Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שצריך להרוג את כולם.

לא זכור לי שמישהו פה דיבר על השמדת מליון וחצי אזרחים עזתים.

אף אחד לא תומך פה בהרס של כל העם.

בבקשה, שחור על גבי לבן וזה אפילו לא מתחילת השרשור, זה בעמוד הזה מהיום בבוקר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההבדל ה"קטן" הוא שבבחירות דמוקרטיות המיעוט היהודי הצביע למפלגה אשר תומכת ברעיונות קיצונים , לעומת זאת הרוב הפלסטיני בחר מפלגה אשר תומכת בהרג כללי של ישראלים והשמדת מדינת ישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה תחת לקדחת, או מה עניין שמיטה להר סיני?

במילים אחרות? מה הקשר בין מי הצביע למה לבין הלגיטימיות של קריאה להשמדת עם?

אתה כ"כ עיוור משנאה שאתה לא מסוגל לגנות מישהוא שקורא במודע להשמדת כל אזרחי עזה? נשים, ילדים וטף?

פורסם

אני עיוור משנאה ?

מעולם לא קראתי להשמדת עם, אבל אתה משום מה לא מכיר בעובדה שהצד השני לא מכיר בקיומך , והאמנה שלו מצהירה על כך בפומבי.

השמדת עם אם היה ניתן לחמאס את הכוח הייתה מתרחשת תוך חמש דקות , קצת יושר .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רעיון שעלה במוחי מיד כשקראתי את האשכול:

לקחת את כל המחבלים שלהם ולהקים בית כלא באזור שדרות ,ככה יפסקו באותו יום הרקטות .

הכי גרוע יפגע הבית כלא וימותו שהידים שגם ככה רצו למות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בא תירגע שניה ונדבר כמו שני בוגרים.

אתה נגד רצח עם, נכון?

גם אני!

עכשיו לא משנה מה הצד השני חושב, תסביר לי למה כשמישהוא פה קורא בצורה מודעת להשמדת עם, אתה לא מסוגל לגנות את העניין ולהגיד "זה לא לעניין, זה לא אנושי, זה נוגד את עקרונות היהדות" או כל סיבה אחרת?

במקום זה אתה מפעיל רציונל הפוך על מה הם היו עושים אם הייתה להם הזדמנות זהה.

פורסם

אני חושב שצריך להרוג את כולם, אתה חושב שלא צריך להרוג אף אחד והוא חושב שצריך להרוג רק חצי. מי צודק?

בענין הזה, צר לי לומר לך, אף אחד לא צודק או טועה.

אין פה אמת ושקר, שחור או לבן.

מכל המילה לקחת דווקא את המשפט הזה, אתם שמלאנים אוהבים לשמוע רק מה שטוב לכם, כשחמאס אומר שהוא רוצה הפסקת אש אתם שומעים הסכם שלום.

כשאתם שומעים ירי קסאם אתם אומרים נו נתן להם לפרוק את הזעם.

כשאתם שומעים על הרג חיילים אתם מפרסמים קריקטורות נגד צה"ל כמו גוש שלום ואומרים שזה אשמת החיילים.

ואז אני רואה הפגנות עם דגלים של האויב במרכז ישראל וזה כל כך מעצבן אותי, ואז אני רואה שרים שלהם שאומרים שהחמס צודק, וזה שרים אצלינו בכנסת, ואז אני שומע שמלאנים אומרים תנו להם ותנו להם ותנו להם.

איפה כבר המנהיג שיכנס בהם כל כך קשה ויעיף אותם לתקופת האבן, גם מוראלית וגם פיזית?

פאם אמרנו אל תתנו להם רובים הם ירו עלינו איתם לא האמנתם

פאם הזהרנו מטילים על שדרות לא האמנתם

פאם הזארנו מטילים על אשקלון ולא האמנתם

הזהרנו מטילים על חיפה ולא האמנתם

הזהרנו מטילים אל תל אביב, אל תאמינו...

פורסם

אני חושב שצריך להרוג את כולם, אתה חושב שלא צריך להרוג אף אחד והוא חושב שצריך להרוג רק חצי. מי צודק?

