Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול נדלקה לי מנורה של בלמים בצבע אדום,לאחר עיון בספר רכב נאמר כי צריך לבדוק את כמות הנוזל.

לאחר שבדקתי את כמות הנוזל ראיתי שהוא במינימום.

מספר שאלות:

היכן ניתן לרכוש נוזל בלמים DOT4?

האם אני כאדם לא מוסמך יכול להחליף נוזל בלמים?

האם לאחר הוספת השמן הבעיה נפתרה או שישנה עוד בעיה?

קראתי כי נוזל הבלמים לא יכול להיגמר וישנה בעיה ברפידות או בצלחות האם זה נכון?

הרכב הינו AUDI A4 2004 ואני מאמין שלא הוחלף נוזל בלמים מהיום הראשון.

פורסם

נוזל בלמים ניתן לרכוש בכל חנות חלפים לרכב או בהום סנטר/אייס.להחליף את השמן{פעם בשנתיים ללא תלות בק"מ} תצטרך ליפט ועוד בן אדם בכדי לנקז אויר מהמערכת ככה שתיגש למוסך.יכול להיות שיש נזילה מהצנרת של הבלמים קשה לי להאמין שיש נזילה מהקליפר אבל רצוי לבדוק.בתור דבר ראשון תמלא את החסר כדי לא לגרום לנזק,מציע לך לגשת למוסך מיידית לאחר מכן.

פורסם

bar25 שלום.

מערכת בלמים הינה מערכת סגורה.כל חוסר בנוזל מצביע על בעיה שחייבת איבחון וטיפול ע"י מוסך ובעל מקצוע.הבעיה יכולה להיות שחיקה של הרפידות וכתוצאה מכך גדל הנפח במערכת וכתוצאה מכך רואים ירידת נוזל (אתה כותב שלא הוחלף נוזל,אבל האם בטיפולים שוטפים המוסך מעולם לא הוסיף נוזל בלמים?בדוק בקבלות ישנות),או בעיות אחרות של נזילות מצנורות וכו'.בכל מקרה,כאשר יש בעיה במערכת בלימה,שהיא מערכת בטיחות,חשוב מאד לגשת כמה שיותר מהר למוסך ע"מ לטפל בבעיה באופן מיידי.כעקרון,אם אינך מרגיש בעייה בבלימה והתופעה היחידה היא הדלקות הנורה וירידת המפלס אז קנה ומלא נוזל וגש בדחיפות למוסך.אל תבצע פעולות שאינך מיומן בהן,אל תנסה לחפש נזילות ולעשות בדיקות לבד-תן לבעל מקצוע לטפל בעניין.

נוזל בלמים ניתן לרכוש בחנויות חלפים לרכב,ובחנויות כמו הום סנטר ואייס.שים לב שרשום על הבקבוק שהנוזל הוא אכן dot4.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...