Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל גם מצרים וירדן ידעו ויודעים שמדובר במיץ של הזבל ולא רוצים להתעסק בזה.

ורק אתה, הגאון, החלטת שאתה תצליח לנהל אותם טוב יותר. ללא ספק - חוכמה עילאית.

בערך כמו שבן אדם ידפוק לשמר בבית ויודיע לו שהוא דורש את המטבח והסלון לעצמו אחרת הוא מתחיל בפעולות טרור.

לא את המטבח והסלון, אלא את שטח החלקה שלא שייך לך, אשר עליו השתלטת לפני 40 שנה, ומכיוון שלא אמרו לך אז שזה לא חוקי, החלטת על דעת עצמך שזה לא שייך לך. לא מעניין אותך גם אם יביאו מודד שיוכיח לך שעל פי המפות זה לא שטח שלך, כי אתה יודע יותר טוב מהמפות ומכל העולם.

בדיוק באותה מידה ויתרתי על זכויות שהיו לנו בדרך משותפת עם המשק השכן - כיוון שלמרות שימוש משותף במשך 35 שנה, הוברר מעל לכל ספק שהשטח לא היה שייך לנו (מדידות ומפות).

במקרה אחר - בו אדם אחר פלש לשטח שלנו - זה נגמר בפצצה לפנים של אותו אדם, שמאז התקפל וחזר לשטח שלו.

זה בדיוק ההבדל. בין להגן על השטח שלך בו מאיימים עליך, לבין ויתור על שטח שלא היה שלך מלכתחילה, אתה לא באמת צריך אותו, וכל בית משפט/מוסד יאמר לך שהוא לא שייך לך.

כשאתה אתה מונע ע"י מחשבה גזענית (כן, שוב אני מנגן לך על זה, כי אתה מוכיח שוב ושוב את היותך גזען קטן) וחושב שמולך יש אספסוף, אז טבעי הדבר שתבטל במחי יד את זכותו להתקיים. אם תחשוב על זה שמולך כבן אדם, תבין אולי שגם לו מגיע לחיות לצידך. ירצה לחיות בשלום - טוב, לא, יקבל מכות. אבל כשאתה מנסה להחזיק בכח הומלס אצלך בחצר האחרוית, אל תתפלא שהוא מחרבן לך בבית.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הפתרון? לוותר על עוד שטח כדי לקרב את האיום אליך?

אולי לתת להם כסות לגיטימית לייבוא אמצעי לחימה כדי להרחיב את טווח האיום שלהם?

מדובר באספסוף , זה מוכח מעבר לכל ספק. הלוואי שיוכיחו לי אחרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אספסוף אלה לא מצביעי הליכוד? (ומי שלא מבין על מה ולמה, כנראה שהוא צעיר מדי).

ולפני שאתם מתנפלים עלי - זה היה בצחוק.

ועכשיו ברצינות - ישראל מבינה רק כוח. כל הישג שהיה לפלסטינאים ב-40 שנות כיבוש (צריך לעדכן את השיר מאמי) היה רק בעקבות שהם השתמשו בכוח נגד ישראל. רק אז הסכמנו לתת להם משהו. אז במשך 40 שנה זה מה שהם למדו מאיתנו.

כשגלעד שליט נפל בשבי, וחמאס דרשו לשחרר אסירים תמורתו כמובן שאמרו "מה פתאום" ויצאו למבצעים שונים ומשונים בשביל להחזיר אותו. אחרי עופרת יצוקה פתאום אנחנו מוכנים לזה. אז הם לומדים שכח פועל עלינו. אם היינו משחררים אסירים כחלק ממו"מ מדיני, אז הם היו לומדים שאנחנו לא פועלים רק לפי כוח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מה הפתרון? לוותר על עוד שטח כדי לקרב את האיום אליך?

בדיוק. לוותר על השטח שלא שלך, ולהקים גדר בגבול שלך. אבל אם אתה רוצה לשמור על החלקה הנוספת, ואותו הומלס בתוכה (בלי שיש לך אפשרות מעשית להעיף אותו לקיבינימאט), הוא יוכל חופשי להיכנס אליך לגינה ולבית ולחרבן לך.

שים גדר בגבול שלך, ותן לו לבחור אם הוא רוצה לחיות בחרא שלו, או להתעורר ולהתחיל לחיות.

