Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב של אבא של אשתי יש בעיה, פעם בשנה בערך המצבר בהונדה ג'אז שלו פשוט נחלש, וצריך לקנות חדש.

היום הוא נתקע שוב בגלל שהמצבר חלש מכדי להריץ את הסטרטר.

כעקרון הוא לא נוסע כמעט ברכב, אולי פעם בשבוע, אבל אפילו פעם בשבוע אמורה להספיק בשביל חיים סבירים למצבר.

אנחנו קונים את המצברים בד"כ מACE או הום סנטר בסביבות 500-600 ש"ח.

האם יכולה להיות בעיה כלשהי ? או שזהו מצב טבעי עקב נסיעה מועטה ברכב ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

העמדת הרכב ימים רבים ללא נביעה בכל פעם מקצרת את חיי המצבר.

המלצה. קנה מצבר עם 18 חודשי אחריות :-D

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
הוא לא נוסע כמעט ברכב, אולי פעם בשבוע

פעם בשבוע או "אולי" פעם בשבוע?

מה משך הנסיעה? נסיעה קצרה מאד אינה מספיקה. נסיעה איטית בפקקים טוענת את המצבר פחות מנסיעה מהירה יותר.

אם אתה קונה את המצברים הזולים של אייס וכדומה, אז תדע שהם לא כל כך טובים. אבל בכל זאת אמורים להחזיק מעמד הרבה יותר משנה.

אם אתה רוצה לבדוק אם יש תקלה במערכת החשמל של הרכב, אתה יכול למדוד את המתח על קוטבי המצבר לאחר שהרכב עמד שבוע. רצוי מאד לעשות את זה ללא הפעלת צרכן חשמל כלשהו (כלומר, ללא הפעלת המפתח וללא הפעלת תאורת פנים). אם תגיד לנו מה המתח המדויק, נוכל לדעת אם יש תקלה.

דני

פורסם

המצברים של אייס אינם כל כך טובים אבל מספיקים למישהו שמרבה ליסוע ואמורים להחזיק יותר משנה

ולא שהרכב יעמוד שבוע וחצי (בערך) בחנייה והמצבר לא יתמלא דעתי היא שאם אינך מרבה לינסוע קנה מצבר חזק יותר

למשל לי יש של שנפ ועלה לי 1200 ש"ח.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

ברכב ישנן מערכות מיגון שונות שצורכות זרם כשהרכב עומד, נסיעה פעם בשבוע בהחלט לא מספיקה, זה גם לא בריא לרכב.

או שינתק את המצבר בזמן שהרכב עומד, או שיניע כל יום לפחות לעשר דקות.

או שתמכרו את הרכב, בשביל פעם בשבוע לא כדאי להחזיק מכונית לדעתי.

פורסם

משום מה זכור לי שבג'אז המקום למצבר בתא המנוע יחסית קטן.

המצברים המקוריים אשר מגיעים עם הונדה ג'אז הם בגודל מיוחד ומאוד יקרים (בסביבות 1500 ש"ח) וגם הם לא מחזיקים אפילו שנתיים.

יכול להיות שהמצברים שאתם קונים ב ACE הם בגודל המתאים, אבל בעוצמה יותר קטנה מהמצבר המקורי ?

מה שהידיד שלי עשה - הוא נסעה לאוטודיפו ר"ג ושם התקין מצבר בעוצמה יותר גדולה, מחיר של 800 ש"ח ואחריות של שנתיים.

הדבר היחיד - הוציאו לו איזשהו פלסטיק , הדבר שאיפשר הכנסת מצבר נורמאלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן כן, המצבר המקורי של הג'אז קטן יותר.

הוא יקר יותר אבל לי הוא החזיק כמעט 3 שנים!

נראה לי שבמקרה הזה, הרכב כמעט לא נוסע והמצבר הוא לא מהטובים בשוק - וזו הסיבה לבעיה, לא סוג הרכב.

• תוכן חדש...