Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וצה"ל, זה צבא הוא מזכיר לי אמסטף על רצועה, שמחזיק אותו מישהו, ומול האמסטף עומד ילק מעצבן שכל הזמן מתגרה בו, אבל אם לשחרר את הפיטבול הוא יאכל את הילד הזה, ועכשיו כולם בישראל גם יודעים שאמסטפים הם כלבים שלא צריך לשחק איתם (למרות שזה לא נכון והם כלבים עדינים), אז הרדימו כמה אמסטפים אבל זה יצר הרתעה, למה שלא נעשה את זה בעזה?

סליחה?

כרגע הצעת שנרדים את המדינה שלנו?

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מושחט .

מושחת. עם ת'. די לשיבוש!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
די לשיבוש!

התבלבלת, זה די לכיבוש! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם האג'נדה הימנית הייתה כ"כ חשובה, הוא היה מסרב להפגש.

אבל הוא נפגש עם ערפת בדיוק כמו שהוא הצביע בעד ההתנתקות בעזה.

לא בגלל שהוא דביל ולא בגלל שהוא צבוע ולא בגלל שהוא מושחט (ואני לא אומר שהוא אף אחד מה 3 הנ"ל) אלא אך ורק בגלל שמעבר להצהרות הפופוליסטיות ומעבר לתעמולת הבחירות, כולם, כולל כולם, יודעים ומבינים שהפורמולה היחידה שתעבוד כאן היא "2 מדינות ל 2 עמים".

לא לעד עם כובש ובטח ובטח לא הצהרות טיפשיות על השמדת עם.

כולם כולל כולם ???

החברים מהחמאס לא בדיוק חושבים כמוך..

מבחינתם יש פה מקום למדינה אחת, וזו לא ישראל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא למדת לקרוא? מדובר במשפט על הפוליטיקאים הישראלים!

זה שהחמאס לא מקבל את זה זה מעניין ת'תחת, גם אסד לא קיבל את זה ,גם נאצר לא קיבל את זה, אבל כפי שציינתי, אנחנו עוד כאן ותמיד נהיה והם הבינו את זה, גם החמאס יבין את זה, אם לא דרך בטוב אז ברע.

פורסם
סליחה?

כרגע הצעת שנרדים את המדינה שלנו?

לא, הצעתי שהמדינה תהייה כמו אמסטף רעב, ועזה תהייה קערה של אוכל.

נתתי דוגמא שאמסטפים נשכו ילדים ואז הרדימו אתם, אבל עכשיו רוב הציבור מאמין שאמסטף זה כלב מסוכן ואסור לגעת בו, ואמרתי שגם עם אבדות מסויימות צריך לעשות הרתאה בעזה, כמו אמסטפים.

פורסם
לא למדת לקרוא? מדובר במשפט על הפוליטיקאים הישראלים!

זה שהחמאס לא מקבל את זה זה מעניין ת'תחת, גם אסד לא קיבל את זה ,גם נאצר לא קיבל את זה, אבל כפי שציינתי, אנחנו עוד כאן ותמיד נהיה והם הבינו את זה, גם החמאס יבין את זה, אם לא דרך בטוב אז ברע.

אולי לך זה מעניין את התחת, תספר את זה לאילו אשר מגדלים ילדים על עוטף עזה במהלך 8 השנים האחרונות, להם זה לא מעניין את התחת.

אני מודיע לך חגיגית שברגע שהטיל הראשון יפול במרכז הארץ, המתינות של השמאל הפוליטי תעלם מהר מאוד.

וחמאס לא הבין דבר , הוא ממשיך לטווח אותך מדרום, וגם החזבאללה מהצפון, הם חושבים שזה עניין של זמן , וישראל אינה חסינה לאורך זמן מול ההתנגדות הפלסטינית\ סורית \ איראנית.

רק שמאל הזוי מוכן להמשך פשרות טריטוריאליות ומסירת הרמה לאילו אשר מחמשים את החמאס והחיזבאללה, ומהווים קו קדמי של איראן.

פורסם

רק להזכירך, האיש שעומד להיות בזמן הקרוב ראש ממשלה, היה הכי קרוב להגיע להסכם שלום עם סורייה, מכל ראשי הממשלה שהיו עד עתה.

אלמלא הרתיעה שלו מהאינתיפאדה שאריק שרון היה עושה לו, ומהממשלה הניצית שבראש עמד, סביר להניח שהיה מושג הסכם שלום בתנאים טובים לישראל.

אותם דברים בדיוק נאמרו על ידי הימין בזמן חתימת הסכם השלום עם מצריים - סאדאת נוכל, כל מטרתו היא להשמיד את ישראל, הוא לא יעמוד במילה שלו ועוד כהנה וכהנה פנינים.

בינתיים הסכם השלום עם מצריים יציב ואיתן, כי הוא נעשה נכון.

שלא כמו הסכמי אוסלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מסכים לחלק השני של דבריך, אבל השמאל הישראלי עדין חושב שהסכמי אוסלו הם פלטפורמה להמשך מו"מ.

ויש הבדל בים הקריאות להשמדת המדינה של פעם והיום, איראן היום לא רק מדברת אלא מחמשת את כל האיזור בצורה מטורפת, שמה קצוץ על החלטות העולם, ממשיכה לפתח גרעין ולהכריז על רצונה בהשמדת מדינת ישראל.

פורסם

בינתיים הסכם השלום עם מצריים יציב ואיתן, כי הוא נעשה נכון.

שלא כמו הסכמי אוסלו.

