Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדעה שלי..(בלי שום קשר לדיון)

לא יודע , אבל אנשים פה כל כך מתגאים בעברם הצבאי .

אחד אומר: חביבי תצדיע לי ,ושני אומר אני לא מתייחס לקציני מטה.

אז עיזבו אתכם משטוייות, זה לא עושה רושם על אף אחד ולא מועיל לדיון , כולנו עברנו את הצבא וזה שהיית לוחם לא הופך אותך לשוורצנגר בסרט קומנדוס וזה שהיית קצין לא גורם לנו פה לשום דבר.

ואם איך שהצבא שלנו נראה בשנים האחרונות ( בין היתר מפלט לאנשים שלא משתלבים בחיי האזרחות) לא הייתי מתגאה כל כך שאני הייתי קצין.מצטער אם פגעתי במישהו, אבל טוב שמשהו פה אומר את האמת.

יוגב

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה צריך להחזיר להם את סמיר קונטאר בארון מתים או להחזיר אותו נכה אחרי התעללות שמתי שילך ברחוב ומתי שיפגש עם החברים המחבלים שלו , אז הם יראו את הצלקות שיש לבן אדם הזה על הגוף ויחשבו פעמיים אם להתעסק עם היהודים,

שוב, תעשה את זה ובאותו רגע איבדת את שביב התקוה האחרון לראות את גלעד שליט בחיים אי פעם.

בנוסף, אנשים מתפוצצים עם עשרות ק"ג חומר נפץ עליהם אז אתה מנסה להרתיע אותם עם צלקות?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שוב, תעשה את זה ובאותו רגע איבדת את שביב התקוה האחרון לראות את גלעד שליט בחיים אי פעם.

בנוסף, אנשים מתפוצצים עם עשרות ק"ג חומר נפץ עליהם אז אתה מנסה להרתיע אותם עם צלקות?:shock:

למשפט הראשון אני מסכים .

המשפט השני מנותק מהמציאות

אתה לא יודע כמה הם רוצים לחיות :idea: הם לא סופרוומן - לכן הם יורים מאוכלוסיה , ושולחים ילדים יתומים או נשים גרושות שיש עליהן קלון לכאורה לבצע פיגועים , או ממשפחות הרוסות .

רובם גם מלאים בסמים ומלאי ממריצים .

הוספה - ואומרים להם כי אם יתפסו , בעסקת שחרור מחבלים עתידית הם ישוחררו .

את כמויות הזעה והשתן עליהם כאשר נתפסו , יכולתה להריח למרחק .( זה דבר נורמאלי , מהפחד הגוף מגיב )

ומדוע המנהיגים הדגולים שלהם מסתתרים במרתפים בזמן מלחמה ולא יוצאים להלהיב את ההמונים .

לכן לא צריך לשייך להם תכונות על - הם בני אדם , יש להם נקודות תורפה ואפשר להתמודד נגדם בהצלחה .

( מה קרה לך - לאחרונה כמעט הסכמתי לכל ההודעות שלך :wink: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אי אפשר לשפוט במצב כזה.

אני לא מתלהב מלשחרר רוצחים תמורה לחייל.

מצד שני אם היו חוטפים ככה את הבן שלי, הייתי קונה את כל הנשק שהייתי יכול בשוק השחור והייתי יוצא לשם, מוציא אותו, ובדרך הורג כל דבר שהייה מונע ממני את זה.

והבחור ששירת בקציעות, גם אני שירתתתי שמה, אוגוסט 04.

ואין שמה שום סכנת חטיפה, אני זוכר שהייתי מכין (מרים), אוכל מהשאוויש של מהטבח, ויושב לשיחות (אומר שישראל תהרוג אותם) בלילות עם העצורים בחדב"ים- חדרי בידוד, ומסתכל בשמחה על העצורים שעולים לחקירות בשב"כ וכולם לאחר מכן חזרו ופחדו מהצל של עצמם.

אם רק היו נותנים לי שמה לריב עם כל אחד מהם 1 על 1 הייתי הורג אותם ביידים שלי, את כולם' וביקשתי הרבה מאוד פעמים, ואלרח הרבה תקריות בסוף העיפו אותי מהבסיס.

ואני הייתי לוקח איזה אסיר פלסטיני, זורק אותו לכלוב עם איזה חייה טורפת, מצלם את זה ומפיץ בעלונים מעל עזה.

פורסם
ל אומי 5 , אני לא יודע אם אתה מכיר את אזור קציעות אבל מדובר באיזור מדברי עם בדווים ולעמוד שם ב 22:00 בלילה בחושך מפחיד אתה חייב תמיד להיות בהיכון , אני לא אומר שהיחידה של שליט הייתה בשאננות אבל באזור כזה כמו עזה צריך להיות בהיכון .

