Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל כתבת שטויות. (לא הקטע על מספר השמאלנים המתמעט, זה דיון אחר, למרות שיום אחד מישהו מהמחנה הימני אליו אתה משתייך ימצא בך דופי כי אתה עשיר/עני/אשכנזי/מזרחי/הומו/בתול/חילוני/דתי/בעל GTIדור רביעי וכו' וכו' ואז לא יהיה אף ליברלי באזור שיצעק את כאבך ואת גודל הטעות)

השטויות הן שצריך להיות שמאלני קיצוני כדי להתנגד לחיסול של מיליון וחצי ערבים פלסטינאים. או מיליון וחצי מכל גזע שהוא. אבי (אבא שלי) מצביע ליכוד מזה 40 שנה לימד אותי שצריך להיות קודם כל בן אדם. ובן אדם שמחסל מיליון וחצי ממשהו כבר אינו בן אדם אלא מפלצת.

ובהמשך למה שכתבת על האספסוף שמשתמש במגן אנושי... אתה בעצמך מבין שמדובר באספסוף שיורה ועדיין אין לך בעיה להרוג כבונוס לאספסוף גם את בני כל העם?

אחחח השמאלנים האלה מוציאים את הכיף מהכל. במיוחד כשהם קיצוניים.

והנה סתם קטע (מצחיק אפילו) של שמאלני כושי, ירחם השם, שמקשיב לזעקות הקרב הפטריוטיות ומזהה את בכיוון הנוראי שאליו נושבות הרוחות. (הקטע הרלוונטי מתחיל ב:1:20)

חי

לא אמרתי שצריך לחסל מליון וחצי איש התבלבלת אולי עם הודעה של מישהו אחר.

הטענה שלי ,היא שלא צריך לתת לשיקולים כמו פגיעה באזרחים שמשמשים כסות לטרור לעצור פעולות של פגיעה בטרור.

אחרי שיהרגו כמה עשרות/מאות סייעני טרור, אנשים לא יכניסו כ"כ מהר פעילי חמאס לביתם.

דוגמא נוספת: לווייה המונית בהשתתפות כל צמרת חמאס, היא אחלה הזדמנות להטיל כמה פצצות של טון על ההמונים כדי להדביר בצורה מרוכזת את ארגון הטרור הזה. אז ילכו כמה אזרחים, הרי כולם בעצם אזרחים כי אין שם צבא מסודר.

השמאלניות מתבטאת בצורת מחשבה מעוותת, והצגת פתרונות לא ריאליים בעליל.

פתרונות המתבססים על נתינה חד צדדית ללא קבלה,פעולות אשר מקבעות בשטח עובדות היסטוריות לרעתינו ואשר קובעות תקדימים מסוכנים. פעולות אשר ממשיכות להסתמך על הצד השני שהוכיח שלא יודע לקיים הסכמים ולא מחפש לקיים הסכמים.

כל זה נעשה במסווה של עידוד פעולות צבאיות עקרות וחסרות תכלית או סיכוי. (נו באמת, לצוד אנשים עם אפאצ'י 24/7 , ואז כשיפגעו באיזה ילד על אופניים שמסיע משגר קסאם , יקפצו השמאלנים שאנחנו פוגעים בנשים וילדים)

השמאלניות גם מתבטאת בהעדפת טובתו של האוייב על פני טובת עמך עצמך שזה הדבר החמור ביותר לדעתי.

אתה מעדיף שאני אקח אומה אחרת בתור השוואה? האמריקאים בויאטנם, קוריאה או עירק למשל? פשוט האמריקאים פחות אכזריים לדעתי.

אתה צוחק עלי?

האמריקאים עובדים בשיטת מחיקת כפרים שלמים , ולא מדברים על זה יותר מדי.

בעיראק נמחקו יישובים שלמים שהכילו כיסי התנגדות בעייתיים (וגם באפגניסטן ושאר המקומות).

אצלם אין קשקושים כמו פעולות כירורגיות, דאגה לילדי טרור וכו'. פשוט מבצעים מחיקה וממשיכים הלאה.

