Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני רוכש רכב מחברת ליסינג, לאחר העברת הבעלות,

יהיה לי את רשיון הרכב שבו כתוב עדיין הבעלים הקודמים (חברת הליסינג),

את הרישיון על שמי אקבל במועד החידוש הבא (כמעט שנה).

1. האם אני יכול דרך משרד הרישוי לקבל רישיון על שמי (עם עדכון מספר הידיים וכו') כבר כעת ?

2. כמה הנ"ל אמור לעלות ?

3. מה לגבי מדבקת הטסט הדבוקה לרישיון הנוכחי, פשוט לנסות ולהוציא ולהעביר אותה לרשיון החדש (או שזה כבר יודפס עליו ?)

תודה !

פורסם

אחרי שהעברת בעלות, אתה יכול ללכת למשרד הרישוי ולהוציא כפל רישיון, בו יודפסו כבר הפרטים שלך.

את מדבקת הטסט אין צורך להעביר, על כפל רישיון יופיע "בוצע מבחן בתאריך XX/XX/XXXX + מספר המדבקה.

אחרי שתוציא כפל רישיון, בשביל שהוא יכנס לתוקף, צריך לשלם אותו בדואר, זה עולה 34 ש"ח.

פורסם
אחרי שהעברת בעלות, אתה יכול ללכת למשרד הרישוי ולהוציא כפל רישיון, בו יודפסו כבר הפרטים שלך.

את מדבקת הטסט אין צורך להעביר, על כפל רישיון יופיע "בוצע מבחן בתאריך XX/XX/XXXX + מספר המדבקה.

אחרי שתוציא כפל רישיון, בשביל שהוא יכנס לתוקף, צריך לשלם אותו בדואר, זה עולה 34 ש"ח.

זה כל הסיפור ? 34 ש"ח ? מעולה, תודה רבה.

אגב, כמה זמן אחרי העברת הבעלות אפשר לגשת למשרד הרישוי ? הם מתעדכנים באופן מיידי ?

אפשר אולי להזמין את הרישיון ולקבל אותו בדואר הביתה.. ?

פורסם

כן. חייג *5678 מכל טלפון והזמן לעצמך כפל רישיון.

עד כמה שאני יודע העדכון מיידי, אבל אני לא רואה סיבה אמיתית למהר עם הרישיון החדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...