סיכסוך אמיתי יש לישראל רק עם הפלסטינים.

עם הסורים הסיכסוך פתיר צריך לוותר על הגולן והם יצאו ממעגל הלחימה, עם הירדנים לא היה ויכוח טרטוריאלי החל מהרגע שהם ויתרו על הגדה המערבית, גם עם המצרים שקיבלו את כל השטח אין מחלוקת אמיתית ולכן גם השלום מחזיק.

עם מי נשארנו? נכון, עם הפלסטינים שנלחמים איתנו על אותה חלקת ארץ, כאן רק קוסם יכול לפתור את הבעיה.

השגיאה של אנשי השמאל היא, שהם אינם מוכנים להודות בכך שאין לסכסוך עם הפלסטינים פתרון.

פורסם

שמר-התאפקתי הרבה זמן, אני לא יכול יותר.

ראשית, אציין כי לרוב אני נהנה לקרוא את הודעותיך בנושאים אחרים.

שנית- 2 ציטוטים מהשרשור הנוכחי:

סתם ככה, כדי שנבין איזו השכלה צבאית יש לך שעל פיה אתה קובע קביעות נחרצות - ספר לנו דרגה ויחידה (או חיל, לא משהו שיחשוף סודות) יש באמתחתך?

זה השרשור השני בנושא דומה בו אתה מעלה את העניין של "מה היית בצבא?".

אולי תספר לכולנו (כמובן שבמסגרת הגבלות ב"מ) מה אתה היית בצבא?

בפנים כיף, כי לא מריחים את הסירחון הנאצי שבחוץ.

אני חושב שאתה מחזיק בשיא ההשוואות לנאצים בפורום.

לא פעם ולא פעמיים השווית חבר פורום בעל דיעות ימניות להיטלר או לנאצים.

צר לי לומר לך את זה. ייתכן ואני טועה, אך מקריאה של רוב הודעותיך בנושא המדובר בשרשורים השונים עולה תחושה שאתה אדם מתנשא שמרגיש יותר "טוב" מאחרים ומדבר "מלמעלה" אל "הדיוטות" הימין. לעיתים אתה לא רק שלא מקבל את דעתם של אחרים אלא מבטל אותה לחלוטין ומציג אותה כטיפשית, הזויה ולא רלוונטית.

אני חושב שצריך להרוג את כולם, אתה חושב שלא צריך להרוג אף אחד והוא חושב שצריך להרוג רק חצי. מי צודק?

בענין הזה, צר לי לומר לך, אף אחד לא צודק או טועה.

אין פה אמת ושקר, שחור או לבן.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לרוב אני מתנגד מאוד לקרוא/כשקוראים למישהוא נאצי!

לא בגלל שזה מעליב אותו (זה מעניין את הסבתא שלי) אלא בגלל שזה מגמד את מעשי הנאצים, ימח שמם וזכרם.

אבל

אם אתה חושב שצריך להרוג את כולם,מליון וחצי אנשים, ילדים נשים וטף, חפים מפשע ביחד עם לוחמים אז אני יכול להגיד לך רק דבר אחד, שמר צודק!

פורסם

אם חושבים על האידיאולוגיה הנאצית בצורה אובייקטיבית ולא עם הלב וניסיון שהיה לעם שלנו, התמונה שונה לגמרי.

הנאציזם הייתה אידיאולוגיה שלפיה יש עם אחד או קבוצה אתנית אחת שמטרתה הייתה לגרום לחיים טובים יותר לעצמם, על ידי חיסול של עמים אחרים וכל מי שלא מסכים עם האידיאולוגיה שלהם וצורת החיים שלהם.

מהבחינה הזו, מי שמצדיק הרס של עם אחר, חיסול של קבוצה אתנית או הרג בשם אידיאולוגיה, כשיש פיתרון אחר פחות אלים, זהו מישהו שאפשר לקרוא לו נאצי.

NAZI= נאציונאל סוציאליזם.

נאציונאל = לאומנות (ההעדפה של העם שלך על פני עם אחר וההצדקה של הרג בשם המדינה שלך)

סוציאליזם= שיוויון חומרי ומדינת רווחה (זה בגדול, אני לא אכנס לזה)

נאציונאל סוציאליזם= העדפה של העם שלך וחתירה למטרות שיוויוניות על חשבון עמים אחרים.

פורסם
לרוב אני מתנגד מאוד לקרוא/כשקוראים למישהוא נאצי!

לא בגלל שזה מעליב אותו (זה מעניין את הסבתא שלי) אלא בגלל שזה מגמד את מעשי הנאצים, ימח שמם וזכרם.

אבל

אם אתה חושב שצריך להרוג את כולם,מליון וחצי אנשים, ילדים נשים וטף, חפים מפשע ביחד עם לוחמים אז אני יכול להגיד לך רק דבר אחד, שמר צודק!

לא זכור לי שמישהו פה דיבר על השמדת מליון וחצי אזרחים עזתים.

מצד שני ההנהגה של אותם מליון וחצי עזתים קוראים להשמדת ישראל, ומקבלים תמיכה ומימון מהאיראנים.

פורסם

אף אחד לא תומך פה בהרס של כל העם, אבל בלנצח, להרוג, ולבטובח באוייב, אאויב שבא ברובו מהאוכלוסיה, נתמך על ידיה, בגלל זה מכלילים אותם ביחד, תאמין לי שאני מקווה שיש שמה אנשים נורמאלים, אבל אחרי כמה 8? 10? 15? שנים, שהם יורים פוגעים ורוצחים, קשה לי להאמין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...