Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

 

מצאתי 2 רכבים שמצאו חן בעיני, מדובר באותו רכב רק מוכר שונה.

הרכב הוא פיג'ו 307 דגם XT מנוע 1600 מודל 2003 מטופל רק במוסך החברה וללא תאונות, יד ראשונה פרטית.

מחירון הרכב לפי לוי ייצחק (לפני תוספות, ידיים, ק"מ נמוך וכו') הוא 52000 שקל.

ההבדל היחיד הוא:

 

- הרכב ה-1 עשה 41 אלף ק"מ והוא מאיזה אישה מבוגרת שמוכרת אותו. היא מבקשת על הרכב 58000 ש"ח ומוכנה לרדת גם למחיר של 57000. לרכב יש טסט בתחילת מאי.

 

- הרכב ה-2 עשה 95 אלף ק"מ והוא מלובינסקי טרייד (יד ראשונה פרטית) והם מבקשים על הרכב 53490 . לרכב יש טסט בתחילת מאי, והם מוכנים להתחשב בכך במחיר הסופי. בנוסף הם נותנים אחריות יבואן לשנה על מנוע גיר ומכלולים עיקריים (לא ברור לי מה זה אומר*) וגם ייקנו ממני את הרכב לכשאמכור אותו במחיר מחירון.

 

מה עדיף ?

 

תודה.

פורסם

לובינסקי טרייד הם בסדר. ייקנו ממך את הרכב כפוף לבדיקה , ואז אני מניח שתצטרך לקנות משם רכב אחר.

רוב הרכבים שם בעלי ק"מ סביר - גבוה מאד / תיקוני פחחות וצבע מכף רגל ועד ראש (מנסיון של שבוע רצוף של שוטטות במגרש)

 

בסוף קניתי מפרטי , גם בחור מבוגר, 4 שנים על הכביש 53K ק"מ, בלי תיקוני צבע ובלי שריטות, את הקצת ליקויים שהיו בבדיקה הוא תיקן וזהו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הי .

כדי לחדד את השאלה.

מה עדיף:

- קילמוטרז' נמוך ממוכר פרטי שטיפל באוטו רק במוסך חברה ובמסירות, אבל ב 57 אלף שקל

או

- קילומטרז סביר (95 אלף לשנת 2003) מלובינסקי טרייד (רכב פרטי לא ליסינג) ב 52 אלף אבל עם אחריות לשנה של היבואן על מנועף, מזגן וגיר ?

 

דעתכם חשובה לי .

 

תודה.

איתי.

פורסם

אף אחד מהן היא לא בחירה גרועה.

במצב האופטימלי, כלומר ששני הרכבים זהים לחלוטין וכל ההבדל בינהם מסתכם בקילומטראז' ובמחיר הייתי בוחר ברכב של לובינסקי אם הכוונה היא להחזיק ברכב לפרק זמן ארוך יחסית (נאמר, מספר שנים) ובפרטית אם הכוונה היא למכור את הרכב בזמן קצר יחסית.

הסיבה - לרכב הפרטי יש נתוני פתיחה יבשים טובים יותר ויהיה קל יותר למכור אותו בעתיד. אבל אם המכירה העתידית לא משפיעה עליך והקילומטראז' שלך הוא בגדר הממוצע, לדעתי האופציה של לובינסקי עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...