Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבריה,

באפריל 2007 (כמדומני לא רואים ברור את התאריך על החשבונית וכן החודש גם לא ברור על תעודת האחריות) המצבר נרכש באוטו דיפו ובתעודת האחריות מסומן כי האחריות הינה ל-18 חודש.

בדצמבר 2007 שבק חיים המצבר.כ8 חודשים מתאריך הרכישה

המצבר הוחלף (לפי טענתם לחדש) הוחלף ביום 18/12/07

ביום ה27/2/09 גם מצבר זה שבק חיים .

היינו אף מצבר לא החזיק 18 חודש. כמובן שאוטו דיפו והן שנפ אינן מתיחסות לתאריך ההחלפה,אלא לתאריך הרכישה הראשוני.

בשיחה עם מנהל השיווק בשנף נאמר לי בין השאר כי "חיי מצבר ממוצע הינם כ-30 חודש" (הלוואי עליי).

אין לי בעיית חשמל ברכב, הכל תקין לפי בדיקה שעשיתי בumi )שברולט לומינה 97 ,אני נוסע כ-10,000 ק"מ בשנה

אני מרגיש מרומה ומנוצל עיי שנפ ואוטו דיפו,לא רק שהמיחירים הרקיעו שחקים,בזמנו רכשתי ב790 ש"ח כיום מבקשים כפול(95 אמפר) לא סביר שמצבר לא מחזיק מינימום שנתיים.אצלי לא החזיק אפילו שנה וחודשיים.

אני שומע לא מעט תלונות כנגד איכות מצברי שנפ כמו כן נאמר לי כי האיכות ירודה עקב יצור בטורקיה.

אני שוקל תביעה משפטית כנגדם. אשמח לקבל תגובות ואו רעיונות.

אהוד

פורסם

האם כאשר הרכיבו לך את המצברים החדשים ברכב אז הם התניעו את הרכב בכוחות עצמם או שהיה צריך להתניע את הרכב עם כבלים למרות המצבר החדש ?

האם בדקו אם המצבר לא מתרוקן שהרכב עומד בגלל צרכן זרם סמוי ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

היי,

חן חן לך על התגובה המהירה.

בהתקנת שני המצברים, הרכב הותנע באמצעות המצבר רגיל ביותר,ללא כבלים

בהחלפת המצבר השני עשו בדיקה והגיעו למסקנה כי המצבר לא תקין.לכן הוא הוחלף

תודה

פורסם

זה מראה מה שאני כבר אומר ומסביר להרבה אנשים שמשלמים הרבה על מצבר שנפ שזה סתם מיותר, מצבר שנפ לא שונה בכלום ממצבר סיני זול.

אני קונה תמיד את ההכי זול ומרוצה יותר מ-3 שנים בכל פעם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני מקווה שכמה שיותר יראו וילמדו מה שקרה לך כי כשאני כותב זאת רוב חברי הפורום אומרים שזה מותג וזה לא יכול להיות כי זאת חברה עם מוניטין .

שנפ זה זבל !!

אצלי לא רק שלא החזיק יותר משנה וחצי אלה החומצה אכלה לי את התושבת.(מצבר רגיל לא אמור לפלוט אדי חומצה אלה אדים רגילים)

מעניין אם יהיה סקר לבעלי ה106 -שאצלהם המשאבת הגה יושבת מתחת למצבר וכאשר שמים שנפ אז פתאום המכסה נאכל.

וזאת רק דוגמה אחת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אלעד,

צר לי על הנזק שנגרם לך, חבל מאוד שאנו עם מאוד אדיש בכל הנושא הקשור לצרכנות בפרט ,אנו תמיד מגישים את הלחי השניה לכל הטייקונים אשר לא רואים אותנו כבני אדם אלא כמספר אחוז בהכנסותיהם.

אילו כל צרכן שניזוק ואו הוטעה ואו רומה עיי יצרן כל שהו ואו חברה משווקת ,היה מפרסם את דבריו ברבים ,היינו נזהרים יותר ואוליי גם היינו מתאגדים לתבוע אותם על כל הנזקים וההוצאות שנגרמו לנו.

אני בכל אופן לא אשקוט ולא אנוח עד שאמצא נגדם את הדין.

אני אשמח מאוד אם תמסור לי בפרטי, פרטים אודות המקרה שלך, אותם אוסיף לפרטים שקבלתי מגולשים נוספים ברשת לכתב התביעה שאגיש בקרוב.

אהוד

פורסם

ברכב של המשפחה, שנפ החזיק 4 שנים, ללא שום בעיה. אולי כ-3 פעמים נבדקו הימצאות נוזלים בכל התקופה.

למראת זאת המשבר החדש לא היה של שנפ.

פורסם

בוקר טוב ,

אם אתה אומר שהמצבר החזיק 4 שנים ,לאור כל התגובות שקבלתי בפורומים נוספים זה דבר נדיר, כמו כן מצבר לפני 4 שנים זה לא אותו מצבר של השנתיים האחרונות,כי על פי יודעי דבר מצברי שנפ מיוצרים בטורקיה ואו חברת שנפ מייבאת מוצרי מדבקה.

תודה על ההתיחסות

אהוד

פורסם

לא יודע מה כל כך נדיר, בזה במצבר החזיק 4 שנים.