בכל מקרה קשה לחשוב כמה זמן ומודיעין בוזבזו ומיליארדים של שקלים שהושקעו למצוא את ה 1400 מחבלים ששפכו מיליון ליטר דם יהודי ולשכוח את משפחות הקורבנות והפצועים ולחשוב שהשקט שיש לנו עכשיו יופר בקרוב.

וכמובן שחטיפות נוספות אולי של אזרחים זה רק עניין של זמן על ידי אלו שישתחררו , לא לשכוח שמדובר באנשים היותר "מוכשרים" שלהם.

אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל ללוחמים ובמיוחד לאלה מבניהם שיש רשיון צבאי יוצא להגיע כמעט לכל בסיס בצה"ל אם או בלי קשר לחיל שלהם כולל קציעות.

עשיתי קו על הפינה של עזה ומצרים וקורסים טירונות ושמירות בבסיסים הרבה יותר נטושים בנגב מאשר קציעות, ואף אחד לא מפחד שם מחטיפה.

בלחץ אתה מפחד שיטחנו אותך בשמירה .

מה שמפריע לי יותר מכל זה שאתה מנסה להצטייר כאחד שיש לו נגיעה בנושא .

תביע את דעתך טיפשית ככל שתהייה , אבל אל תעניק לעצמך סיוטים שאתה לא רוצה .

אגב זה שחייל בצה"ל עם נשק ותחמושת מפחד מבדואיים ספק חמושים מוכיח עד כמה בגירה צדק לפני כמה עמודים.

לגבי הקציניה , הייתי בטוח שאלו בדיחות הדדיות , אחרת לא הייתי מגיב בנושא בכלל, יאללה למי אכפת באיזה דרגה אתם ?

לצורך הדיון הזה הסכנה הזו מרחפת מעל רב"ט ואל"מ באופן שווה כל עוד הם במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.

(למען הסר ספק לא הבנתי מההודעה של עדן שהוא מנסה להתפלצן אלא מציין את מסלול השירות שלו )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אייל,

אף אחד לא מייחס להם כוחות על אבל חבורת נערים שנתנו להם קלאצניקוב ושלחו אותם להסתער על טנק לא חוזרת עם 3איקסים על הרובה ועם שבוי חי.

הם לוחמים בדיוק כמו שגולני לוחמים.

אתה יכול לראות בעיני רוחך גולנציק רואה על חבר שלו צלקות קרב ומיד מתמלא בפחד ופיק בירכיים ומסרב להלחם?

הרעיון עצמו (של ESTK) הזוי לחלוטין.

VOLK,

איזה מזל שבאת, התגעגעתי לקול השפיות בפורום.:shock:

פורסם

אני לא כל כך בטוח, אל תשכח שאנחנו לא יודעים שום דבר על מצבו , לא צולם ווידאו אנחנו לא יודעים אם הוא חי או מת,

בא נגיד שהיה צריך לחסל את סמיר קונטאר , או לפחות לגרום לו לנזק נפשי וגופני חמור מאוד,

אל תחשוב שהם מחזיקים בגלעד שליט בתנאים שאנחנו מחזיקים את הרוצחים שלהם, ראית איך הוא נראה לפני השחרור? שמן , שמן מאוד, ולמה?? כי מאביסים אותו בכלא הישראלי, הוא יצא כמו מלך כמו גיבור , ולמה ?? רוצח שפל ועלוב שהיה צריך להרוג אותו במוות הכי אכזרי שאפשר, כמו שהוא רצח ילדה חסרת ישע בדם קר, ככה היה צריך לשחרר אותו בכלוב עם 2 אמסטפים מורעבים.

ובקשר להערה השניה, בן אדם נחשב וחשוב כמו סמיר קונטאר שהיה משתחרר כשהוא חבול מכוסח ופצוע היה משאיר בו חותם ובכל הסובבים אותו פחד, אל תחשוב שהם אנשים עם כוחות על הם אומנם חיות אדם, אבל מבחינה גופנית הם זהים לכל אחד ואחד, אם תחתוך לו יד הוא יבכה ויצרח כמו כל אחד. ומספיק שאישיות כמוהו היתה משתחררת עם נזקים כבדים אז בכל העיתונים שלהם הוא היה מתבייש להופיע והיה מופיע עם כאפיה ועם רעלה כזו שלא יראו כמה הוא מעוות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

VOLK,

אל תפסול אותו עדיין לא ניסית אותו... אני חושב שזה אחלה רעיון שבעולם.8)

ושוב עכשיו אנחנו דנים בחיזבאללה , שזו חבורת רוצחים שמאמנים אותה לחסל יהודים וישראלים בכל מקום שרק ניתן,

פרטים בה"פ .