יחיה בחרא? תסתום את האף וחיה את חייך. יחיה חיים נורמליים? אולי אחרי שיוכיח את עצמו לאורך זמן, תתחיל להאמין שמשהו אצלו בראש השתנה. ירים את הראש מעל הגדר וינסה לשבור לך חלונות? תן לו מכה שתוציא לו את החשק. אפילו המשטרה לא תתערב בסכסוך השכנים הזה.

פורסם

אחלה, תמשיך לחיות בעולם הורוד והמתוקתק שלך שמר...

אתה ממשיך לסרב לשמוע את מה שאומרים מנהיגי החמאס והגיהד בצורה מפורשת, כנראה שבנפול הטיל הראשון על ת"א תבין את זה יותר טוב.

אולי כשיתחילו להערם הגופות עקב נפילת גראד סמוך לעזריאלי תבין את מה שאתה מתעקש לא לקלוט.

נסוגנו מלבנון, חייל אחד לא היה שם, וזה לא מנע פעולות חצופות של חיזבאללה, כולל שיגור טילים על הצפון..

אני מציע מדינה מחדרה עד ראשון, אולי כך הם יסכימו לעזוב אותנו בשקט, ואם לא הכי טוב פשוט לבקש שטח בלתי מיושב בארה"ב, נקים שם הכול מחדש, עד שיגרשו אותנו שוב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הנאצים שבקרבנו מבקשים להרוג ערבי באשר הוא ערבי - ללא קשר לדיעותיו, מעשיו וזהותו. זה ההבדל בין גזען לבין האחרים.

מישהו כאן קרא להשמיד את כל הערבים? האם מישהו כאן קרא להשמיד את סעודיה? סוריה? ירדן? או מצרים?

שלא כמו האבא של הפלסטינאים והחיזבאללה שכן קורא להשמדת היהודים ומזרים כספים ונשק לאירגוני הטרור שלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3681058,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3680718,00.html

תוך ידיעה שאם יפרו את האיזון - מדינתם תסבול מנזק.

וככה אתה לא תקרא "כובש", "נאצי", "מדכא עם" ועוד פנינים.

או שמדינתם תסבול כמו שלבנון "סובלת" עכשיו למרות שהיא מפרה את האיזון ע"י טילים?

מי שרוצה לחיות בשלום ורוצה מדינה עצמאית לא מתנה תנאים ולא זורק טילים מתי שמתחשק לו.

כמובן שהמצב הוא לא כזה. הם לא מעוניינים בשלום, הם לא מעוניינים לחיות לצידנו והם לא מכירים בישראל.

הניגון הזה של שתי מדינות לשתי עמים ולחזור לגבולות 67 וכך יהיה שלום, זה בולשיט אחד גדול!

אין עם מי לדבר.

אם היינו משחררים אסירים כחלק ממו"מ מדיני, אז הם היו לומדים שאנחנו לא פועלים רק לפי כוח.

ומה עם כל האלפי אסירים ששחררנו מתוך מחווה?

פורסם
אחלה, תמשיך לחיות בעולם הורוד והמתוקתק שלך שמר...

העולם שלי הוא צבעוני, לא ורוד. זה בטח עדיף על השחור לבן שלכם.

לא ברור לי למה טיל וגופות בעזריאלי שונים מטיל וגופות בשדרות או אשקלון. מבחינתי התגובה צריכה להיות זהה על כל פגיעה באזרח או תושב ישראלי, לא משנה מאיזה מוצא או מקום מגורים הוא. דווקא ממשלות הימין הן שמבליגות על ירי לפריפריה, ומתעוררות רק כשהסכנה מגיעה למרכז.

האגדה שלכם על "טילים על תל אביב" לא מחזיקה מים. לא תל אביב או גוש דן זה מה שמניע את קו המחשבה שלי.

סנורקי - היו כאן מספיק אמרות בדבר חיסול ערבים ופלסטינים בגלל שהם כאלה, לא צריך לשאוף להשמיד את כל הערבים בשביל להיות גזען. מספיק שאתה מחפש להשמיד אחד (או כמה) רק בגלל שהוא ערבי.