בכל זאת המצבר המחליף היה של בוש, בעיקר בגלל שם עולמי, יבואן אמין וטכנולוגיה מתקדמת. (S-4 ללא טיפול)

פורסם
בוקר טוב ,

אם אתה אומר שהמצבר החזיק 4 שנים ,לאור כל התגובות שקבלתי בפורומים נוספים זה דבר נדיר, כמו כן מצבר לפני 4 שנים זה לא אותו מצבר של השנתיים האחרונות,כי על פי יודעי דבר מצברי שנפ מיוצרים בטורקיה ואו חברת שנפ מייבאת מוצרי מדבקה.

תודה על ההתיחסות

אהוד

לא ברור לי מה כ"כ נדיר במצבר שמחזיק 4 שנים:

הייתה לי A4 שעלתה על הכביש ב- 10/97 (מודל 1998 ), ב- 4/03 המצבר שבק (המקורי - כלומר אחרי 5 וחצי שנים), החלפתי אותו והמצבר הזה שימש ברכב עד מכירתו ב - 7/06 (3 שנים ושלושה חודשים), מיותר לציין שקונה הרכב המשיך להשתמש באותו המצבר.

רכבי הנוכחי עלה על הכביש ב - 9/06 והמצבר מקורי.

אשתי נוסעת ב- RUNX שעלתה על הכביש ב- 12/04 (ארבע שנים ושלושה חודשים) המצבר עדיין מקורי ללא שום סימן חולשה.

בטרנטה של הבן שלי יש מצבר שיוצר ב- 2/05 ואתה יודע מה? גם הוא בסדר גמור.

פורסם

בנובמבר 08 שבק חיים המצבר שנפ שהיה של שנת 2005 לפי התאריך הוא בקושי החזיק 3 שנים, אני מאז השתמשתי במצבר ללא שם חברה מוכרת וקרה לי בעיה מוזרה, ביום א' בבוקר ירד קצת שלג באיזור מגוריי, ואני הנעתי ללא בעיה, היום לאחר של יומיים שלא הנעתי את הרכב הרכב לא הניע לי רק בדירדור או כבלים, רציתי לדעת אם זה נורמאלי שבגלל קור ואי הנעה של רכב ביומיים זה יכול לקרות,? אני מבהיר שאין לי נזילות חשמל, הרכב עמד יותר מיומיים והיה מניע ללא בעיה..

peugeot 106 95' 1400

פורסם

אצלי גם מצבר שנפ "מת" - מצבר בן שלושה חודשים. זה התחיל מזה שלא היה לו כוח לסובב את הסטרטר. פלוק הראה מתח של 11.4V. ניסיתי ליטעון את המצבר יממה בבית. לאחר טעינה מתח היה 12V וקצת, מהר מאוד (כשעה) ירד חזרה ל-11V וקצת ללא כל עומס.

לא חסרים מים, לא היגעתי למצב של היתרוקנות מלאה אליו.

מצבר קודם היה מאותו דגם, הותקן ע"י בעל רכב קודם ומת בדיוק עם אותם סימפטומים. :evil:

לא פוסל אפשרות שיש זליגת זרם היכן שהוא, הדבר כמובן ייבדק, אבל בהתחלה כשמצבר היה חדש (הוא עדיין די חדש, רק בן שלושה חודשים), היה אפשר לא להניעה מספר שבועות ועכשיו נגמר בשבוע ואפילו אחרי טעינה לא מספיק זרם להניע והוא מתרוקן מעצמו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שנפ לא שווים אגורה.

לפני 4 שנים קניתי שנפ - החזיק חודשיים ומת. הוחלף, החזיק עוד 3 חודשים ומת.

בפעם הזאת קניתי VARTA שהחזיק 3 וחצי שנים ומת רק בגלל שלא הנעתי חצי שנה..

רכשתי רכב נוסף עם מצבר שנפ בן חודשיים עליו. מה אתם חושבים? מת אחרי שבועיים.

פורסם

היי חבריה

ראשית חן חן לכם על התגובות,

מכל התגובות ניתן להבין כמעט ללא ספק שמצבר שנפ הנמצא בשוק בשנתיים שלוש האחרונות הנו סחורה קלוקלת ואסור להתקרב אליו לעומת ווטרה שמהתגובות כאן ובפורומים אחרים הנו עדיף על שנפ ואמין יותר .

המסקנות הוסקו ואני תקווה שכולם יקראו התכתבות זו וכולם יתרחקו ממצבר שנפ

תודה לכולכם.

אהוד

פורסם

כשקניתי את המיצובישי שלי היה עליה מצבר של וורטה מ-02/2004

את המצבר החלפתי בינואר השנה, מה אתם אומרים ? 5 שנים חתיכת זמן.

הכוויה שלי היתה עם מצבר שנפ עם אחריות של 12 חודשים והמצבר מת אחרי 13 חודשים :x

גיסתי קנתה שנפ שהלך אחרי שנה וחצי ועוד מיקרים ששמעתי עליהם.

החברה שבה אני עובד קונה מצברים רק של שנפ, אני רואה כמה מחליפים מצברים שלא מתקרבים ל-3 שנים שהם לדעתי המינימום לחיים של מצבר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...