לדוגמא אם ארה"ב היתה מטפלת בעניינים : במקרה של מחנה פליטים X אשר מהווה בסיס טרור ענק -הבעיה נפתרת ע"י הפגזה באמצעות מפציצים כבדים עד הפיכתו לאבק.

כפר שנורים ממנו קסאמים יימחק בצורה דומה.

הבנת את הרעיון?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השמאלניות מתבטאת בצורת מחשבה מעוותת, והצגת פתרונות לא ריאליים בעליל.

פתרונות המתבססים על נתינה חד צדדית ללא קבלה,פעולות אשר מקבעות בשטח עובדות היסטוריות לרעתינו ואשר קובעות תקדימים מסוכנים. פעולות אשר ממשיכות להסתמך על הצד השני שהוכיח שלא יודע לקיים הסכמים ולא מחפש לקיים הסכמים.

כל זה נעשה במסווה של עידוד פעולות צבאיות עקרות וחסרות תכלית או סיכוי. (נו באמת, לצוד אנשים עם אפאצ'י 24/7 , ואז כשיפגעו באיזה ילד על אופניים שמסיע משגר קסאם , יקפצו השמאלנים שאנחנו פוגעים בנשים וילדים)

השמאלניות גם מתבטאת בהעדפת טובתו של האוייב על פני טובת עמך עצמך שזה הדבר החמור ביותר לדעתי.

אוי די כבר עם הקשקושים האלה. אתה הכנסת לעצמך לראש ששמאלנים אוהבים ערבים ועכשיו אתה מטיף את זה לכולם. מבחינתך כל מי שלא נוטה ימינה הוא שמאלני קיצוני שחושב בצורה מעוותת והכי מצחיק - מציג פתרונות לא ריאליים. שמעת במקרה על הפתרונות של הימין לפתרון הסכסוך? הם הזויים פי כמה.

אף שמאלני לא מעדיף את טובת האויב, זו דמגוגיה לשמה להגיד את זה. ולא צריך להיות שמאלני בשביל להיות בעל שמץ הומאניות ומוסר ולהבין שהצד השני סובל הרבה יותר מאיתנו (בלי קשר לעובדה שצריך להכנס בו חזק אם הוא פוגע בנו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ל

אתה צוחק עלי?

בעיראק נמחקו יישובים שלמים שהכילו כיסי התנגדות בעייתיים (וגם באפגניסטן ושאר המקומות).

אצלם אין קשקושים כמו פעולות כירורגיות, דאגה לילדי טרור וכו'. פשוט מבצעים מחיקה וממשיכים הלאה.

לדוגמא אם ארה"ב היתה מטפלת בעניינים : במקרה של מחנה פליטים X אשר מהווה בסיס טרור ענק -הבעיה נפתרת ע"י הפגזה באמצעות מפציצים כבדים עד הפיכתו לאבק.

כפר שנורים ממנו קסאמים יימחק בצורה דומה.

הבנת את הרעיון?

אייל יודע מה? בסדר. גם האמריקאים שמוחקים כפרים שלמים לא מצליחים להתמודד עם לוחמי גרילה. (וגם לא עם טרוריסטים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אבל תסכים איתי שהם לפחות מנסים בכל דרך אפשרית, מה לעשות כשצריך לפתור בעיה חמורה שמאיימת על קיומך יום יום,

ושלא נפתרת מעצמה, אז כל האמצעים כשרים, "הקם להורגך השכם להורגו",

דרך אגב לא נראה לי שמישהו בעזה יתבעס אם איזה ישראלי פה ימות, אז למה אנחנו צריכים להיזהר איתם? שיתחילו לשלוט באירגונים שם וישליטו סדר, כי ה"ממשלה" עאלק של אבו מאזן או אבו אמו , מי שזה לא יהיה לא שווה כלום , הרחוב הפלסטיני בעד נסראללה ובעד חיסול ישראל .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אייל - דב גדול יכול לאכול איפה שהוא רוצה.

