Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה פשוט לא מבין, נכון?

אני בספק גדול מי מביננו לא מבין

אם יש להם מדינה משלהם, הם יהיו חייבים לעשות משהו כדי לשלוט על האוכלוסיה ועל ארגונים פנימיים, כדי שמדינות ערביות אחרות יהיו איתם אפילו בקשר.

ארגונים פניימיים? חאמס יהיה זה שישלוט במדינה.

אם הם ימשיכו להציק לנו ולנסות להרוג ישראלים, אנחנו נוכל בלי שום בעיה לבוא עם חיל האוויר שלני ולהכריז על מלחמה.

ישראל תוכל גם לתת להם אולטימטום, שלפיו הם יותקפו אם לא יפסיק לירות עלינו תוך 24 שעות או משהו בסגנון.

אה,אז להפציץ אותם כמו מטורפים כשהם מדינה זה הומאני בשבילך?

כרגע אין גוף אמיתי שעליו אפשר ללחוץ כדי לקדם תהליך כלשהו.

אם יש מדינה שהעולם הכיר בה כלגיטימית, זה יהיה רק אחרי שהם יכירו בישראל כמדינה יהודית. כל דבר אחר לא יעלה אפילו לדיון באו"ם.

הם לא יהיו יכולים לתקוף אותנו בלי לתת את הדין על כך כממשלה מאורגנת או בלי להכריז מלחמה.

אז אם לא ייתנו את הדין ועדיין יתקפו אז מה תעשה? תבכה לאו"ם? והאו"ם יעשה מה?

גם במצב כזה אתה תתקיף אותם חזרה וגם אז יהיו שיאמרו שאתה משתמש בכח מופרז.

הגדולה של ישראל היא לא במספרים, אלא באיכות של החיילים שלנו. זה לא משנה אם הם יותר מאיתנו.

אם תהיה להם מדינה משלהם, הרבה מהפלסטינים יחליטו שהם שמחים עם זה ולא יתמכו יותר במלחמה.

אה באמת?ואיזה גודל מדינה אתה חושב שהם רוצים? או במה נראה לך שהם יסתפקו? לפי דעתי הם רוצים גם את האיזור שאתה גר בו בסופו של דבר.

12345

to finish first first you have to finish

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, חמאס לא ישלוט.

אחד התנאים למדינה משלהם יהיה הכרה בישראל ובגבולותיה. אם לא, פשוט לא תהיה להם מדינה.

לגבי הפצצות של צה"ל, אני חושב שזה יותר לגיטימי להפציץ מדינה אחרת שהיא ריבונית ומוכרת על ידי האו"ם כשהיא מאיימת עלינו, מאשר להפציץ עיר שבה יש אנשים שלא רוצים מלחמה (ויש כאלו).

ברגע שהם עושים מדינה משלהם, הפעולות של הממשלה מקבלות לגיטימציה מהעם. זה אומר שהעם מסכים לזה ואפשר להפציץ אותם בין השאר כי זו אשמתם. אחרי כמה הפצצות רציניות והרס של תשתיות, העם יתחיל להתמרד נגד הממשל שעושה להם בעיות. הם כבר לא יהיו מסוגלים להגיד שזו אשמתנו, כי אנחנו כבר לא נהיה הכובשים.

כדי שתהיה להם מדינה הם חייבים להכיר בישראל ולהכיר בכך שהם לא יקבלו יותר אדמה מזו שניתן להם (הגדה המערבית ועזה). זה ימנע מהם את האפשרות הפוליטית להמשיך את המאבק נגדנו.

מדינה פלסטינית תאפשר לנו גם להתפתח מבחינה כלכלית ולעשות יותר עסקים עם מדינות ערביות כמו דובאי, קטאר וערב הסעודית אפילו.

אחרי שיש קשרים כלכליים, די קשה לנתק אותם.

