Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים גם שכחו את הלינץ שעשו לחיילים שלנו, המשפחות שראו את זה בטלוויזיה, והממשלה מתגאה בזה שאחרי 5 שנים הם תפסו את הזה האחרון שביצע את הלינץ, והוא חיי כמובן.

ובמקום מיד כשנודע על הלינץ, להכנס על האמרים ומרכבות ולטבוח את כל מי שהיה בקהל הזה (ואין שמה חפים מפשא כולם צהלו כשהרגו את החיילים), ישבו ועשו אוי אוי אוי, והשמאלנים האשימו את החיילים שנכנסו לשם.

עין תחת עין.

מסכים עם כול מילה,גם הקטע שהאסירים שלהם חיים כמו מלאכים אצלינו מקומם אותי,1000 שקל בחודש לבזבוזים ביקורי משפחה,לימודים אקדמיים רק חסר שנבנה שם SPA וזהו....אם זה היה תלוי בי הם היו עובדים 20 שעות ביממה.מבחינתי הייתי ממן להם רק מה שקשור לתנאי מחיה הפיסיים שלהם כיצורי אנוש,וגם זה כי הם מהווים סוג של קלף מיקוח,ותחשבו כמה כסף היה אפשר לחסוך למדינה ולתת אותו לנזקקים???

אבל לא היפי נפש מעדיפים לטפל ברוצחים מאשר באנשים שלהם.זה אחד הדברים שיותר מעצבנים אותי במדינה הזאת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה על הכנות אבל נראה לי פשוט הזוי לחשוב על אבא של גלעד שליט יושב מהצד ורואה איך כל מיני מניאקים "מביעים את דעתם" האם הוא יראה את הבן שלו איי פעם או לא (אנשים שהוא לא מכיר,אנשים שהוא שלח את בנו להגן עליהם).

זה דיון שלא צריך להתקיים לטעמי וגם אם כן אז לא בצורה פומבית.

פורסם

ביטון,

הדיון לגיטימי כיוון שהוא דן בהחלטה ערכית.

כחילוני גמור אני יכול לספר לך שדיונים דומים אתה יכול למצוא גם בהלכה היהודית במצוות פדיון שבוים וגם בהלכות הפדיון ובתמורה הראויה בעבור השבוי.

כך שאין בדיון שלנו כל חדש, יתרה מזאת הוא מתנהל כבר מספר שנים בכלי התקשורת.

פורסם

dorki אני מודע למה שאתה חושב וגם לטענות מהצד השני ואני לא מזלזל באף אחת מהדעות.

שים את עצמך רגע בצד הלא ערכי/ממלכתי/בולשיטי,ותנסה לראות את הדברים כפי שאני הצגתי אותם ותגיד לי שהדם לא עולה לך לראש.

פורסם
בא אני אספר לך איזה אנקדוטה נחמדה.

כשאנגלי מעוניין לעשות לך תנועה מגונה, הוא לא זוקף את האצבע המרכזית אלא זוקף 2 אצבעות כאילו הוא עושה V אבל עם גב היד מופנה אליך.

חשבת פעם מאיפה זה בא?

במלחמת 100 השנים, אימת הצבאות הצרפתיים (הנמסיס המוחלטת של אנגליה) היו הקשתים האנגלים.

הם בעצם היו הארטילריה, עמדו מאחורי קוי ההגנה שלהם ותווכו בצרפתים ללא רחם.

הצרפתים, היו כמו כיום אצלנו תופסים שבויים ולאחר הלחימה היו מבצעים חילופי שבויים אבל לפני השיחרור הם היו בוררים את הקשתים האנגלים מבין השבויים, כורתים להם את 2 האצבעות שמשמשות למתיחת המיתר של הקשת ומשחררים אותם.

הקשתים שלא נתפסו היו מתגרים בצרפתים ע"י כך שהיו מראים להם ש 2 האצבעות שלהם עדיין במקומן ומכאן הגיעה התנועה (כמו הבחור בתמונה).

לא ממש קשור לכלום בסיפור שלנו אבל תודו שסיפור חמוד מאוד (וכמובן אמיתי).

env_lindsaylohan_375_2.jpg

יופי מצויין אני רואה שכבר אתה מבין את הראש שלי.:-)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חבל שבדיון על נושא כל כך חשוב, אנשים יורדים לפסים אישיים, העלבות וחוסר סובלנות לדעות שונות.

יש כאן כמה ביטויים פשוט מגעילים, במחילה מכבוד הכותבים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
dorki אני מודע למה שאתה חושב וגם לטענות מהצד השני ואני לא מזלזל באף אחת מהדעות.

שים את עצמך רגע בצד הלא ערכי/ממלכתי/בולשיטי,ותנסה לראות את הדברים כפי שאני הצגתי אותם ותגיד לי שהדם לא עולה לך לראש.