פורסם

להבדיל ממך - אני לא מעוניין לפתוח להם את המעברים, אלא מעוניין בגבול בינלאומי, עליו יחולו כל כללי הגבולות הבינלאומיים - כולל הכנסה והוצאה של אנשים ו/או סחורות וטובין (שכולם עומדים בכללים המקובלים בכל העולם). כל עוד זה יתאים לאינטרס הישראלי (לא הפלסטיני. האינטרסים שלהם לא מעניינים אותי) יהיה מעבר. כרגע אתה נאלץ , בלחץ בינלאומי (אתה לא עצמאי מספיק כדי לסגור את המעברים) לאפשר להם לעבור, לאפשר להם הברחות, לממן אותם בכסף, לתת להם דלק, לתת להם מים, מזון, דשנים עבור ייצור הרקטות שלהם ומה לא. אני מבקש לעצור את כל זה באמצעות גבול בינלאומי, ולתת להם את היכולת להביא מה שירצו (כולל אמל"ח. כמו שאתה לא מונע מלבנון/סוריה/מצרים/ירדן לייבא אמל"ח) באופן עצמאי, תוך ידיעה שאם יפרו את האיזון - מדינתם תסבול מנזק. היום רק להם יש את האפשרות להזיק לך, בעוד שהנזק שאתה עושה לא מזיז להם (הכוונה לחמאס ו/או שאר ארגוני הגרילה שפוגעים בך).

.

מה פתאום? חס וחלילה! חפים מפשע יפגעו לא? נאצי!

to finish first first you have to finish

פורסם
העולם שלי הוא צבעוני, לא ורוד. זה בטח עדיף על השחור לבן שלכם.

לא ברור לי למה טיל וגופות בעזריאלי שונים מטיל וגופות בשדרות או אשקלון. מבחינתי התגובה צריכה להיות זהה על כל פגיעה באזרח או תושב ישראלי, לא משנה מאיזה מוצא או מקום מגורים הוא. דווקא ממשלות הימין הן שמבליגות על ירי לפריפריה, ומתעוררות רק כשהסכנה מגיעה למרכז.

יסלח לי כבודו, אני ישבתי בביתי בצפון במהלך 2006, וספגנו מעל 100 טילים ביום, ממשלת ישראל לא טרחה להכריז על מל"ח , ונתנה לתושבים את ההרגשה שאנו לא נחשבים במדינה שלנו , התסריט חזר על עצמו גם בעופרת יצוקה.

לדעתך האם בנפול הטיל הראשון במרכז לא היה מוכרז מל"ח ?, אולי לא, אבל אחרי 50 ביום בוודאי שכן, תושבי הצפון והדרום אכלו 100 ביום וקיבלו זXX.

האגדה שלכם על "טילים על תל אביב" לא מחזיקה מים. לא תל אביב או גוש דן זה מה שמניע את קו המחשבה שלי.

אגדה.. , כמו שצחקתם על ביבי בבחירות 2006 כשהוא דיבר על טילים על אשקלון ואשדוד..

סנורקי - היו כאן מספיק אמרות בדבר חיסול ערבים ופלסטינים בגלל שהם כאלה, לא צריך לשאוף להשמיד את כל הערבים בשביל להיות גזען. מספיק שאתה מחפש להשמיד אחד (או כמה) רק בגלל שהוא ערבי.

אני מחפש להרוג את אילו שרוצים להרוג אותי, בבחינת הקם להורגך השקם להורגו..

כשאני שומע את אחמדיניגד ואו את הניה וממשלת החמאס מצהירים בפירוש שהם רוצים להרוג אותי, אני בהחלט מאמין להם, על אחת כמה וכמה שהם מגבים את זה בטילים.

ביום מין הימים זה גם יגיע אליך..

פורסם
קודם כל, חמאס לא ישלוט.הוא נבחר בבחירות דמוקרטיות בעזה

אחד התנאים למדינה משלהם יהיה הכרה בישראל ובגבולותיה. אם לא, פשוט לא תהיה להם מדינה. זה מה שמנסים להסביר להם מאז אוסלו , וזה לא עובד.

לגבי הפצצות של צה"ל, אני חושב שזה יותר לגיטימי להפציץ מדינה אחרת שהיא ריבונית ומוכרת על ידי האו"ם כשהיא מאיימת עלינו, מאשר להפציץ עיר שבה יש אנשים שלא רוצים מלחמה (ויש כאלו). אתה צודק ולכן אין להם ביצים להכריז חד צדדית על מדינה ולהסתדר בכוחות עצמם.