תראה את הדוגמה של ירדן. ברור לירדנים שאפילו אם הם שונאים אותנו, הם לא יכולים לנקוט בשום צעד נגד ישראל כי באופן אוטומטי כמעט חצי מליון איש מאבדים את העבודה שלהם כי חברות ישראליות יצאו משם ויעזבו את העובדים לטובת מדינות מתפתחות אחרות. יחסים הכלכליים שלנו יותר חשובים מכל אידיאולוגיה, וככה גם צריך לפעול במדינה הפלסטינית ובכל מדינות ערב.

בסוף זה כסף שמכתיב הכל.

צריך לתת להם כמה שפחות תירוצים בשביל לשנוא אותנו.

תחשוב גם איך זה ייראה מול העולם, שאנחנו ניתן להם אדמה והם יירקו לנו בפנים. זו לגיטימציה רצינית להפצצות.

חוץ מזה, כרגע שולטים עליהם ארגונים טרוריסטים שהורגים ברחוב את כל מי שמדבר נגדם.

ברגע שזו מדינה עם ממשלה מאורגנת, הם יהיו יכולים להתלונן ולדרוש דברים מהממשל. הבעיה כבר לא תהיה שלנו כי לא נהיה קשורים אליהם ולא תחול עלינו החובה לשלוח אליהם מזון ואספקה מהמיסים שלנו רק כי הם בטריטוריה שלנו.

פורסם
קודם כל, חמאס לא ישלוט.

אחד התנאים למדינה משלהם יהיה הכרה בישראל ובגבולותיה. אם לא, פשוט לא תהיה להם מדינה.

אני בספק אם הם יכירו בזה.

לגבי הפצצות של צה"ל, אני חושב שזה יותר לגיטימי להפציץ מדינה אחרת שהיא ריבונית ומוכרת על ידי האו"ם כשהיא מאיימת עלינו, מאשר להפציץ עיר שבה יש אנשים שלא רוצים מלחמה (ויש כאלו).

ברגע שהם עושים מדינה משלהם, הפעולות של הממשלה מקבלות לגיטימציה מהעם. זה אומר שהעם מסכים לזה ואפשר להפציץ אותם בין השאר כי זו אשמתם. אחרי כמה הפצצות רציניות והרס של תשתיות, העם יתחיל להתמרד נגד הממשל שעושה להם בעיות. הם כבר לא יהיו מסוגלים להגיד שזו אשמתנו, כי אנחנו כבר לא נהיה הכובשים.

כשהיא ריבונית ומוכרת ע"י האו"ם אז האזרחים "המסכנים" כבר לא חפים מפשע?בקיצור מה שנובע מדבריך זה שאתה שמאלן בדעה הזו לפחות תהפוך להיות ימין קיצוני (בדעה הזאת) בגלל שתהיה להם מדינה ריבונית?

.

12345

פורסם

אני לא מגדיר את עצמי כ"ימין" או "שמאל" וכבר לא מאמין במושגים האלו.

בדיוק ההבניה המקדימה של המושגים האלו היא זו שגורמת לויכוח הזה פה, כי ישנם מושגים ורעיונות שלפי ההגדרות של שמאל וימין הם מתנגשים, אבל לפי ההיגיון הבריא לא.

אני לא חושב כמו שמאלנים קיצוניים שחושבים שלעשות שלום זה קל, ואני לא חושב שצריך להרוג אותם, או אפילו להרוג מישהו שלא מאיים עלינו.

מצד שני, מי שכן מאיים, תהרגו אותו בלי בעיה.

העניין הוא שהאזרחים בדרך כלל מקבלים את הממשל שמגיע להם. במקרה שלנו, הראינו את זה טוב מאוד כשלא יצאנו לרחובות עם דגלים בשביל להחליף את מערכת הבחירות של הממשלה החדשה שלא אנחנו בחרנו.

במקרה של הפלסטינים, אם הם מקבלים ממשלה שמכירה בישראל (כי אני חוזר, לא תהיה להם מדינה לפני כן!), ואז שמים ממשלה שלא מכירה בנו, יש לנו את הזכות להגן על עצמנו בגלל שזוהי הקריאה של העם שלהם להרס של המדינה שלנו.