כך עשו הרוסים בצ'צניה, כך עשו האמריקאים בעירק וכך לא יכולה לעשות ישראל בעזה כי העולם לא ירשה.

פורסם
אייל - דב גדול יכול לאכול איפה שהוא רוצה.

כך עשו הרוסים בצ'צניה, כך עשו האמריקאים בעירק וכך לא יכולה לעשות ישראל בעזה כי העולם לא ירשה.

נהוג לקבל את זה כאקסיומה. שווה לנסות. העולם נתן לנו הכי הרבה חופש פעולה בתקופות שהיינו הכי תוקפנים וניצחנו. ככל שאנחנו מחלישים את עצמינו ומתנהגים כרכיכות מבוהלות העולם (ויותר מכך חוגים מתוכנו ) יותר מפחיד אותנו בתחזיות יום הדין אם נחזור להיות המדינה השביעית בעוצמתה הצבאית.

לי ברור שלא תהיה ברירה ונהיה יותר תוקפנים, השאלה כמה מאוחר מדי ? אחרי כמה דם מיותר של ערבים ויהודים ?

תלול מסלול מידי ,מרגמות קטנות- לא תמונות של מרכבות ב-CNN,למקורות הירי, כל מקור ירי, כולל בתי חולים,מגורי משפחות "חפות מפשע",בתי ספר, חצרות מסגדים בתפילת יום ו - היעל והזול ביותר, מכל בחינה, לשני הצדדים. יביא את השקט (לא שלום- שלום לא יהיה כאן אלא אחרי שהתלמיד הראשון שהתחיל ללמוד לפי תכנית הלימודים הפלסטינית החדשה שתקרא להשלמה יגיע לבגרות ) יותר מהר מהשטויות המעייפות של גנרל ברק.

פורסם
נכון.

קוראים לדבר הזה : צביעות.

אתה יודע שאני מסכים איתך, אבל אלה מגבלות הכוח שלנו.

נהוג לקבל את זה כאקסיומה. שווה לנסות. העולם נתן לנו הכי הרבה חופש פעולה בתקופות שהיינו הכי תוקפנים וניצחנו. ככל שאנחנו מחלישים את עצמינו ומתנהגים כרכיכות מבוהלות העולם (ויותר מכך חוגים מתוכנו ) יותר מפחיד אותנו בתחזיות יום הדין אם נחזור להיות המדינה השביעית בעוצמתה הצבאית.

העולם נתן לנו חופש פעולה לא קטן במלחמת לבנון 2 ובעופרת יצוקה.

חייבים להבין שמחיקת ערים וכפרים זה דבר שהרוסים והאמריקאים כן יכולים לעשות וישראל לא.

שיהיה ברור: אין כוונתי לנהל דיון באם הדבר מוסרי או לא מוסרי, נכון או לא נכון לעשות - התגובה היא לגבי היכולת המדינית של מדינת ישראל לעשות מהלכים כאלה, זה הכל.

פורסם

אינני יודע בן כמה אתה אבל אני מתכוון לפעולות התגמול,כאשר היינו מדינה חלשה שרק נולדה אבל המנהיגים היו גדולים. אז הערבים ידעו שעל דם יהודי משלמים ביותר דם (גם אזרחי) ערבי.ששת הימים , שבלי כל גיבוי (להיפך,- נגד אזהרה תקיפה של דה גול ) תקפנו ראשונים וההתשה- מי היה היום הולך לתקוף בנג'ע חמדי ולהפיל טייסים רוסיים ? העולם הריע לדוד שעשה לגוליית הרבה דברים נגד כל אמנות ג'נבה והאום שמום. למי היה אכפת לראות את ערי התעלה שטוחות יותר מעזה כיום ? שם נשרפו יותר אזרחים.אז המלחמה שלהם היתה יותר לגיטימית-ישבנו בסיני - ואזרחינו היו מחוץ לטווח. מאז הם הפכו לחיות ואנחנו גם-לשפנים.

