Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום לכם,

קראתי והתרשמתי מהידע הרב..

קראתי את כל התגובות לגבי הוולוו, בעזרתכם ברור לי מה הסוג, אך לגבי הדגם.. התלבטות..

מתלבט מאוד בין 60s שנת 2001 -2002 ובין 70s שנת 2000.

חשוב לציין שבשני המקרים אני מחפש את הדגמים נטולי הטורבו,

באופי שלי אני נהג סולידי לא מחפש "פתיחות".

מכובדות, בטיחות, אופי, סולידיות והנאה..

תודה לכם על העזרה.

ותודה רבה ל"עדר" שמאפשר לנו להנות מאמריקאית משובחת וזולה (שברולט אימפלה 3800 שנת 2004)..

עכשיו הזמן להוסיף למשפחה גם וולוו משובחת וזולה (איזו מהן, זאת השאלה)..

פורסם

מכובדות, בטיחות, אופי, סולידיות והנאה

מהן הדרישות שלך?

שתיהן מכובדות , שתיהן בטיחותיות מאוד (עם יתרון ל-S60 במספר כריות האוויר) , לשתיהן אופי של אירופאיות מנהלים משעממות , אם בהנאה אתה מתכוון לאופי ספורטיבי שתיהן לא מציעות את זה (עם יתרון קל ל-S60 שמציעה את אותו ההספק אך בסל"ד מוקדם יותר , התנהגות כביש טובה יותר , ולהרגשתי גם היגוי מהיר יותר) .

אם אתה רוצה הכרעה על הסף וללא היסוסים , אין מנוס מלנהוג בשתי המכוניות ולחוות את דעתך האישית .

ה-S60 מודרנית יותר וכך היא גם מרגישה , עם זאת ההרגשה היוקרתית יותר היא ב-S70 שביחד עם זה גם מציעה מרחב פנים עדיף .

בתור נהג "סולידי" , אתה אכן תאהב את מנועי ה-2.4 האטמוספריים .

על הנייר הם לא מרשימים למרות 5 הבוכנות ויחס הדחיסה היחסית גבוה , אבל בכל מצבי הנהיגה המנהלתיים האופי שלהם מאוד נינוח .

אל תשכח שעם היתרונות , וולו מגיעה גם עם חסרונות .

לדעתי הבולט ביותר שבהם הוא איכות הסלון שנוטה להתבלות מהר עם השימשו וחלוף הזמן (צבע נוטה להתקלף מהפלסטיקים , הויניל דמוי העור עלול להתנפח בנקודות שונות כי הדבק כבר לא מצמיד אותו לחלק אותו הוא מצפה ואוי ואבוי אם לא יהיו עדינים בהרכבה ופירוק של חלקי הסלון - מניסיון , ראיתי עשרות וולווים שהתקנה פשוטה בהן הסתיימה בעזרה ראשונה של דבק) .

מניסיון של שנים ספורות עם כל אחת מהן , ובין היתר ניסיון על מגוון מכוניות מהמתחרות , אני מאוד ממליץ עליהן בתנאי שהן נשמרו וישמרו כראוי (הן מציעות תמורה מעולה לכסף , ואם שומרים עליהן , החסרונות הבולטים ביחס למתחרות המובילות יותר הם עניין של בידוד רעשים , אבזור וכו') .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה על התגובה,

אני לא מחפש ספורטיביות, ממש לא בעניין..

70s היא למעשה הוולוו הקלאסית האחרונה ולכן הנטייה שלי היא יותר לכיוון הזה.

יחד עם זאת, ה 60 נראית אכן ספורטיבית יותר..

ההתלבטות שלי כרגע היא רק לגבי אמינות וזאת אם נניח שהרכבים טופלו כראוי ועם אותו מספר קילומטרים יחסי..

ותודה רבה ל"עדר" שמאפשר לנו להנות מאמריקאית משובחת וזולה (שברולט אימפלה 3800 שנת 2004)..