בוא נגיד את זה ככה: אם במקסיקו מתחילה תנועה שקוראת להרס של ארה"ב, האמריקאים די יתעלמו מזה (וזה קורה).

אבל אם המקסיקנים יבחרו מישהו מהתנועה הזו לממשלה, האמריקאים ייכנסו בהם עם כל הכוח.

ככה זה פועל. אלא אם כן זה שלטון צבאי, האוכלוסיה אחראית לממשל.

אם זה יהיה ברור לפלסטינים, הם יפסיקו לתמוך במי שאחראי להרס ויתחילו לתת יותר כוח למי שמבטיח להם לחיות בשקט.

פורסם

אלוהים :lol: ( שמר ) - יוסי כותב דברי אלוהים ומציאות חיים .

"הקם להרגך - השכם והרגהו "

יוסי - יפה על הסיכום , זה המסר שאנו מנסים למסור , ולא שטח ועוד שטח , ורווח פוליטי ע"ח פגיעה בישראל .

ירצו שלום - יקבלו שלום .

יפגעו בישראל - יפגעו קשות ,ולא יקבלו כלום .( כי כל מענק - שטח,נשק , תנאים או כסף , הופך בידם לכלי נוסף לפגיעה בישראל )

ואת זה המציאות מראה -

הכסף - עובר במקום לאוכלוסיה או למשכורות , למקורבי ארגוני הטרור ולהתחמשות .

הנשק המיועד למשטרה ולהשלטת סדר ומניעת אנרכיה - מופנה לפיגועים נגד ישראלים .

השטח - עוזר להם לקרב את כלי המלחמה , ולפגוע ביותר שטח בישראל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במקרה של הפלסטינים, אם הם מקבלים ממשלה שמכירה בישראל (כי אני חוזר, לא תהיה להם מדינה לפני כן!), ואז שמים ממשלה שלא מכירה בנו, יש לנו את הזכות להגן על עצמנו בגלל שזוהי הקריאה של העם שלהם להרס של המדינה שלנו.

יוסי, אין מה להגיד, שכנעת אותי בטיעונים הסדורים והמנומקים שלך.

מחר אני עומד להצטרף לתנועת שלום כלשהי שמצדדת במתן שילטון וממשל עצמי לפלסטינים, אתה יודע מה? שיקימו גם צבא קטן שיאפשר להם לשמור על הסדר.

הייתי מציע להתחיל קודם כל בעזה, ניתן להם שם את השטח ונראה מה קורה. ילך טוב שיקבלו גם את הגדה המערבית... :shock:

פורסם

וכמחווה של רצון טוב ניתן להם גם נשק כדי לתחזק את הצבא,כי הם כל כך נחמדים ולא מזיקים.

פורסם

אף אחד לא אמר שהם טובים ולא מזיקים.

מה שאני אומר הוא שאם אנחנו נפסיק להיות האויב, הם יתחילו להתעסק עם הבעיות האמיתיות שלהם.

תלמד קצת היסטוריה וסוציולוגיה. תפסיק לתת דעות שנובעות מאידיאולוגיה של שנאה שהכניסו לך למוח עמוק עמוק מאז שאתה קטן.

אתה גם לא הצעת שום דבר חוץ מרצח עם.

מה הפיתרון האמיתי לדעתך?

יש לך פיתרון אחר?

פורסם
אתם לא מבינים שבסופו של דבר, כשעוזבים את הניואנסים הקטנים ואת הדמגוגיה בגרוש של כל פוליטיקאי, בסוגיות הליבה כולם מתנהגים אותו דבר ולא משנה אם אתה יוסי שריד או ליברמן!