ולריספקט זה חייבים לחזור אם מישהו כאן רוצה לראות את המדינה היהודית ליותר זמן מקוריוז בין הגלויות.

הערבים מעולם לא היו מוכנים לכלום פחות מיודן ריין פלסטינה.והערבים הם אותם הערבים רק יותר גרועים ומתוחכמים טקטית. אותה אסטרטגיה.

פורסם
אינני יודע בן כמה אתה אבל אני מתכוון לפעולות התגמול,כאשר היינו מדינה חלשה שרק נולדה אבל המנהיגים היו גדולים. אז הערבים ידעו שעל דם יהודי משלמים ביותר דם (גם אזרחי) ערבי.

ב'עופרת יצוקה' לצד השני היו מעל 1,000 הרוגים, אתה יכול לטעון שדם יהודי הוא הפקר?

להבדיל מפעם, היום המלחמות אינן סימטריות, קרי: עד 73 (כולל) צה"ל נלחם כנגד צבאות סדירים וכש"על הדרך" נהרגו גם אזרחים זה נתפס כלגיטימי.

היום צה"ל נלחם כנגד כנופיות שחבריהן משילים מעליהם את המדים ונטמעים בתוך אוכלוסיה אזרחית, כשהם נהרגים זה מיד הופך להרג של "חפים מפשע".

בעיני התקשורת העולמית התפקידים התהפכו, דוד של פעם (אנחנו), הפך לגוליית חמוש מכף רגל ועד ראש.

המציאות השתנתה, הפריזמה השתנתה וצריך לנהל את מלחמות העתיד ולא להתכונן למלחמות העבר.

פורסם

המספר במציאות רחוק מאוד מ1000,ונאמד במאות בודדות שרובם המכריע אנשי חמאס.

ניתן לראות זאת גם באמצעי התקשורת המערביים וגם בערביים.

הבעיה היא שזה לא פופלארי לפרסם בתקשורת את המספרים האמיתיים אז בארץ לא הדגישו את זה.

אני דווקא מסכים עם רוב מה ש haimy אמר.

הבעיה שבעידן התקשורתי הנוכחי ,והמהירות שהמידע עובר ממקום למקום , מגוון אמצעי התקשורת והמדיה ,

הרבה יותר קשה לצאת למערכה בה גם , מה לעשות, צריכים להיות מבוצעים דברים לא פופלאריים...

אני טוען שאם כבר היתה הרבה סבלנות מהעולם בעופרת יצוקה ולבנון השניה, היה צריך לבצע ריסוק חסר פשרות,

בלי להגביל את מספר ההרוגים. פשוט לעשות מה שצריך בלי להתחשב בשום דבר מלבד בטחון תושבי ישראל והכחדת הטרור.

אני טוען, דרך אגב, שדווקא בזמן מלחמת לבנון היה צריך לבצע חריש עמוק בעזה כשכל העיניים ממוקדות צפונה.

אני יודע שביצעו שם לא מעט, אבל עדיין, היו יכולים להנחית עליהם מכה אנושה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מי היה היום הולך לתקוף בנג'ע חמדי ולהפיל טייסים רוסיים ?

השמדת כור גרעיני בסוריה וחיסול של רב המרצחים עימאד מורניה בלב דמשק זה משחק ילדים לדעתך?

נורא פופולרארי לרדת על המדינה ולהגיד "זה לא מה שהיה פעם", "הלכה המדינה" אבל זאת שטות מקושקשת, מעולם מדינת ישראל לא הייתה חזקה ואיתנה כמו היום וזה רק ילך וישתבח.

פסימיסטים שכמוך ולא משנה מאיזה פלג מפלגתי, הם מקלות בגלגלים שמניעים את מדינה הזאת!

