Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים לחלוטין!

רק שאני מציע להרוג 20 בשבוע כדי ש:

1. כוח ההרצעה יגדל. 2. יהיו פחות פיות להאכיל בבית הכלא.

השטות שכתבת לא מלמדת על נטייה אידיאולוגית כזו או אחרת, היא סתם תגובה ילדותית של מישהו שרוצה ולא מקבל.

העיקר שיש בך רחמים כלפי האזרחים.

מישהו כתב פעם שיר על מלא רחמים. (מעניין למה זה מזכיר לי אותך.) זה לא נגמר טוב.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישראל צריכה לנקוט בעמדה חדשה, שלפיה על כל שבוע ששביט ימשיך בשבי, יוצאו להורג 10 אסירים, מהכי בכירים לכיוון מטה.

חס וחלילה טפו טפו טפו

ואני עוד מתגייס שבוע הבא...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מישהו רוצה להסביר פה את הבעיה?

אלו רוצחים שהממשלה שלנו הייתה יותר מדי קלה עם רובם.

אפילו עם כמו שלנו, שהממשלה שלו דופקת אותו כל הזמן צריך לקבל חלק מהפעמים את מה שהוא מבקש.

באמת, אני רוצה להבין מה חושבים על זה אנשים ולמה חושבים שזה פסול.

פורסם

יוסי, זו בעיה לא פשוטה.

אל תבין אותי לא נכון, באופן אישי ממש לא מפריע לי שיחסלו את החולירות האלה כאולטימטום לשחרורו של גלעד.

אבל בוא נראה מה יקרה כתוצאה מכך:

גל גינויים מדיני אדיר, אני לא בטוח שישראל תעמוד בצונאמי הזה.

הפגנות ענק במדינות ערב, אירופה וגם ארה"ב.

אני לא אופתע אם יתרחשו חטיפות של אזרחים ישראלים כאולטימטום נגדי.

נגד האחראים למהלך יוגשו תביעות בבית הדין הבינ"ל, ישראל תוקע כאחרון הטרוריסטים.

בתנאים האלה, כמה זמן לדעתך תחזיק ממשלת ישראל וכמה הפלסטינים? ממשלת ישראל תישבר תוך שבוע - שבועיים מקסימום, לפלסטינים זה לא אכפת והם לא ישברו, עזה נחרבה ואין עדיין סימני שבירה, חלאד משעל יושב לבטח בסוריה והעניין לא פוגע בו אישית אבל נותן לו הזדמנות פוליטית אדירה.

נדמה לי שצריך לעשות שני דברים:

להנחות בהנחיה שהיא "רוח המפקד" ולא הנחיה כתובה, שיש להשתדל לסיים כל התקלות עם פחות שורדים בצד השני, אבל שים לב שהדבר יפגע בהשגת מודיעין כי המתים לא מדברים.

להכנס בברוטליות בעזתים על כל פרובוקציה, היום נורו 10 פצמ"רים - מחר עזה צריכה לבעור עד שהם יצעקו מספיק.

פורסם

לא התכוונתי שבאמת יעשו את זה, אלא שבאופן אידיאלי, זה מה שהיינו יכולים לעשות אם לא היה לנו את כל העולם שמסתכל לנו מאחורי הגב.

מן הסתם ישנן השלכות. השאלה היא האם הייתם עושים את זה אם לא היו השלכות כלפי חוץ, אלא רק בעיה מוסרית.

מעניין אותי לראות מה כולם פה חושבים מבחינה מוסרית בנושא הזה.

פורסם
לא התכוונתי שבאמת יעשו את זה, אלא שבאופן אידיאלי, זה מה שהיינו יכולים לעשות אם לא היה לנו את כל העולם שמסתכל לנו מאחורי הגב.

הפעם האחרונה שאפשר היה לעשות כאן את מה שצריך הייתה ב- 1948, אלא שאז בן גוריון שגה הסטורית והחליט לסיים את המלחמה קצת לפני שניתן היה להשיג הכרעה שכוללת חילופי אוכלוסין.