למי שלא האמין לי ב 21 לפברואר, קיבלתם הוכחה כבר 10 ימים אחרי, הצבעתם לנץ הניצי ביותר בממשלה, קיבלתם יונה יותר לבנה מליבני, פתאום ליברמן מוכן להתפנות מהבית בהסכם 2 מדינות ל 2 עמים.:shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למי שלא האמין לי ב 21 לפברואר, קיבלתם הוכחה כבר 10 ימים אחרי, הצבעתם לנץ הניצי ביותר בממשלה, קיבלתם יונה יותר לבנה מליבני, פתאום ליברמן מוכן להתפנות מהבית בהסכם 2 מדינות ל 2 עמים.:shock::shock::shock:

מי שקרא את המצע של ישראל ביתינו לא היה מופתע, ליברמן כבר דיבר על כך גם בעבר.

הדעות של ליברמן לא רגילות, והוא מוכן להחזרת שטחים (ודאי ערה) , בשמאל קוראים לו קיצוני בלי להבין כלל מי עומד מולם..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תלמד קצת היסטוריה וסוציולוגיה. תפסיק לתת דעות שנובעות מאידיאולוגיה של שנאה שהכניסו לך למוח עמוק עמוק מאז שאתה קטן.

יוסי, פעם לפני הרבה שנים למדתי מנע"ס, במסגרת הזו ישנם קורסים בכלכלה מיקרו ומאקרו ושם תמיד ישנם שאלות בסגנון הזה: מצב המשק הוא XXX, שר האוצר שוקל בין שלוש חלופות שונות, אנא סטודנט יקר נתח בעבור השר את החלופות והצע לו מה החלופה המתאימה המתאימה ביותר להתמודדות עם מצב המשק.

אני שמח לראות שישנם סטודנטים שלוקחים את השאלות הללו ברצינות ושעדיין מאמינים שהשר מטומטם ושהם יכולים להציע לו.

בקיצור - לצערי אין לסכסוך הישראלי פלסטיני פתרון בית ספר, אנו נאלץ עוד הרבה שנים להשען על עצמתו של הצבא.

כל הניתוחים האקדמיים לא משנים את העובדה שככול הנראה פתרונות בית הספר טובים ברמה התיאורטית, ברמה המעשית הם אינם מחזיקים מים.

פורסם

אני זה שתוקף בציניות? אתה זה שזורק פה כינויים כמו "נאצי" ו"היטלר" לכל מי שבעל דעות ליד חזקה על הערבים ואני תוקף בציניות?

אמנם זה היה מכוון אליי אבל קיבלת תשובה עיינינית כבר מDORKI ואני מאמין שאין לך מה לענות עליה.

פורסם

אז כוח, כוח ועוד כוח?

זה כן עובד?

ראינו איך זה עובד כל כך הרבה שנים ואיך זה עובד מעולה לאמריקאים בעיראק.

אני מציע לפחות משהו. מה אתה מציע? יש לך הצעה קונקרטית כלשהי חוץ מלפוצץ אזרחים?

פורסם

מה שאני מציע:

- ראשית לצאת מהסרט של "שלום עכשיו" עם דגש על עכשיו, לא יהיה שלום עכשיו, לא מחר וגם לא מחרתיים - אולי אחרי מחרתיים.

- להתחיל ליזום, לתקוף אותם "בקטנה", כאן להכניס מארב, שם לרדת עם מסק"רים על בסיסי אימונים שלהם, לא יזיק לפגוע מידי פעם במנהיגים שלהם וגם אני לא אצטער אם תהיה "התארגנות מחתרתית" (מה יש - רק להם מותר?) שתעיף רקטות מדגם "שדרות 1" ואח"כ גם "שדרות 1 משופרות" לכיוון עזה.

- המעברים יישארו סגורים, כשהם יתנהגו יפה המעברים יפתחו, דלק יתקבל ברצועה רק כגמול על התנהגות טובה, חשמל כנ"ל.

- מידי פעם ישראל תכריז על הפסקה של שבוע, כדי לתת סיכוי לרגיעה. ילך מה טוב, לא ילך אפשר להמשיך.

קאפיש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...