פורסם

אם אמינות היא מה שאתה מחפש - S60 גם חדישה יותר, וגם נפתרה ממספר מחלות ילדות שיש לS70.

איכות הפלסטיקה לא מדהימה בשתיהן, הביצועים יספקו את הנהג הממוצע, S70 לדעתי מכונית מעולה והייתי מעדיף אותה על S60, לטעמי, יש בה יחודיות וזה פשוט רכב נפלא, אין טורבו לדאוג לו, בטיחותי, בנוי טוב, נוח אך לא כמו 940/960 - יותר בכיוון של 850 עם נטייה למנהלי - ספורטיבי. מנגד - סחירות ששואפת לאפס (במלא מובן המילה, מנסיון) טיפולים יקרים למדי כשמתחילות ללכת משאבות (ואפילו צינורות וגומיות פשוטות לא זולות בכלל) והשקעה (שלרוב) לא חוזרת (כך שאם מחר ילך לך גיר ותשפוך במוסך חבילה נאה, זה לא ישפיע במיוחד על ערך הרכב או שתקבל את הכסף בחזרה, וזה חבל)

אפשר לשאלות מדוע אתה מתעניין ברכבים אלו ?

שיהיה בהצלחה ושבוע טוב

משה.

פורסם

תודה על האמירה,

הסיבה שאני מחפש וולוו טמונה גם בחתימה שלי,

הגעתי לגיל שאני מוכן לשלם עוד 300 - 400 ש"ח בחודש על אחזקת רכב ובתנאי שאהנה ממנו..

אני לא קונה רכב מתוך מחשבה איך למכור, אלא להנות.. ולכמה וכמה שנים.

נראה לי שוולוו יוציא ממני קצת יותר כסף מרכבי העדר אך ייתן גם יותר הנאה.

במקביל, היתרון הגדול הוא במחיר הנמוך שניתן לקנות וולוו 60s שנת 2002 או שנת 2000 70s.

מה שאני מחפש זה הרבה רכב במעט כסף, וכן אני מודע להוצאות או לפחות חושב שאני מודע..

אם מישהוא ממחזיקי הוולוו או מביני הוולוו חושבים שאני טועה בכיוון המחשבה שלי אנא מכם תקנו אותי..

תודה למונלייט ומשה עזרתם לי.

פורסם

"הרבה רכב קצת כסף" זה משפט שיכול להאמר גם על סדרה 7 שנת 94 ואפילו על S קלאס.

רוב מכוניות הפאר המזדקנות לא שוות הרבה יחסית, אך תקלותיהן יכולות להיות בור ללא תחתית, שים לב שחלקי חילוף של וולוו יקרים למדי, הטיפולים כבר מן הסתם יתחילו להיות יקרים יותר (בלאי) ובקשר לתחזוקה השוטפת (דלק, ביטוח וכו') אני רואה שכבר הבנת.

אם החלטת על איזה דגם של וולוו ללכת - חפש אחת שמורה, דבר על בעלי מוסכים מורשים, תתחיל להשאיר טלפונים עד שתמצא אחת שמורה באמת, אחרי שתמצא קח אותה לבדיקה מקצועית, עם טופס הבדיקה תלך למוסך המורשה, ומפה תתחיל להתווכח.

עלות התחזוקה של וולוו לא נוראה כל כך אך שים לב יקירי שהבעיה היא בעיות הזקנה / בלאי, זה לא זול בכלל. במידה ואתה מודה לחסרונות אלו ואתה מחפש רכב לכמה שנים טובות, וולוו זאת בחירה מעולה, זאת בכל אופן דעתי ויש שיחלקו.

משה

פורסם

להכיר יותר מידי את המכוניות האלה אני לא אז מה שנשאר לי זה להגיד לך זה שאבא של חברה שלי מוכר S70 כמו חדשה.

יד 2 130K שנת 2000 אחרי שיפוץ גיר מלא במכון מוכר וטוב בפתח תקוה.

אני לא אפרט את הכל אבל אם אתה רציני אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...