Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר היה לעצור את כל בכירי החמאס, נקודה.

ואם כן, זה היה כרוך בהארכת המבצע בחצי שנה, לפחות.

יעדיו של המבצע היו צנועים למדי, והא השיג אותם, גם אם לא במלואם.

אף אחד לא הבטיח למגר את החמאס, ומי שיבטיח את חיסולו המוחלט של החמאס הוא שקרן והוזה, במקרה הטוב.

ובוא נגיד והחמאס יחוסל, מי יגיעו במקומם?

חובבי ציון או נשות הדסה?..

אני יגיד לך למה הפסיקו את המבצע , בגלל שהם רק יורים על אזור שדרות והנגב המערבי.וזה אזור לא חשוב מבחינת ההנהגה שלנו.

נראה לך שאם החמאס היה יורה על אזור גוש דן המבצע לא היה נמשך מעבר לזה?אני בספק..

מטרת המבצע הזה היתה בשביל לעלות את מספר המנדטים של קדימה והעבודה.

עובדה שרק אחרי 8 שנים הם הזיזו את התחת ועשו משהו,למה? כי שוב הנגב המערבי זה אזור שלא חשוב מבחינת ההנהגה שלנו.

יוגב

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא קרבי, אל תשכח שהצבא עושה מה שהאזרחים רוצים, אזרחים בוחרים ראש ממשלה בדעות שלהם וזה אומר לצבט מה לעשות.

מבלי להכנס לאימוני לוטר או לשב אני מספיק חכם להבין שלפני שמכניסים חיל רגלים לתוך אזור לחמה גם אם הוא בנוי ומאוכלס יש לשטח אותו לגמרי, כי החיילים שלנו יותר חשובים מהם, מאוד חבל שלא הבינו פה את זה.

ולא שאני לא מקיר קרביים, ויש גם חברים בדרגות קצונה, שבוא נגיד גם בדעות שלי בול.

למה אתם השמאל חושבים שאם נלחמתם והייתם קרביים אתם יותר חכמים מאלה שכעקרון לא היו קרביים אבל רוצים שיעשו כבר משהו, אתה חושב שיש לי בעייה להלחם, לקחת נשק ליד ולהכנס לשם לירות כל מה שזז?

אין לי בעייה תאמן אותי, תתן לי את הכלים, ותראה חייל בלי פחד בעיינם שיש לו כל כך הרבה שנאה בדם שהוא יכול לשרוף לך את כל החמאס, גם אם זה קרב בנשק או קרב בידיים.

פורסם
אני לא קרבי, אל תשכח שהצבא עושה מה שהאזרחים רוצים.

לא הבנת.

הצבא עושה מה שהממשלה מורה לו (בעירבון מוגבל, גם בצבא יש המון פוליטיקה, ולפעמים ההשפעה היא דווקא מהצבא לכיוון הממשלה, כמו במלחמת לבנון השנייה), לא מה שהאזרחים רוצים, תודה לאל.

כשמנהיג פוליטי, (בין אם הוא טירון ובין אם הוא רמטכ"ל לשעבר או מפקד ארגון צבאי) לוקח החלטה על מערכה צבאית זו או אחרת - הוא מביא בחשבון שיקולים נוספים מעבר לאלה שמנחים ילד חמום מוח.

יכול להיות שהוא מנהל מערכה מעולה, יכול להיות שהוא מנהל מערכה כושל. בל מקרה הוא מסתכל על הדברים בפרסקטיבה אחרת.

אגב, שיטוח השטח זה בדיוק מה שנעשה בלבנון 2, וגם בוייטנאם. לא ממש עזר.

פורסם

תעשה טובה, במלחמת לבנון השנייה לא הייה שום דבר כזה, הראו צילומי ווידיאו איך ביום האחרון של המלחמה, מבית בעיירה מאוד סמוכה לגבול מחבל יורה רקטה על ישראל, לא שיטחו שמה שום דבר.

התפקיד שלי בתור אזרח , הוא לא לראות כל מה שמסביב, אני לא פוליטיקאי, אני זרח ואני צריך לקבל בטחון מהמדינה, אני עובד, משלם הרבה מיסים, ובתור אחד שמחזיק אוטו אני באמת משלם המון מיסים, ממשלה צריכה לתת לי בטחון, בגלל שממסלה לא מצליחה לתת בטחון כבר 60 שנה, ודווקא בגלל שהיא מסתכלת על הכל, אולי הגיע הזמן שמנהיג אחד יתפוס קצת בייצים, יהמר על הקריירה בפוליטית שלו ויעשה בדיוק מה שצריך לעשות?

וצה"ל, זה צבא הוא מזכיר לי אמסטף על רצועה, שמחזיק אותו מישהו, ומול האמסטף עומד ילק מעצבן שכל הזמן מתגרה בו, אבל אם לשחרר את הפיטבול הוא יאכל את הילד הזה, ועכשיו כולם בישראל גם יודעים שאמסטפים הם כלבים שלא צריך לשחק איתם (למרות שזה לא נכון והם כלבים עדינים), אז הרדימו כמה אמסטפים אבל זה יצר הרתעה, למה שלא נעשה את זה בעזה?

פורסם

לא יודע איזה צה"ל אתה מכיר, אבל האמסטף הזה הוא שמן, זקן, ועם המון שיניים רקובות.

לגבי מנהיגות, יש לך עוד המון דברים ללמוד על ניהול. אלה שניהלו מדינות בכח, הביאו את אזרחיהם לאסונות, רעב, נחשלות ופיגור.

לנהל מדינה זה לא סרט של צ'אק נוריס. תתבגר.

פורסם

אפשר לחשוב. ההבדל היחידי מבננו זה שאנחנו ממליצים להכות בהם עכשיו ואתה תומך שייתנו להם מדינה כי אז זה פשוט יהיה יותר לגטימי להכות בהם.

to finish first first you have to finish

פורסם

"השמאל ככה, ליבני ככה, ברק אפס ואולמרט אהבל"

סבבה, בא נגיד שאני מקבל את כל הססמאות הנבובות האלה, מה בקשר לביבי?

אתם לא מבינים שבסופו של דבר, כשעוזבים את הניואנסים הקטנים ואת הדמגוגיה בגרוש של כל פוליטיקאי, בסוגיות הליבה כולם מתנהגים אותו דבר ולא משנה אם אתה יוסי שריד או ליברמן!

הנה המנהיג הימני הגיבור שלכם ברגע של הפגנת מנהיגות ימנית משובחת:

98-3.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם האג'נדה הימנית הייתה כ"כ חשובה, הוא היה מסרב להפגש.

אבל הוא נפגש עם ערפת בדיוק כמו שהוא הצביע בעד ההתנתקות בעזה.

לא בגלל שהוא דביל ולא בגלל שהוא צבוע ולא בגלל שהוא מושחט (ואני לא אומר שהוא אף אחד מה 3 הנ"ל) אלא אך ורק בגלל שמעבר להצהרות הפופוליסטיות ומעבר לתעמולת הבחירות, כולם, כולל כולם, יודעים ומבינים שהפורמולה היחידה שתעבוד כאן היא "2 מדינות ל 2 עמים".

לא לעד עם כובש ובטח ובטח לא הצהרות טיפשיות על השמדת עם.

פורסם

זאת בדיוק אותה נוסחה שהייתה בפאנטזיות של סוריה, ירדן,מצריים וכו' ואם מעצמות שכאלה הבינו שאנחנו פה לתמיד, גם קומץ פלסטינאים עניים יצתרכו להכיר בעובדה הזאת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...