ברגע שהם עושים מדינה משלהם, הפעולות של הממשלה מקבלות לגיטימציה מהעם. זה אומר שהעם מסכים לזה ואפשר להפציץ אותם בין השאר כי זו אשמתם. אחרי כמה הפצצות רציניות והרס של תשתיות, העם יתחיל להתמרד נגד הממשל שעושה להם בעיות. הם כבר לא יהיו מסוגלים להגיד שזו אשמתנו, כי אנחנו כבר לא נהיה הכובשים. כמו שכתבתי אין להם אומץ להקים מדינה

כדי שתהיה להם מדינה הם חייבים להכיר בישראל ולהכיר בכך שהם לא יקבלו יותר אדמה מזו שניתן להם (הגדה המערבית ועזה). זה ימנע מהם את האפשרות הפוליטית להמשיך את המאבק נגדנו. ולכן הם לא רוצים להקים מדינה

מדינה פלסטינית תאפשר לנו גם להתפתח מבחינה כלכלית ולעשות יותר עסקים עם מדינות ערביות כמו דובאי, קטאר וערב הסעודית אפילו. ממש לא!!!

אחרי שיש קשרים כלכליים, די קשה לנתק אותם. קודם תנסה להסתובב שם ברחוב כמו ישראלי אמיתי ונראה אם תוך דקה אתה לא נהפך לקציצת בשר (להזכירך שכבר בוצע לינץ' פעם)

תראה את הדוגמה של ירדן. ברור לירדנים שאפילו אם הם שונאים אותנו, הם לא יכולים לנקוט בשום צעד נגד ישראל כי באופן אוטומטי כמעט חצי מליון איש מאבדים את העבודה שלהם כי חברות ישראליות יצאו משם ויעזבו את העובדים לטובת מדינות מתפתחות אחרות. יחסים הכלכליים שלנו יותר חשובים מכל אידיאולוגיה, וככה גם צריך לפעול במדינה הפלסטינית ובכל מדינות ערב.

בסוף זה כסף שמכתיב הכל. כסף מכתיב הכל אתה צודק , אבל מי ערב לכך שהם לא ממנים בחשאי את הטרור?

צריך לתת להם כמה שפחות תירוצים בשביל לשנוא אותנו. אתה יהודי, אתה ישראלי, וזה מספיק סיבה בשביל לשנוא

תחשוב גם איך זה ייראה מול העולם, שאנחנו ניתן להם אדמה והם יירקו לנו בפנים. זו לגיטימציה רצינית להפצצות. כן בטח הבאנו להם נשק עשינו הסכמים מה לא עשינו, מקבוצת מטורפים שזורקים אבנים הם מתחילים לירות טילים , יש להם פרלמנט הם כבר לא הולכים אחרי רוצח משוגע בשם יאסר עראפת ועדיין חמאס שולט ותמיד שלט וזה בעידוד ולגיטימציה של הממשל שלהם ושל האזרחים.ומי הרים אותם מחבורת משוגעים לחבורת משוגעים עם ממשל ונשק מתקדם? (בהשוואה לבקבוקי התבערה והאבנים שהיולפני 20 שנה)

חוץ מזה, כרגע שולטים עליהם ארגונים טרוריסטים שהורגים ברחוב את כל מי שמדבר נגדם. זו בעיה שלהם, הם בחרו בשלטון חמאס שיאכלו ח*א זה לא בעיה שלי שהם סובלים.

ברגע שזו מדינה עם ממשלה מאורגנת, הם יהיו יכולים להתלונן ולדרוש דברים מהממשל. הבעיה כבר לא תהיה שלנו כי לא נהיה קשורים אליהם ולא תחול עלינו החובה לשלוח אליהם מזון ואספקה מהמיסים שלנו רק כי הם בטריטוריה שלנו.

אתה צודק במיליון אחוז ולכן זה גם לא יקרה

כל מה שהם אומרים זה " האוייב הציוני " "השמדת היהודים" (וזה לא גזענות)וכל מיני ססמאות כאלו, לך תראה מה מלמדים אותם בבית ספר מאז גיל הגן, ואז תבין שלא מחנכים אותם לשלום , אלא להיות שהיד מוצלח. (שהיד מוצלח= אחד שהרג כמה שיותר ישראלים וחי בסרט שמחכות לו 70 בתולות בגן עדן)

צריך להבדיל בין גזענות שהיא על רקע גזענות, כמו להרוג את כל האנשים מרקע מסויים , כי הם מרקע מסויים, לבין להרוג את כל האנשים שתומכים בהרג שלך או שהם בעצמם מעוניינים לירות בך , או שהם מממנים את ההרג שלך בכל צורה שהיא , בין ע"י אימונים של חיילים או ע"י אספקת נשק כסף וכו'.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ממש לא רציתי לכתוב את מה שאני עומד לכתוב, אבל תחשוב על זה לשניה ברצינות.

