Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה עוברים תאוריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה נהגים יש לנו בארץ ממש למופת עצוב מאוד שעושים דברים כאלה מי יודע כמה נהגים כאלה יש על הכביש

שעברו תאוריה במרמה אני מעריך שגם טסט ממש בושה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

ספר תיאוריה+התיאוריה עצמה לא עולים 2000 שקל, מה הגורם הטיפשי לעשות זאת?

אה נכון הוא לא יודע קרוא וכתוב:|

עדיין הוא לא מעודכן לגבי חוק חינוך חובה חינם?

פורסם

אין תאוריה בערבית?

מה שידוע לי שערבית אנגלית ועברית הם שפות רשמיות בישראל יש שלטים בערבית אז אין תאוריה בערבית? לא הגיוני

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
אין תאוריה בערבית?

מה שידוע לי שערבית אנגלית ועברית הם שפות רשמיות בישראל יש שלטים בערבית אז אין תאוריה בערבית? לא הגיוני

יש תיאוריה בערבית, אם אני לא טועה יש ב7 שפות שונות כולל סינית:-) (אל תתפוס במילה).

הבעיה היא שהוא לא יודע קרוא וכתוב, לא עברית ולא ערבית.

פורסם

אוי נו, מזכיר לי בחיפה אצלינו איפה שעושים תיאוריה שמה במפרץ יש הרבה מאוד אנשים שבאים על הרכב שלהם ועושים תיאוריה ונכנסים ונוסעים, שטויות כל העניין הזה.

פורסם

רק תיאוריה?

היום עם כמה מזומנים אפשר לארגן גם רשיון נהיגה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כיף ליראות שסוף סוף מתיחסים בארץ ברצינות למשהו...לא הייתי מאמין שיעצרו מישהו ל5 ימים על כזה דבר כשגנב שפורץ רכב משוחרר למחרת...:mm_yeah:

ובכלל, תאוריה זה משהו שאפשר ללמוד ביומיים אם לשבת בבית ולחרוש טיפה. לשלם 2000 שקל זה מגוחך...

פורסם
כיף ליראות שסוף סוף מתיחסים בארץ ברצינות למשהו...לא הייתי מאמין שיעצרו מישהו ל5 ימים על כזה דבר כשגנב שפורץ רכב משוחרר למחרת...:mm_yeah:

ובכלל, תאוריה זה משהו שאפשר ללמוד ביומיים אם לשבת בבית ולחרוש טיפה. לשלם 2000 שקל זה מגוחך...

המצב משתנה ברגע שאתה אלפבית.

פורסם

זה כל כך עצוב, אבל מה שהמשטרה חושבת שהיא תפסה אדם בודד, למעשה מסתתר מאחוריה רשת של "קומבינטורים" שפועלים במשרד הרישוי בצורה הזו.

בעבר נתפסו מספר אנשים מסוג זה, אך במקום הציוד המשוכלל היו מכניסים אדם שיודע את החומר, סביבו היו מתרכזים "הקומבינטורים" שלא יודעים לפתור את השאלון, הבחור היה פותר להם את השאלות ויוצא עימם החוצה.

לא חדש בכלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...