בענין הזה, צר לי לומר לך, אף אחד לא צודק או טועה.

אין פה אמת ושקר, שחור או לבן.

בגירה, בזה הרגע זכית בתואר "אלוף הפורום בהוצאת דברים מהקשרם".

תנשום, אל תתלהם, תקרא שוב ותבין שהבאתי את עצמי כדוגמא בלבד!

אני בהחלט לא תומך ברצח עם, אני לא קורא לרצוח ערבים, אני לא התכוונתי שאני רוצה להרוג את כל הערבים כפשוטו.

זאת דוגמא.

יש מבין?

סימון, שעד לא מזמן היה מקבל מגשי בקלאוות מתנה מערבים, היה שותה איתם קפה (שהם טענו שאני מכין יותר טוב מהם, הם לא יודעים שאת הקפה קניתי משכנים שלהם בנצרת) כי יש בנינו כבוד הדדי.

סימון, שלחתונה שלו (בעז"ה, בקרוב) אחת החברות הטובות של כלתו (מחו"ל) לא תוכל כנראה להכנס לארץ כי היא איראנית במקור ונושאת דרכון איראני.

סימון, שמשתדל לא להוציא דברים מהקשרם, לא לתייג עמים ולא לקרוא חצאי הודעות.

נ.ב.

שמר, אני עדיין מחכה לתגובתך.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אה, זה פשוט לא היה ברור.

אתה כתבת בפרוש, "אני בעד להרוג את כולם" ואני הבנתי את זה כפשאט.

מצטער על אי ההבנה.

פורסם

אתה כ"כ עיוור משנאה שאתה לא מסוגל לגנות מישהוא שקורא במודע להשמדת כל אזרחי עזה? נשים, ילדים וטף?

אתה כ"כ עיוור משמאלניות והשוואות לנאצים שכל דוגמא של מישהו פה בפורום נראית לך כמו איזה נאום של היטלר.

אתם השמאלנים אוהבים לשחק על הקטע האנושי,על ההומאניות וכל הדברים האלה.

בסוף כשהם יהיו הרוב וייתנו את המילה פה בארץ ואנחנו נמות אחד אחרי השני תנסו להגיד להם רק שיהיו הומאנים.

to finish first first you have to finish

פורסם
אם אתה לא רוצה שהם יהיו רוב, תעיף אותם למדינה משלהם.

זו הצורה היחידה שדרכה הם לא יהיו רוב.

אוקי,תן להם מדינה ותהיה אדיב ואז עוד כמה שנים כשהם יהיו יותר ממך הם יהרגו אותך גם ככה.

זה התרחיש שאתה מעדיף?

to finish first first you have to finish

פורסם

אתה פשוט לא מבין, נכון?

אם יש להם מדינה משלהם, הם יהיו חייבים לעשות משהו כדי לשלוט על האוכלוסיה ועל ארגונים פנימיים, כדי שמדינות ערביות אחרות יהיו איתם אפילו בקשר.

אם הם ימשיכו להציק לנו ולנסות להרוג ישראלים, אנחנו נוכל בלי שום בעיה לבוא עם חיל האוויר שלני ולהכריז על מלחמה.

ישראל תוכל גם לתת להם אולטימטום, שלפיו הם יותקפו אם לא יפסיק לירות עלינו תוך 24 שעות או משהו בסגנון.

כרגע אין גוף אמיתי שעליו אפשר ללחוץ כדי לקדם תהליך כלשהו.

אם יש מדינה שהעולם הכיר בה כלגיטימית, זה יהיה רק אחרי שהם יכירו בישראל כמדינה יהודית. כל דבר אחר לא יעלה אפילו לדיון באו"ם.

הם לא יהיו יכולים לתקוף אותנו בלי לתת את הדין על כך כממשלה מאורגנת או בלי להכריז מלחמה.

הגדולה של ישראל היא לא במספרים, אלא באיכות של החיילים שלנו. זה לא משנה אם הם יותר מאיתנו.

אם תהיה להם מדינה משלהם, הרבה מהפלסטינים יחליטו שהם שמחים עם זה ולא יתמכו יותר במלחמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...