Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב חדש קטן אשר בעיקר יחסוך בעלויות של טיפול ודלק. הרעיון הכללי הוא לקחת רכב בליסינג מימוני מהחברה ואחרי שלוש שנים להחליף אותו בחדש.

כרגע אני תקועה עם סיטרואן קסרה 2003 סטישן שחלום חיי הוא להיפתר ממנה. אני יד שנייה אחרי ליסינג והאוטו עבר 147,000 קילומטר. רוב החברות מסכימות לקחת אותו תמורת משהוא כמו 20,000 שקל שיהוו את המקדמה עבור האוטו החדש.

אני מתלבת כרגע בין כמה דגמים:

1) פיאט פנדה ידנית. עלות 82,000 והיא על הכביש.

2) סקודה פאביה. עלות 84,000 והיא על הכביש.

3) היונדי i10 עלות 92,000 והיא על הכביש.

4) ואולי פולקווגן פולו עלות 94,000 והיא על הכביש.

לגבי הביטוח אני לא ממש יודעה עדיין והכוונה היא להחזיק את האוטו רק שלוש שנים ואז שוב להחליף אותו לחדש.

אני די סגור שאני רוצה אוטו חדש וגם לפי התוכנית הזאת אני יכול להרשות זאת לעצמי.

האם יש להם איזה שהם המלצות לגבי המכוניות שציינתי או אולי רכבים אחרים שכדאי לי לשקול?

האוטו יסע בבין עירוני והוא יעבור בערך 25,000 לשנה (או אולי אפילו יותר). אך חלק גדול מהנסיות הם בשטח עירוני.

בתודה מראש.

איגור.

פורסם

אם חסכון בראש מעייניך הפנדה תהיה הכי טובה - היא מאוד חסכונית, זולה לאחזקה והכי זולה לקנייה מבין המתמודדות. היא תרגיש יותר מיושנת מכולן (אפילו שהפולו גם מיושנת) אבל תהיה הבחירה הכי טובה כלכלית, ככל הנראה. אם אתה רוצה משהו קצת יותר איכותי אז הפאביה תהיה בחירה טובה (אתה בטוח שהיא כ"כ זולה?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיבה היחידה שהסקודה ככך זולה היא בגלל שהם רוצים להיפטר מהמלאי (לפחות זה המידע שאני קיבלתי מכמה מכרים שלי). אפילו יחד עם הטריד אין על האוטו שלי הם מורידים ישר עוד לפני המיקוח 10,000 מחיר. כך שהמחיר הוא אכן נכון. מחיר מלא יהיה 94,000 (כולל אגרת רישוי וקודן).

פורסם

לא נשמע הגיוני, אבל אם הפאביה נמכרת במחיר כזה, היא הטובה מהרכבים שהצעת ובפער משמעותי (גם ללא מחיר נמוך שכזה).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...