Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאב, אני חייב לציין כי עבודות הצילום המופיעות באתרך (http://WWW.VOVKA.CO.NR) ראויות לצל"ש! במיוחד קטגוריה מסויימת, שנקראת ישראלי הוט בריז)

אתה צלם מצויין!

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה צלם מאוד מוכשר, התמונות באתר שלך מעולות, במיוחד התמונות האלה שאני צופה בהם עכשיו.

נ"ב

הבחורה עם הלבן יפהייפיה... :wink:

לוח עריכה01.jpg

פורסם

יופי של תמונות. הצלחת ליצור אווירה מסוימת,

שלי היא מזכירה משחק מחשב, או משהו דומה.

בהצלחה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מעריץ שלך. באמת.

אני לא כ"כ אוהב תמונות, זה לא עושה לי את זה.

אבל כל פעם שאתה מעלה סט אתה כובש אותי מחדש.

אני מוריד בפניך את הכובע.

רק שאלת תם, אתה עורך את התמונות בפוטושופ כנראה לפני הפרסום.

השאלה שלי היא, עד כמה תמונה נראית שונה לפני ואחרי העריכה?

כאילו כל אחד יכול להגיע לרמה כזאת עם מספיק עריכה, או שצריך גם להיות "גאון צילום"?

עוד שאלה, יש מצב אתה מפרסם בגדלים יותר גדולים? 1200*900 וכו'?

פורסם

יופי של תמונות. יש לי אליך מס' הערות בונות:

1. הגודל של התמונות בYNET עושה עוול לתמונות שלך. תנסה אולי לדבר עם מישהו שם במדור רכב, אולי אפשר לשנות משהו או להגדיל התמונות.

2. הייתי חושב על העמדות נוספות של הברלינגו, כאלה שיתארו את הפונקציונליות שבו. לרכב הזה יש אופי מסויים, הייתי מנסה להדגיש אותו באמצעות פתיחת דלתות אחוריות למשל (180 מעלות), מהצד עם דלת ההזזה פתוחה, או אולי לעלות שלב אחד הלאה ולהכניס כמה ילדים במושב האחורי ובכך להדגיש את היכולת הזאת שלו גם כן מעבר לרכב עבודה.

3. בתמונה הראשונה הפנס הימני מסנוור מעט. קצת מפריע לעין.

4. בתמונה השניה חלק מהרכב טיפה שרוף.

בכללי תמונות מאוד איכותיות!! תמשיך להביא לנו עוד!!

172

פורסם

תודה לכל המפרגנים :wink:.

אתה טוב....

אגב, בחלק שמוגדר CANDID, איפה התמונות צולמו? (לא אלה שצולמו בארץ אני מתכוון)

מטיול בבלרוס.

יופי של תמונות. יש לי אליך מס' הערות בונות:

1. הגודל של התמונות בYNET עושה עוול לתמונות שלך. תנסה אולי לדבר עם מישהו שם במדור רכב, אולי אפשר לשנות משהו או להגדיל התמונות.

2. הייתי חושב על העמדות נוספות של הברלינגו, כאלה שיתארו את הפונקציונליות שבו. לרכב הזה יש אופי מסויים, הייתי מנסה להדגיש אותו באמצעות פתיחת דלתות אחוריות למשל (180 מעלות), מהצד עם דלת ההזזה פתוחה, או אולי לעלות שלב אחד הלאה ולהכניס כמה ילדים במושב האחורי ובכך להדגיש את היכולת הזאת שלו גם כן מעבר לרכב עבודה.

3. בתמונה הראשונה הפנס הימני מסנוור מעט. קצת מפריע לעין.

4. בתמונה השניה חלק מהרכב טיפה שרוף.

בכללי תמונות מאוד איכותיות!! תמשיך להביא לנו עוד!!

תודה רבה. לא מפריע לי כל כך הגודל בYNET. וזה הפורמט שם, כנראה שזה לא יגדל.

לגבי העמדות של הרכב ושרפת פנסים... צילמתי את הרכב 15 דקות והרכב עזב. כך שלא היה לי הרבה זמן להתעסק ולבדוק שהכל יצא פיקס.

בכל מקרה, תודה על ההצעות. אתה צודק ב100%.

אני מעריץ שלך. באמת.

אני לא כ"כ אוהב תמונות, זה לא עושה לי את זה.

אבל כל פעם שאתה מעלה סט אתה כובש אותי מחדש.

אני מוריד בפניך את הכובע.

רק שאלת תם, אתה עורך את התמונות בפוטושופ כנראה לפני הפרסום.

השאלה שלי היא, עד כמה תמונה נראית שונה לפני ואחרי העריכה?

כאילו כל אחד יכול להגיע לרמה כזאת עם מספיק עריכה, או שצריך גם להיות "גאון צילום"?

עוד שאלה, יש מצב אתה מפרסם בגדלים יותר גדולים? 1200*900 וכו'?

תודה רבה. אני כן עורך את התמונות שלי. יש תמונות שהעריכה היחידה שלי היא חידוד והקטנה ויש תמונות שאני מתחיל להשתגע קצת.( תלוי במצב רוח) :twisted:

לגבי גודל התמונות. מצב יש אבל אני לא עושה את זה לאינטרנט כי אין לי מקום לאכסן את התמונות בגלריה. בחרתי את הגודל הזה בשביל לחסוך מקום בפירסומי פורומים.

• תוכן חדש...