ב- 67 כבר חששו מהתערבות של הרוסים, דבר שדחה את הפקודה לעלות על הרמה.

מאז המצב הולך ומתדרדר, חוסר הסימטריה בכוח הצבאי מקוזז בחוסר סימטריה הפוך בכוח המדיני.

פורסם

שמר זו בדיוק הנקודה , כשאתה משחרר במחיר "גבוה מידי" אתה יוצר את החטוף הבא , ואת ההרוגים הבאים , לדעתי , כאחד שגם יכול להיות חלק מהסיפור הזה אם יקרה, עדיף פעולה עם כמה הרוגים מאשר שיחרור במחיר מופרז.

אני מאמין שניר פורז ז"ל, הלך למשימה בלב שלם כשהוא יודע את הסיכונים .

אני מאמין שרוב חיילי צה"ל היו עושים את אותו דבר ( נכון שרוב חיילי צה"ל לא מפק"צים במטכ"ל אבל הרעיון ברור).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה מדבר איתי על דבר שונה לחלוטין. אני מדבר על המצב הנוכחי. לישראל אין כוונה לפעול צבאית לשחרורו של גלעד שליט (וכנראה גם לא מספיק מודיעין כדי ליצור את היכולת).

ברגע שהאופציה הצבאית אינה רלוונטית - נשאר (לצער כולנו, אני מניח) לעשות עיסקה, גם אם המחיר יקר.

פורסם

ברגע שהאופציה הצבאית אינה רלוונטית - נשאר (לצער כולנו, אני מניח) לעשות עיסקה, גם אם המחיר יקר.

ישנן עוד כמה אופציות בנוסף להסכם או מבצע צבאי:

להשאיר את המעברים סגורים

לפרסם את השמות של אלה שישראל כן מוכנה לשחרר (כדי שהם יהפכו מאופצית שיחרור תיאורטית לפנים ושמות מעשיים לחלוטין וכדי שהמשפחות שלהם יתחילו ללחוץ)

להגיב במכות צבאיות חזקות על כל הפרה מהצד הפלסטיני תוך הבהרה שאם גלעד לא חוזר אז זה לא יפסק.

לאיים בערוצים חשאיים על בכירי החמאס שהם ובני משפחותיהם ברשימת החיסול אם גלעד לא חוזר (ערוצים חשאיים כדי שזה לא יתפס בציבור הפלסטיני בהסכם כניעה מצידם).

החיסול שלהם יכול להתרחש כתוצאה מתאונת עבודה ולא כי ישראל חלילה מעורבת בדבר.

ההסכם כפי שאתה מציע אותו יתפס בציבור הפלסטיני ככניעה של ישראל אחרי מבצע "עופרת יצוקה", הם כבר ייצקו את התכנים של עמידה בגבורה מעטים מול רבים, עד שהצבא הישראלי האדיר נס על נפשו מעזה אל מול העמידה של ההתנגדות.

אל תזלזל באתוס שהם בונים, בעוד כמה שנים הדמיון המזרחי הזה יהפוך לאמת הסטורית שתזין את דור המחבלים הבא.

פורסם

מכל רשימת המכולת שלך, מה בדיוק לא התבצע ב-3 השנים האחרונות?

אם מדינת ישראל הייתה מסוגלת להשאיר מעברים סגורים וכן למנוע את ההברחות מהצד המצרי, אני מניח שאפילו נועם ואביבה שליט היו מסכימים לכך.

תהיה ריאלי ואמיתי, בלי להסתובב מסביב ובהכירך את המציאות בשטח - מה תעשה מדינת ישראל שיקדם את חזרתו של שליט? על באמת, לא WISHFULL THINKING.

אין סיבה בעולם להמשיך לענות את משפחת שליט. מדינת ישראל לא תעמוד בעשירית ממה שכתבת, ואתה יודע את זה בדיוק כמוני.

