Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם זה מסובך להתקין שעון בוסט ברכב אם מישהו יכול לעזור לאיפה מחברים בדיוק...

תודה

פורסם

:roll: לפי התמונה אני לא יכול לראות מה יש שם חוץ מהצג .

קיבלת כבר את השעון? תיראה אם יש לו מאחורה חיבור לצינור ואקום או שבקופסה ביחד עם השעון הגיעה גם חיין נפרד.

ובשעון עצמו (מאחור) יש שקע שאליו אמור להתחבר החיישן.

פורסם

אני עדיין לא קיבלתי אותו זה בדרך...

אז אתה אומר שיש 2 דרכים אחד עם צינור וואקום והשני עם חיישן?

פורסם

זה מכאני ,אגב שעון די גרוע .

בכל אופן הוא מגיע עם מפצל T אתה יכול פשוט לחתוך באמצע את הצינור וואקום שהולך לווסת , לשים את ה T ומשם להריץ את הצינורית שבאה אם השעון עד לתא הנהג , השעון עצמו צריך פלוס ומינוס בשביל התאורה , אתה יכול לחבר את הפלוס למתג האורות ככה שיפעל אך ורק שתפעיל את האורות .

תתחדש

אור

פורסם

כמו שאור מעליי אמר,

שעון יחסית מאוד גרוע לא מדויק ביכלל ובמצב וואקום\גדישה בורח ממנו אוויר.

בכל מיקרה תתחדש.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

זה בסדר אני עדיין יכול לבטל את זה....

הבנתי שעדיף לי לשים שעון עם חיישן האם זה נכון בגלל שהרכב שלי זה איביזה קופרה ?!?

בכול מקרה איזה שעון הייתם ממליצים לי להביא, משהו טוב ומדויק עדיפות שלי לשעון מכאני ולא דיגיטאלי

תודה!

פורסם

אני אשמח גם להתעלק ולקבל המלצה לשעון טוב למרות שכבר דובר פה על העניין, והאם לא עדיף כבר ללכת לשלם לסדנה גם על השעון וגם על ההרכבה?

אברה קדברה

פורסם

הזמן תגובה של המכאני הרבה יותר מהיר ועושה רושם של הרבה יותר מדוייק .

השעונים של" החברות "תמיד עדיפים , אוטומטר לדעתי תתן לך את התמורה הטובה גם במחיר נמוך יחסית .

יש גם גריידי וחבריו , אבל כבר יקר מאוד .

פורסם

לי יש שעון של חברת האוטו ג'יג' ואני מרוצה ממנו מאוד שעון מדויק ונראה טוב.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם
אני אשמח גם להתעלק ולקבל המלצה לשעון טוב למרות שכבר דובר פה על העניין, והאם לא עדיף כבר ללכת לשלם לסדנה גם על השעון וגם על ההרכבה?

הזמן תגובה של המכאני הרבה יותר מהיר ועושה רושם של הרבה יותר מדוייק .

השעונים של" החברות "תמיד עדיפים , אוטומטר לדעתי תתן לך את התמורה הטובה גם במחיר נמוך יחסית .

יש גם גריידי וחבריו , אבל כבר יקר מאוד .

השעונים שציינת של אוטו מוטור ושל גריידי האם הם עובדים עם חיישן או צינור וואקום או גם וגם?

פורסם

תלוי כבר בשעון שאתה קונה , לכל החברות כמעט יש שעונים אלקטרונים עם חייישן , וגם שעונים מכנים , ההבדל במחירים ניכר .

אני מפחד להמליץ לך על חברה כמו אוטוגייג מהסיבה הפשוטה שהשאר לא חושבים שהיא כזאת איכותית , ולמרות זאת מהניסיון האישי שלי איתם הם מה שנקרא עושים את העבודה , וגם לחברה הזאת יש כמה שעונים עם תג מחיר לא כזה זול (יחסית ) .

אתה יכול להשיג שעונים שלהם למשל מפיט סטופ , המחיר מתחיל מ 200 שקל לשעון מכני .

ואחרי כל ההרצאות , לדעתי לך על שעון מכני נורמלי של אוטומטר , אתה תהיה מרוצה זה בטוח .

• תוכן חדש...