Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: יש לי רישין בדרגה B למעלה מחמש שנים. לפני שנה שלחו לי בדואר רשום הזמנה להשתלמות נהיגה שבה כתוב כי אני צריך לבצעה תוך 10 חודשים. עכשיו כבר עברה שנה ועדיין לא עשיתי את זה כי בזמן הזה היה לי צבא על הראש וגם כי הוצאתי רשיון לאופנוע בדרגה A1 שבמסגרתו נבחנתי במבחן תיאוריה. אז חשבתי שאם עשיתי תיאוריה אז אני לא אצתרך לעבור קורס ריענון. אבל מה שקרה בסוף זה שעל הרשיון הזמני של האופנוע מודפס: "תנאי לרישיון קבוע - קורס ריענון" ועד שאני לא עובר אותו לא ישלחו לי רישיון קבוע. השאלה היא האם אני יכול להיפטר מהקורס הזה? או שאני בכל מקרה חייב לגשת אליו?

נ.ב.

יש לי צילום של המסמך שעברתי תיאוריה.

בתודה מראש!

פורסם

לא הקורס זה משהו קצת שונה מתיאוריה, לפי מה שאני יודע אתה חייב לבצע אותו כתנאי לחידוש רישיון הנהיגה.

אבל לא הבנתי מה הבעיה ללכת לקורס כל הנהגים עושים זאת.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

זאת לא בעיה ללכת לקורס. פשוט חשבתי שאולי התיאוריה יכולה לבטל אותו. גם אין לי הרבה זמן לזה כי אני עדיין בצבא.

פורסם

אם אתה עדיין בצבא אתה יכול להביא אישורים לכך ולדחות את הקורס לפחות בשנה או עד מתי שתוכל פשוט צריך לבקש.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אבל אם אדחה את הקורס אני לא אקבל את הרישיון הקבוע שלי... (הרשיון הזמני תקף לחצי שנה) ואז לא יהיה לי רישיון בינתיים.

• תוכן חדש...