אותנו מלמדים מאז שאנחנו קטנים להיות חיילים טובים.

מלמדים אותנו את האתוס הציוני ואת העובדה שהקיום שלנו הוא תודות לצה"ל.

מלמדים אותנו על הלח"י, האצ"ל ועוד קבוצות שנחשבות לטרוריסטיות בעיני אנשים רבים.

מלמדים אותנו על הכיבוש של ירושלים.

מלמדים אותנו על כמה שהערבים רוצים להרוג אותנו.

מלמדים אותנו שאנחנו צודקים והם לא.

וכו', וכו' וכו'...

ומה מלמדים אותם?

אותו דבר אבל מנקודת המבט שלהם.

כל עוד לא יפסיק החינוך הלוחמני בשני הצדדים, לא יהיה שלום.

אצלנו צריך להתחיל עם זה כבר, ולנסות להשפיע במישור החברתי בצורה הטובה ביותר על מה שקורה שם.

אצלנו המנהיגים לא באמת רוצים שלום ולא באמת מאמינים בו, כי הם יודעים שברגע שיהיה שלום, נתחיל לתקוף אחד את השני (חילונים-דתיים, אשכנזים-מזרחיים, רוסים כבדים-יתר האוכלוסיה).

הקונפליקט הזה נועד וממשיך רק כדי להאפיל על הבעיות האמיתיות של המדינה.

נסה אתה להסתובב עם דגל פלסטיני באמצע תל אביב. ידפקו לך מכות רצח.

פורסם

.

אצלנו המנהיגים לא באמת רוצים שלום ולא באמת מאמינים בו, כי הם יודעים שברגע שיהיה שלום, נתחיל לתקוף אחד את השני (חילונים-דתיים, אשכנזים-מזרחיים, רוסים כבדים-יתר האוכלוסיה).

המנהיגים שלנו לא רוצים שלום כי זה יחשוף את הבעיות האמיתיות של העם??:shock::shock::shock::shock:

אפילו שחזרתי עכשיו שיכור מת מחתונה אני יכול להגיד שזה אחד הדברים הכי הזויים ששמעתי בחיי.

המנהיגים שלנו מתים לשלום ושקט, כי אם יהיה לך שלום ושקט אז כל תקציב הבטחון והבלאגנים מסביב ילכו לחינוך,רווחה,בטחון פנים,תשתיות וכו' וכו'. ואז יהיה לך פה מדינה בהרבה יותר נורמלית.(בעצם בלי כל המלחמות מסביב נהפך למדינה מתוקנת :idea:)

המנהיגים שלנו לא רוצים( או עושים) שלום כי בתוך תוכם הם יודעים שהפלשתינים (וזה גם כולל חלק נכבד מערבי ישראל ) רוצים להעיף אותנו מפה קיבינימאט ,כי הם חושבים שזאת המדינה שלהם.

(ואם הם לא יצליחו את זה צבאית אז הם יעשו את זה דרך הפרלמנט שלנו, הלא הוא הכנסת)

וגם המנהיגים הערבים לא מוכנים להתפשר בכלום בכל מה שקשור לזכות השיבה והשטחים הכבושים.(אולי התפשרויות קלות)

בנוסף,המנהיגים שלנו גם יודעים שכל הרעיון של שתי מדינות לשתי עמים הוא קישקוש מוחלט, והוא בעצם שתי מדינות לערבים.

(אף מנהיג לא יגיד את זה בחיים ויזרוק את הבעיה הזאת להבא אחריו. כי למה לעזאזאל הוא צריך להדליק את "החבית נפץ" הזאת בקדנציה שלו)

הרי מה קורה כאן בעצם. הפלשתינים מקבלים מדינה שלמה בלי אף יהודי אחד :idea:

ואנחנו מקבלים מדינה דו לאומית, כאשר כל שנה המאזן הדמוגרפי הולך לרעתנו . הרי הם לאט לאט מתאפסים על הקטע של "מדינת כל אזרחיה" (למי שלא בקיא בעניין, מומלץ להסתכל בנענע 10 על הראיון של "לונדון את קרישנבאום" עם ח"כ זועבי).