אתה בהחלט צודק, אבל כפי שכבר נכתב בשרשור, לסיפור הזה יש לא מעט זוויות ראיה.

אתמול ראיתי בטלוויזיה ראיון בעניין הזה עם חיים ("המנשק") רמון. הוא אמר שם אמירה שאותי זיעזעה, זה נשמע בערך כך "אם עם ישראל ידע איזה שמות של מחבלים ממשלת ישראל כבר הסכימה לכלול ברשימת השחרור, אז הארץ תרעד".

להזכירך הדובר הוא חבר בכיר בממשלת ישראל. על מה הזעזוע שלי? אם הרשימה אכן כוללת שמות שאי אפשר לעכל אותם - אז חובה על רמון להתנגד להחלטה. אם רמון אישר את הרשימה, אז שיסתום את הפה ויתמוך בהחלטה בלי לגלגל עיניים לשמים.

רמון בחר ללכת עם ולהרגיש בלי.

כך או כך, הדבר מצביע לדעתי על אובדן מנהיגות מוחלט.

פורסם
לטעמי הנוסחה צריכה להיות כזו:

אנשי האויב שנתפסו צריכים להיות מסווגים לפי שתי קטגוריות:

לוחמים - כאלה שעיקר פעולתם הייתה כנגד חיילים, אותם אין לי התנגדות שיחליפו בכל מספר שהוא כנגד לוחם אחר שלנו (במקרה הנוכחי גלעד שליט).

אנשי טרור - כאלה שעיקר פעולתם הייתה כנגד אזרחים, אלה לא יהיו ברי החלפה בשום מקרה.

אני יודע שהגבולות בין הקטגוריות מטושטשים ולעתים אותם אנשים עסקו גם בזה וגם בזה, אבל לטעמי יש צורך ליצור את האבחנה הזו.

האמת שהתגובה הזאת ממחישה בעיה מאוד גדולה במדינה שלנו (לא רק במדינה אלא בכל העולם):

מהי ההגדרה לטרור בכלל, ומה ההבדל בין טרור לגרילה?

לגבי גלעד שליט - אני מקווה שיחזירו אותו הכי מהר שאפשר. אני לא חושב ש-1400 פלסטינאים שישוחררו לעזה ישפיעו על ישראל לכאן או לכאן. (ואני חושב שהשחרור שלו היה צריך להתבצע לפני יותר משנתיים - אחרי שניסו לשחרר אותו בכוח).

ישראל עוצרת מדי יום מספיק פלסטינאים אחרים.

לגבי כל אלה שהציעו לכרות איברים / להתעלל וכו' - למה רק בפלסטינאים? למה לא לעשות את זה גם לרוצחים, אנסים ומשפחות פשע?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה שמוזר זה שהארץ געשה על רוצח אחד בשם קונטר שרוצץ גולגולת של ילדה והרג את אחותה ואת אבא שלה , אז איך אפשר לדמיין 1400 קונטרים שרצחו 2000 יהודים , לפחות קונטר עוד ריצה 30 שנות מאסר פה מדובר על דם טרי ועל אנשים שרצחו ובקושי ישבו שנתיים בכלא .

חבל שהדברים רק נרשמים בפורום הנפלא הזה ואנשים לא יוצאים להפגין נגד ההחלטה האומללה הזאת .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
סליחה על הכנות אבל נראה לי פשוט הזוי לחשוב על אבא של גלעד שליט יושב מהצד ורואה איך כל מיני מניאקים "מביעים את דעתם" האם הוא יראה את הבן שלו איי פעם או לא (אנשים שהוא לא מכיר,אנשים שהוא שלח את בנו להגן עליהם).

חבוב, חלק מה"מניאקים" פה נכנסו לעזה\ גויסו למילואים\ ישנו במקלטים\ ספגו נפילות טילים על בתיהם וסתמו את הפה בשביל שמבצע, שרוב הציבור חשב שיחזיר את גלעד שליט, יוכל להתנהל.

עם כל הכבוד, הכאב, הצער וההזדהות עם משפחת שליט היקרה, שאני מאחל לה בלב שלם לראות את גלעד שלם ובריא בגופו ובנפשו כבר מחר בבוקר בבית, אני אחזור על מה שאמרתי.

גלעד שליט הוא חייל חטוף. לא סמל וסיבת המאבק.

דינו חייב להיות כדין כל חייל צה"ל באשר הוא, ללא קשר לשמו, חילו, תקשור משפחתו או כל דבר אחר.

דינו חייב להיות כדין כל חייל צהל שנלחם להגן על מולדתו.

הוא חייל. ובמקרה הזה זה חייו מול חיי המון אזרחים וחיילים אחרים.

