Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצב PROTECT במגבר Infinity REF475A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום לא מצאתי משהו שקשור למגבר שיכול לעזור לי,

נדלקה נורה אדומה במגבר ואני לא יודע מה זה.

והרמקולים והסאב שמחוברים למגבר לא עובדים מה לעשות?

תודה.

פורסם

protect = פרוטקשן = המגבר נכנס למצב הגנה.

הרבה מגברים נכנסים למצב הזה במזג אוויר חם, לכן לא הייתי נלחץ אם זה קרה לך במהלך היום-יומיים האחרונים.

בכל מקרה לפעמים המגבר נכנס למצב הזה כאשר יש בעייה עם אספקת המתח, פיוזים לא תקינים, מינוס רופף או קצר בחיווט של הרמקולים או ברמקולים עצמם.

צריך להתחיל לבודד בעיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה קרה היום אחרי הצהריים ולא היה היום כל כך חם,

וגם בזמן שהמגבר במצב PROTECT הוא עובר לשנייה למצב רגיל POWER וחוזר עוד פעם לPROTECT

כל זה חוזר על עצמו כל 5-10 שניות...

אז איפה פה הבעיה?

אני רק מקווה שלא נהרס לי המגבר.

פורסם

אם אתה מנמיך את הווליום זה ממשיך? זה קורה מיד עם הפעלת המגבר או לאחר כמה דקות של עבודה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה זמן המערכת שלך מותקנת? האם התופעה הזאת מתרחשת מהרגע שהתקנת את המערכת או שהיא החלה רק לאחרונה?

איתמר.

פורסם

אוקיי.

תתחיל מלבודד גורמים. נתק את הסאב ותראה אם הפרוטקשן ממשיך. נתק את הרמקול השמאלי ותראה מה קורה, אחר כך את הימני. אם המגבר נכנס לפרוטקשן גם ששום דבר לא מחובר אליו בדוק את החיבורים, ששום חוט לא נוגע בחוט אחר, שהמינוס מחובר הייטב לשלדת הרכב והחלף את הפיוזים שעל המגבר ועל כבל המתח.

רצוי גם לבדוק שהמגבר באמת מקבל את המתח הנמדד על המצבר (באמצעות רב מודד). הבעייה נמשכת? שלח את המגבר לבדיקה במעבדה.

איתמר.

פורסם

קרה לי בעבר פיוז שהיה נראה תקין ששיגע את המגבר.

איתמר.

פורסם

כן,הוא דווקא נראה תקין(הפיוז שבמצבר)

וניתקתי את הסאב עדיין יש את אותה הבעיה...

מחר אני ילך למי שהתקין לי את המערכת ונראה מה עושים.

אז אתה חושב שאין בעיה במגבר?

פורסם

מגברים לרכב הם דבר די אמין, על אחת כמה וכמה מגבר מבית טוב.

נשמע שיש משהו שמפריע למגבר להידלק, אני משוכנע שמתקין טוב יעלה על הבעייה.

איתמר.

• תוכן חדש...