פורסם

דיראני השתחרר וסיפר לכל העולם שהתעללו בו, עינו אותו וג'ורג' אנס אותו על בסיס קבוע בעזרת אלה (וגם,גועל נפש, לא בעזרת האלה).

אני לא רואה אותם בורחים בפחד מאז.

פורסם

תקווה?? אתה מבין מה אתה אומר? איזה מצב חולשה אתה מציג??

הם צריכים להבין שאם הם לא יפסיקו עם המשחקים שלהם , הם יאבדו את כל הלוחמים שלהם,

עם כל הכבוד למנהלי המשא ומתן הישראליים , אבל בכל עסקת שבויים אנחנו נדפקנו ושילמנו מחיר כבד מאוד,

פרטים בה"פ .

פורסם

אנשים גם שכחו את הלינץ שעשו לחיילים שלנו, המשפחות שראו את זה בטלוויזיה, והממשלה מתגאה בזה שאחרי 5 שנים הם תפסו את הזה האחרון שביצע את הלינץ, והוא חיי כמובן.

ובמקום מיד כשנודע על הלינץ, להכנס על האמרים ומרכבות ולטבוח את כל מי שהיה בקהל הזה (ואין שמה חפים מפשא כולם צהלו כשהרגו את החיילים), ישבו ועשו אוי אוי אוי, והשמאלנים האשימו את החיילים שנכנסו לשם.

עין תחת עין.

פורסם

ESTK,

אז בעצם מה שאתה עושה זה לוותר על שליט ולהגיד שאתה חייב להעביר איזה שהוא מסר לצד שמנגד ולא אכפת לך שבצעד הזה אתה חורץ את גורלו למוות?

קצת קר, לא?

והשמאלנים האשימו את החיילים שנכנסו לשם.

קשקוש דמגוגי, להד"ם.

איך אפשר להאשים אותם? הם טעו בדרך, לא נכנסו לרמאללה בשביל לקנות חומוס.

פורסם
אייל,

אף אחד לא מייחס להם כוחות על אבל חבורת נערים שנתנו להם קלאצניקוב ושלחו אותם להסתער על טנק לא חוזרת עם 3איקסים על הרובה ועם שבוי חי.

הם לוחמים בדיוק כמו שגולני לוחמים.

אתה יכול לראות בעיני רוחך גולנציק רואה על חבר שלו צלקות קרב ומיד מתמלא בפחד ופיק בירכיים ומסרב להלחם?

VOLK,

נתחיל מהסוף - אין לי התנגדות לכמה VOLK לידי במלחמה ( כאשר הוא ממושמע וממלא פקודות :lol: )

דבר שסביר יהיה לו קשה

אבל למחרת לפגוש אותו בכביש ו במועדון חשוך - ובטעות הוא לא יזהה אותי ברגע הראשון - זה יהיה מפגש חם בטעות :wink:

ולגבי מיומנות - כן הם יודעים לירות ולזרוק רימון - אבל בוודאות לא כמו לוחמים בצה"ל , יחידות מיוחדות או גולני .

כאשר ההפתעה לצידם , אפשר כי בעימות רגעי הם יצליחו לפגוע ולברוח .( הם הגיחו מאחור , דרך מנהרה )

אבל - אם הפריסה והוראות האש היו מאפשרים לעוד כוח להכנס פנימה , ולא כתקרית מוגבלת באזור וזמן , הם כן היו נפגעים .

( לא הייתי שם , ושיקולי המפקדים או המדיניות אשר הונחתה באזור ע"י הדרג המדיני לא ידועה לי במלואה )

כאשר אנו מודדים מפגשי עימות בין חוליות מחבלים ללוחמים מאומנים , המחבלים מחוסלים או נתפסים ברובם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תלוי על מי מדברים,

אם על חמאסניקים אני נוטה להסכים.

אם על לוחמי חיזבאללה אז אתה טועה ובגדול, אלא לוחמים לכל דבר.

פורסם
ESTK,

אז בעצם מה שאתה עושה זה לוותר על שליט ולהגיד שאתה חייב להעביר איזה שהוא מסר לצד שמנגד ולא אכפת לך שבצעד הזה אתה חורץ את גורלו למוות?

קצת קר, לא?

.

קודם כל שיראו שהוא חי שיתנו לדבר איתו שנראה שאנחנו מתמקחים על חייל חי,

ובכלל אם כבר לשחרר אסירים,, אז כל אסיר שישוחרר תמורת גופה של ישראלי ישוחרר עם נזק גופני, לא לשחרר אותם בריאים ושלמים.

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...