Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית שמעתי את P2 ולא אהבתי. לא מדויק מספיק,ולא התאים לי למוסיקה שאני שומע.

אבל בשביל פופ ושחורה,יכול להיות ויתאים לך.

הכי כדאי תגיע לאחד החנויות ותקשיב לכמה סאבים ברכב שלך על ההגברה שלך,ואז כבר תחליט.

ממליץ גם לבדוק את הסאבים של MB QUART לפי דעתי מדויקים יותר מרוקפורד.

www.fulldesign.co.il

בהצלחה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

היית צריך לשמוע את המערכת של חבר פורום בשם אבי בישלה - הונדה סיוויק משופרת קוסמטית עם דאבל P2 על מונובלוקים מסדרת פאנצ' של רוקפורד - הסאבים לפחות נשמעו סוף הדרך.

אותו חבר פורום ניצח בתחרות הראשונה של אממא מקום ראשון אפרופו.

הטוויטרים שלו תמיד היו מכוונים חד מידי לדעתי אבל זה כבר סיפור אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות ועם הגברה טובה עם הרבה RMS הP2 נותנים תוצאה טובה

אבל כשאני בדקתי והשוותי אותו מול MB QUART בהגברה של 160RMS,ההבדל היה עצום לטובת השני.

וזה מה שפותח תרד רוצה-הגברה יחסית חלשה.

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

אלו היו שני סאבים ישבו על מונו של רוקפורד X301 עד כמה שזכור לי הדגם.

אני לא חושב שכל סאב קיבל יותר מה200...

אבל יכול להיות שזכרוני מטעה אותי.

סאב שלא עובד טוב לא בהכרח נובע מחוסר של וואטים, יכול להיות גם עניין של התנגדויות בין הסאב למגבר - חוסר התאמה בין מוצר למוצר - זה קורה.

זה יכול גם לנבוע ממצבר חלש לפעמים או ממערכת שבכללי דורשת בהספק רגעי יותר ממה שמערכת החשמל של הרכב יכולה לספק (נפילות מתח).

צריך לבדוק כל מקרה לגופו - סה"כ מהנסיון שלי עם הP2 משמיעה של הסאב הזה בכמה וכמה מערכות - לא התאכזבתי ממנו אף פעם. וזה נדיר אצלי לשמוע על מוצר של רוקפורד (מגברים ורמקולים) שאני נותן חוות דעת חיובית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שעמרתי,זה ההתרשמות שלי אישית עם הסאב הנ"ל. ולסוג המוסיקה שאני שומע הוא לא התאים.

לכן,NAKAMICHI,רק ע"י האוזניים שלך תחליט.

הייתי גם שוקל את האופציה של יד שניה.

בתקציב כזה תוכל לקבל תמורה יותר טובה.

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

אני לא יכול למתוח את התקציב עוד.

זה התקציב אחרי מתיחה.

בהתחלה זה היה 500 כולל תיבה.

אבל שום סאב נורמלי לא נכנס לי במחיר ההוא.

בעיקרון תיבה צריכה לעלות סביב ה-200 שקל נכון?

פורסם

קצת פחות, קצת יותר

אם אתה בונה לבד אפשר גם פחות.

עץ - MDF עד ה100 שקלים בערך - כולל הניסור ופתיחת החורים ע"י הנגר.

ברגים, דבק עץ\שפכטל עץ (במידה ואתה מנסה להגיע לכלשהיא רמת גימור) וכלי עבודה...

Pioneer TS-X150

פורסם

בתקציב זה, אני ממליץ לך על הID.

תיבות ג'נריות פשוטות נעות סביב המחיר שציינת, אך יש צורך לבדוק האם הנפח שלהן רצוי עבור הסאב המיועד.

• תוכן חדש...