פורסם

בינתיים החמאס שחרר הודעה שגלעד נפגע בזמן חטיפתו כתוצאה מירי....

האם מכינים את הקרקע למציאות קשה שהוסתרה במסך שנים ועיסקת הונאה שהיתה יכולה להמנע אם היו מתעקשים על ביקור צלב אדום ,

ועד אז למנוע כל הטבה מהאסירים הפלסתיניים?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא יכול להעניש אנשים שלא מפחדים מהענישה שלך.

ישראל ביצעה, פחות או יותר, את רוב מה שהוצע כאן, ועדיין לא זז כלום.

הצ'אנס היחיד להחזרת גילעד שליט היה בסמוך ליום חטיפתו - הזמן כאן לא משחק לטובתנו, והצד השני יודע זאת היטב.

אין מה לעשות, עיסקאות החלפת שבויים הן תמיד מגעילות, ע"ע עיסקת ג'יבריל, שבה שוחררו 1500 רוצחים מתועבים, ובהם גם קוזו אוקמוטו, מבצע הטבח בנתב"ג ב 72'.

והכל למען 3 שבויי צה"ל.

אין שום אופצייה צבאית להחזרת גלעד שליט, כך שתג המחיר ברור.

השאלה אם יש מוכנות לשלם אותו, וזה כל העיניין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה לא יכול להעניש אנשים שלא מפחדים מהענישה שלך.

ישראל ביצעה, פחות או יותר, את רוב מה שהוצע כאן, ועדיין לא זז כלום.

הצ'אנס היחיד להחזרת גילעד שליט היה בסמוך ליום חטיפתו - הזמן כאן לא משחק לטובתנו, והצד השני יודע זאת היטב.

הדגשתי את מה שחן כתב. אופציה צבאית (מעין "עופרת יצוקה") הייתה צריכה להיות מבוצעת עוד באותו יום בו נחטף שליט. כל מה שלא בוצע בו ביום, הוא ברכה לבטלה, לצער כולנו.

לבעלי הזכרון הקצר, פירוט של המבצעים והפעולות שבוצעו בעקבות החטיפה, אבל מאוחר מדי, מסתבר (מתוך וויקיפדיה):

גשמי קיץ הוא מבצע צבאי של צה"ל שהחל ב־28 ביוני 2006 והסתיים ב-26 בנובמבר 2006 בשטחי רצועת עזה. זוהי הכניסה הקרקעית הראשונה של נוכחות ישראלית צבאית מסיבית לרצועת עזה, כמעט שנה לאחר ביצועה של תוכנית ההתנתקות.

מבצע גשמי קיץ מורכב ממספר מבצעי משנה:

בקיצור, הפלסטינים האלה באמת מטומטמים, הסברנו להם ממש יפה, פעלנו, צרבנו, דפקנו, הפצצנו וכל מה שתרצו (קיראו שוב את הרשימה). לא מבינים אלה. צריך עוד יותר בכח.

פורסם

מה אני אגיד לך , ויקיפדיה אחלה מקור בשביל לדעת מה באמת בוצע.... (NOT!)

נכון,אתה צודק צריך להפעיל עוד כח. הרבה כח. מבצעים כירורגיים כמו עופרת יצוקה לא עושים את העבודה.

(שלא לדבר על רשימת המבצעונים המיקרו כירורגיים שציינת מעלה)

לדעתי כן קיימת אופציה צבאית, אבל אין לאף אחד את הביצים להוציא מבצע כזה לדרך (צמד האהודים הפחדנים והציפור הלבנה האומללה)

אם לא אופציה צבאית, אז לפתוח בצעדים דרסטיים כמו המרת מאסרי עולם להוצאות להורג מיידיות.

(וצעדים נוגדי אמונת איסלם כדי לשבור את רוחם. )

כך או אחרת צריך להסיר אנשים כמו ברגותי מהרשימה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...