הבחירות האלה היו להם 11 מנדטים והם עשו טובה שהם הצביעו .בעוד 20 שנה נגיד יהיה להם מנהיג כריזמטי בסגנון של אובמה שישחוף אותם ל35 מנדטים , ואז ישלבו לנו בועדת חוץ ובטחון אנשים "נאמנים" כמו עזמי בשארה.

אתם מוכנים לזה? או שגם אתם נהפתכם ל נאצים ופאשיסטים :?::?::?::?:

יוגב

פורסם
ממש לא רציתי לכתוב את מה שאני עומד לכתוב, אבל תחשוב על זה לשניה ברצינות.

אותנו מלמדים מאז שאנחנו קטנים להיות חיילים טובים.

מלמדים אותנו את האתוס הציוני ואת העובדה שהקיום שלנו הוא תודות לצה"ל.

מלמדים אותנו על הלח"י, האצ"ל ועוד קבוצות שנחשבות לטרוריסטיות בעיני אנשים רבים.

מלמדים אותנו על הכיבוש של ירושלים.

מלמדים אותנו על כמה שהערבים רוצים להרוג אותנו.

מלמדים אותנו שאנחנו צודקים והם לא.

וכו', וכו' וכו'...

ומה מלמדים אותם?

מלמדים אותם שיהודים זה דת שצריך לחסל , ומדינת ישראל זה דבר זמני שלא ימשך לעד כיוון שהאיסלם אינו מתיר זאת ויש להרוג כל כופר ציוני, דרך אגב זה בספרי הלימוד שלהם.

אותו דבר אבל מנקודת המבט שלהם.

כל עוד לא יפסיק החינוך הלוחמני בשני הצדדים, לא יהיה שלום.

חינוך לוחמני ?, מצטער אני לא יודע איפה אתה למדת, אותנו לימדו שצריך לשאוף לשלום, כל חג , כל עצרת כולל יום העצמאות ויום הזיכרון המוטיב העיקרי הוא נהייה לשלום.

אצלנו צריך להתחיל עם זה כבר, ולנסות להשפיע במישור החברתי בצורה הטובה ביותר על מה שקורה שם.

תסלח לי , אתה פשוט מדבר שטויות, הקונפליקטים הללו אם הם קיימים , הם בקצוות בלבד והם בהחלט לא מערערים את יסודות המדינה.

באמת ?? , מציע לך לרענן את זיכרונך, סטודנטים מפגינים באוניברסיטת ת"א עם דגלי פלסטין, וגם בחיפה שום דבר , הם איתנו עד היום.

מצד שני, כנס אתה עם דגל ישראל לישוב ערבי ביהודה ושומרון, חי לא תצא משם.

שני מילואימניקים נכנסו בטעות לראמאלה, לצערי הרב הם חזרו בארונות אחרי התעללות קשה , וזה לא מקרה יחיד.

פורסם
אולי כשיתחילו להערם הגופות עקב נפילת גראד סמוך לעזריאלי תבין את מה שאתה מתעקש לא לקלוט...

המנטרה הטיפשית הזאת שכ"כ אוהבים לחזור עליה (נראה מה יהיה כשטילים יעופו על ת"א) כ"כ טיפשית, אבל היא בעיקר שיקרית.

במחי יד לקחתם ושכחתם את קו 5, את הפיגוע בסנטר, את הדולפינריום, את קו 20 בצומת עלית,קפה אפרופו בת"א, 3 בתחנה המרכזית הישנה, הפיגוע בסי-פוד-מרקט, קו 4 באלנבי, הקפה באלנבי/ביאליק ששכחתי את שמו,מייק'ס פלייס בטיילת, שוק הכרמל בת"א, מועדון ה STAGE בטיילת.

אם מותר לי להיות בוטה לרגע, גם עוד 100 שנים של הקפצונים המעופפים האלה בדרום לא ישתוו בכמות ההרוגים, בכמות הפצועים, בנזק הכלכלי ובתראומה לאנשים שעברה על ת"א (שלא לדבר על מרכז הארץ).

אז אני מבקש, הס מלהזכיר שוב את המנטרה האוילית הזאת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תמשיך את הנטרה השיקרית של השמאל, צחקתם על ביבי כשהוא דיבר על טילים על אשדוד ואשקלון.

החמאס מצויד בגראדים , אם אתה חושב שמדובר על טילי צעצוע שרק עושים רעש ואינם יכולים לגרום לעשרות הרוגים ..

מעניין שאתה מדבר על הפיגועים, גם הם פועל יוצא של פעילות השמאל באוסלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...