500 ק"מ

להל פירוט הטיפול:

מדיד שמן 195

2 רצועות מנוע של חברת גטס 118

פילטר שמן מקורי 45

פילטר אוויר 20

שמן 10W40 של חברת מובייל 1 4 ליטר 100

אטם מכסה שסתומים מקורי 195

עבודה 250

סה"כ: 923 ש"ח.

טוב חברים עד פה להיום ניפגש בתקלה הבאה.

• תוכן חדש...