Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מאבריק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בעבר הייתה ברשות משפחתי מכונית כזו מודל 72 שנמכרה עקב לחץ כבד שהפעילה אמי על אבי.

לרגל יום הולדת 60 המתקרב ובא, החלטתי להפתיע את אבי ולנסות לרכוש עבורו את אותו רכב

האם מישהו מכיר בארץ מכוניות כאלה ויודע להעיד על מצבם?

איך ניתן לאתר את בעליו הנוכחיים של אותו רכב ספציפי - במידה ואצליח להזכר במספר הרישוי?

תודה

יאיר

פורסם

קשה להאמין שתמצא, אני ראיתי אחת אדומה במועדון ''פיול סלאט''

לא זוכר את שנת הייצור. נדמה לי 73.

נסה את המקבילה שלה במרקיורי - קומט, יש כזו למכירה ביד 2 ובקלאסיקאר.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

יש אחת בת"א בשכונת הארגזים אצל אחד מוזר שאפילו אני שמסתדר עם הגרועים ביותר לא יצאתי איתו ראש.

האם אתה רוצה לנסות?

פורסם

יש ברשותי מבריק 72 שניקנתה בעבר כ"תורמת איברים" לפרויקט שאינו ניגמר....

בסך הכל גוף במצב מצוין מנוע וגיר תקינים ועדין ברת שיקום אם תרצה צור קשר בפרטי.

פורסם

עוד שאלה, ברשותכם, מה הפרוצדורה של הבאת כלי מארה"ב.

יש למכירה בסביבות 1.5K כלי במצב נסיעה - אני מניח שזה יספיק לי כרגע. אם ירצה להכנס לשיפוצים - שיהיה בריא.

אני רוצה בעיקר לפנק אותו מבחינה נוסטלגית.

אז מה אמרנו צריך לקרות כדי שאני אוכל להביא את הרכב משם - קצת התרוצצויות ובקשיש או פילים ורודים שירדו מהירח?

פורסם

יש הרבה כתבות על זה בפורום. זה בערך תוספת של סביב ה-2000$ משלוח, 115% מס בערך (על מחיר הרכב והמשלוח) ועוד 3000-4000 ש"ח מיסים שונים.

אם הרכב יוערך במכס באמת לפי 1500$ ז"א שסה"כ יעלה לך סביב ה-7500-8000 דולר

פורסם

אם כבר קומט, אז כדאי לקחת אותו?

יש לו חלקים בארץ?

היום עשיתי עליו סיבוב האוטו בובה, מנוע נשמע בסדר גמור (יש פה ושם נזילות של שמן ממש קטנות)

חלודה אין גלויה, יכול להיות שיהיה קצת ושטחית מתחת לצבע.

מה אתם אומרים כדאי?

בברכה,

רודי

• תוכן חדש...