Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום את הרכב לאחר בדיקות וכו'...אני אישית מרוצה ממנו אך השאלה שלי היא:

הטכנאי אמר שבקרוב כדי להחליף רדיאטור כי יש עליו טיפה קורוזיה ירקרקה מבחוץ,והאוטו על מים ולא מים כחולים...בקיצור לקחתי את הטיפ הזה...עכשיו המצב הוא כזה,בנסיעה בעיר החום קצת מעבר לחצי של המד,באיילון יורד לחצי ..וככה קופץ גם במקומות לא מוגדרים,אז חשבתי בהתחלה אולי זה המד,אבל נזכרתי בטיפ של הרדיאטור.אני מעוניין לדעת כמה ישפר את המצב המים המיוחדים לקירור?

פורסם

אל תצפה לשינויים בהתנהגות השעון עם נוזל קירור יעודי אך רצוי שתחליף אותו מידיית, מציע לך לבדוק את מצב מערכת הקירור אצל מומחה לפני שתעשה החלפה.

פורסם

מים לבדם מוליכים חום מצויין ועם מערכת הקירור תקינה לחלוטין עבודה עם מי ברז במקום נוזל קירור לא אמורים להיות בעיות, אין לי מושג להגיד לך באחוזים אם בכל זאת צפוי להיות שיפור.

פורסם

אוקי סבבה!מממ...יש אפשרות לשים קירור משופר,כמו במחשבים,סתם לדוגמא..אולי ה RPM של המאוורר יותר גבוה,אולי צלעות קירור רחבות יותר?

פורסם

בפירוש לא. בניגוד למחשב, מנוע של מכונית צריך לעבוד בטמפ' מסויימת, אחרת ייגרם בלאי גבוהה.

נוזל קירור לא יוריד את הטמפ', אבל יעלה את נק' הרתיחה וישמור על האטם ראש והמכלולים הפנימיים. החלף את המים בהקדם!

פורסם

למה דווקא כחולים?

צבע המיים הוא לא זה שקובע אלה איכות נוזל הקירור.

במנועים עם ראש אלומיניום צריך להשתמש בנוזל קירור שיהיה שומני קצת, המטרה לשמן הצינורות מבפנים כדי למנוע בלאי וסדקים כתוצאה מהתחממות וכמובן לשמן צלעות משאבת המיים והתרמוסטט.

אתה יכול להשתמש בנוזל קירור של פירסטון הירוק או האדום שרשום עליו 50/50. (גריקן אחד והשאר מיים מזוקקים / רכים)

וכמובן בנוזל קירור של ALASKA האדום הוא גם כן מצויין.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לקליו משתמשים במים אדומים ולא ירוקים. משחק של הטמפ' בזמן נסיעה בעיר וכביש מהיר תקין.

בכביש מהיר עד הרבע אולי קצת יותר.

בעיר ובפקקים יכול להיגע לטמפ' שהוונטה תצטרך להכנס לפעולה.

פורסם

אם יש לך קפיצות במד טמפ' אז היוניט טמפ' תקול.

כ 120 ש"ח עבור יוניט חדשה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

אני לא יודע למה מתכוון פותח השרשר ב"קפיצות" אך רצוי לבצע חיפוש,

ולגלות מה אמור להיות המצב התקין, וזאת מבלי שיש קשר לנוזל קירור עצמו.

• תוכן חדש...