חייל שנחטף יש לשחרר אך ורק בפעולה צבאית. בטח ובטח לא ב"שחרור אסירים" שמחר יחזרו לפגע בנו.

אמנם גם פעולה צבאית תגבה מחיר, אך לא באותה מידה. (מלחמת לבנון האחרונה היא לא דוגמא בכלל. שם מישהו קפץ גבוה גבוה מעל הפופיק)

די לפתוח כל מיני "מאבקים" כאלה או אחרים על כל חייל חטוף או שבוי. כל חייל צריך לחזור הבייתה, ללא קשר לשמו.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

תגיד למי אתה קורה מאנייק יא חוצפן ?

סיכנתי חיי בלחימה שכותרתה הייתה החזרת חטופים , הייתי יותר קרוב למוות ממה שאתה מסוגל לתאר , וכמוני עוד אלפים .

אז אם מותר לי למות בשביל המטרה הזו מותר לי גם להביע את דעתי בנושא ( כל עוד אין עלי מדים).

ואני מוכן לקום עכשיו ולהיכנס לעזה הלילה כדי להחזיר אותו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אל תתנפח סתם ושים לב לתוכן דבריי ובמיוחד לתגובה העוקבת שלי.

מעבר ללחימה ולעניין הערכי הממלכתי וכל מה שמסביב שים את עצמך במקום אבא/אמא של גלעד ותנסה לעכל משפט כמו "זה מחיר גבוה מדיי" שאומר עסקן כזה או אחר (לא בהכרח פוליטיקאי יתכן שאפילו מישהו שלא טרח להתגייס) ותגיד לי שזה עובר על ידך. :|

שוב כתבתי בתגובתי הראשונה שאני לא מזלזל באף דעה ובאף צד להפך, אני מדבר על סיטואציה מסויימת ואם אני שם עצמי בה הדם עולה לראש.

פורסם

אני לא עסקן ולא פוליטיקאי ואני חושב שחייבים לשחרר את גלעד שליט אבל לא במחיר הזה!

לא בגלל שהוא חו"ח "לא שווה את זה" אלא בגלל שזה יעלה בצורה מטורפת את המוטיבציה לחטוף עוד חיילים.

מגיע שלב בחיים שצריך לעמוד על שלך ויסלח לי אלוהים ואבא שלו על מה שאני הולך להגיד, גם אם זה אומר שהוא ישתחרר עוד שנה ולא מחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את זה היה צריך להגיד לפני שהפסיקו את "עופרת יצוקה".

אם כבר יצאו למבצע כזה, על כל תוצאותיו מבחינת פגיעה בדימוי של מדינת ישראל וגם בערכיה (במקרים מסויימים) - הייתה חובה ליצור אמצעי לחץ כלשהו על החמאס כדי לגרום לו להפחית את המחיר.

כיוון שהממשלה כבר החליטה לצאת מעזה ללא קלף מיקוח כזה (אין להשוות את המצב לשייח' עובייד ודיראני, כי שם לא היה ברור בכלל מי מחזיק ברון ארד ואיפה) - חובתה המוסרית של המדינה היא לשלם את המחיר הגבוה בתמורה לשחרור.

עבור הנסיון לחלץ את נחשון וקסמן ז"ל שילמה המדינה מחיר הרבה יותר גרוע - חיי אדם (ניר פורז ז"ל), ואף אחד לא קרא לא לשלם יותר את המחיר הזה.

אם המדינה החליטה לוותר על האופציה הצבאית במודע - צריך לשלם את המחיר שנדרש. לתת לשליט להירקב בכלא בלי צל של תקווה זו אופציה גרועה בהרבה. לחמאס אין שום סיבה לרדת במחיר דווקא עכשיו, ולעזה כבר לא נחזור רק בשביל חילוצו.

פורסם

שמר, ביודעין אני הולך קצת להקצין את הדברים וגם להיות דמגוג, אז אנא תתעלם מהדמגוגיה ותנסה לחשוב על הרעיון הקיצוני משהו שאני אעלה:

נניח שבעבור גלעד שליט המדינה משחררת X מחבלים מתוכם אחוז גבוה של אנשי טרור (שלצורך ההגדרה עיקר פעילותם הייתה כנגד אזרחים).

נאמר שאחרי השחרור, כמה מאנשי הטרור ביצעו פיגוע מוצלח נוסף כנגד אזרחים, יש מספר הרוגים.

יוצא מזה שהצבא מסתתר מאחרי האזרחים ושחיי אזרחים שווים (הרבה) פחות מחיי חייל (ילד בן 18 שנשלח לצבא).

זה נראה לך סביר?

נא לא להתנפל עלי אלא לחשוב קצת על הטעון ברמה ערכית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...