Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!סליחה מראש על החפירה..

הסיפור הוא כזה אני עובד במוסך בבאר שבע וסמוך(כ-50 מטר)למוסך ישנו מפעל העוסק בברזל,

(עבודות צנרת ,עבודות קונסטרוקציה ,עבודות מכניות,עבודות הנפה,וכו'..)

מפעל גדול בעל שם גדול בארץ..המפעל בנוי כך מבנה,שטח פתוח גדול וחלקו מגודר משהו כמו 3 דונם לערכתי..

-הבעיה היא כזאת המפעל הזה מנקה ''ניקוי חול'' וצובע בשטח פתוח שקרוב מאוד למוסך שם חונות המכוניות

של העובדים ''השחורים'' בעיקר,כשמונה מכוניות כל יום,הצבע החול החומר אני לא יודע מה זה ומה הם עושים שם,

עף לאויר העולם ונוחת כמובן על המכוניות שלנו!!!

זה דבר שלא יוצא בשום אופן,הוא נתפס ויוצר חלודה באותה הנקודה לתמיד,חלקן של הנקודות אף הן צבע.

מסתבר מבירור עם ההנהלה שלנו שנפגעו גם הם מהתופעה(רכב חדש שחור->עכשיו יותר בכיוון של סלמונלה)

לטענתם הם פנו לא פעם לעיריה,והם לטענתם אמרו שהם מכירים את המקום ואת ה''תופעה'' ושהם שלחו פקחים ונתנו להם 5

פעמים דוחות..אך לשווה הם עדיין עובדים בחוץ ללא מקום סגור עם שאיבה לפילטרים!

-היום הלכתי עם עוד עובד לגשש באזור ו''במקרה'' קלטתי אותם בפעולה ישר הוצאתי את הטלפון מכאן תרוץ התביעה!

מה שממש כואב פה שקניתי רכב עם צבע מהמם חדש והוא פשוט מלא נקודות חלודה עכשיו! :x:twisted:

הינה טעימה דוגמית קטנה לתופעה..סיחה על האיכות(פלאפון)במציאות זה הרבה יותר מזעזע..

1השלט המסכן עומד סמוך למפעל אך לא רחוק מהחניה שלנו,2 היא תמונה של הצבע הרכב של אחד העובדים..

-אם מישהו/י ת/יוכל לעזור לי בקידום התהליך,למי לפנות וכו'..יש ברשותי גם סירטונים והוכחות חותכות.

תודה,

יניב

DSC00285.jpg

DSC00287.jpg

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

אני לא משפטן, אבל לדעתי אם אתה רוצה איזשהו קייס במשפט כדאי שתכין ראיות קצת יותר מוצקות מאלו שהצגת עד כה.

תמונה של שלט ישן עם נקודות חלודה ורקע לבן עם נקודות כתומות כנראה לא יעשו את העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם יש בידך את ההוכחות, אתה יכול לגשת לבימ"ש השלום, ולהגיש שם תביעה. ככל הנראה, התביעה תידון בבימ"ש לתביעות קטנות (השווי של הנזק עולה על 17,800 ש"ח? אם לא, אז זה תביעות קטנות). תצטרך להביא ראיות חותכות, שלא ישאירו מקום לספק, תצטרך להוכיח כי הנזק נגרם כתוצאה מהעבודה המתבצעת במפעל, ושלא היתה לך דרך למנוע אותו.

עוד תצטרך להוכיח כי המפעל עשה הכל בכדי למנוע את הנזק, מה שברור שלא קרה, וזאת משום שנגרם נזק, ואם אתה אומר שנתנו להם כמה חמישה דו"חות וזה לא עזר, אז כנראה הנזק בגללם...

בהצלחה. אם תצטרך עוד עזרה, אוכל לעזור לך ממה שאני יודע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

-הנזק אפשר לומר עולה על הסכום שציינת,

בגלל שהרבה רכבים ניזוקו מהמפעל חלקן נזק רב שעלול לסכן את מכירתם בעתיד.

מכונית אחת או שניים בוודאות צריכים פחחות וצבע כללי!

-לבי ההוכחות אני עדיין בשלב מתקדם של האיסוף,הן אנשים והן תמונות ווידאו

בקיצור תחקירן של כלבודרק(שדרך אגב פניתי אליהם(כלבוטק)אך ללא תגובה מהם..)

תודה רבה,

יניב

פורסם

אם הוא עולה על 17,800 ש"ח, אתם יכולים לתבוע עד 3M ש"ח. הייתי ממליץ לתת אץ המחיר הכי גבוה שאפשר בתחום הסביר (לא 3M ש"ח, אלא 600K ש"ח, דוגמא) והשופט ייתן לכם משהו, אבל לא את כל הסכום (כמה שתתנו מחיר נמוך יותר, כך הפיצוי שהשופט יפסוק ייקטן).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ניקוי חול אסור לפי חוק פרט למקרים בהם מפקח של משרד העבודה נתן אישור חריג וגם אז זה כפוף להרבה הגנות (ניקוי חול גורם לסיליקוזיס.

פנו ליבגני ספיבק ממשרד העבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמובן בטח ובטח שיש את הצד הבריאותי בכל הסיפור,

מרוב עצבים על הצבע החדש-הרוס כעט,זה ברח מזכרוני לרגע..

אני יפנה למפקחים בהקדם ואני יזמין שמאי לעמוד את הנזק של כולם.

תודה

• תוכן חדש...