בקשר לפעולות התגמול, משה שרת כתב עליהן ביומנו ולי לא נשאר כלום חוץ מאשר לצטט ולהצדיע לאיש :"מעשה תגובה על מרחץ דמים זה רק יטשטש את רשמו המחריד, ויעמיד אותנו בדרגה שווה עם המרצחים מהצד שכנגד. מוטב לנו לעשות מעניין מעלה עקרבים מנוף להתקפה מדינית על המעצמות, למען יפעילו לחץ על ירדן שכמוהו עוד לא היה".

באופן כללי, פעולות התגמול נמשכו 7 שנים ואם תראה לי הישג אחד בודד כתוצאה מהן, אני אשמח לשמוע עליו, כידוע, הן הופסקו אחרי מלחמת סיני ולא ע"י ההרתעה שהן גרמו (כי הן מעולם לא גרמו שום הרתעה, אחרת הכל היה נפסק אחרי פעולת התגמול הראשונה-שניה).

והערה אחרונה לרענון זכרונך, פעולות התגמול התרכזו (חוץ מקיביה ועוד אחת שזרחה מפרחוני)בתגמול ללוחמים בצבאות שמסביבנו, לא לאזרחים בילתי מעורבים.

אני טוען שאם כבר היתה הרבה סבלנות מהעולם בעופרת יצוקה ולבנון השניה, היה צריך לבצע ריסוק חסר פשרות,בלי להגביל את מספר ההרוגים. פשוט לעשות מה שצריך בלי להתחשב בשום דבר מלבד בטחון תושבי ישראל והכחדת הטרור.אני טוען, דרך אגב, שדווקא בזמן מלחמת לבנון היה צריך לבצע חריש עמוק בעזה כשכל העיניים ממוקדות צפונה.

אני יודע שביצעו שם לא מעט, אבל עדיין, היו יכולים להנחית עליהם מכה אנושה.

אבל לא עשו את זה.

אתה יכול בהחלט לחשוב שלא עשו את זה כי מנהיגי המדינה הם אוסף נמושות ממשפחת הארנבונים שאין להם עמוד שדרה לעשות את "מה שצריך" אבל האמת היא אחרת לגמרי, האמת היא שהחשיבה הזאת של השמדת כמויות אדירות של בילתי מעורבים בכדי להעביר מסר היא חשיבה של מיעוט הזוי שגובל בפסיכוזה קשה ואשריינו שבין מנהיגיינו ובין מצביעי צבאיינו לא הצליח להסתנן אפילו הזוי אחד שכזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא אמרתי להשמיד כמויות של בלתי מעורבים במכוון כדי להעביר מסר. איפה אתה קורא כאן דבר כזה?

אמרתי לא לתת לחשש בפגיעה בבלתי מעורבים לגרום לשינוי יעדי המבצע, ולצורך העניין: ויתור על מטרות שהפגזתן יכולה לתרום רבות לפגיעה בחמאס רק בגלל חשש בפגיעה בבלתי מעורבים.

דוגמא יפה אך בלתי ריאלית: הייתי משטח את בית החולים שיפא שמתחתיו שוכנים מנהיגי החמאס. (עם טילים חודרי בונקרים ליתר בטחון)

דוגמא פחות יפה: הריסת בתי מגורים שמגגותיהם משוגרים קסאמים.

דוגמא נוספת : הפגזות תהלוכות לוויה של החמאס.

נ.ב. שכחת לציין את המלה נאצי, אתה מתחיל להתרשל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברור לך לחלוטין (אני בטוח בזה ב 100%) שדעתך ודעתי לא כ"כ שונות, YOU SAY TOMETO AND I SAY TOMATO.

שניינו רואים בדיוק את אותו מסמר שמפריע לנו, אני רוצה להביא פטיש סנדלרים , אתה רוצה להביא פטיש 5 קילו ועכשיו חילוקי הדעות בניינו הוא על גודל הפטיש ועל עוצמת המכה.

הבעיה המרכזית שלי איתך אייל, היא כשבא איזה הזוי ואומר שבשביל לטפל במסמר צריך 5 טון TNT מסביב לבית ואני תוקף אותו על החשיבה הלא מציאותית, במקום לתמוך בי, אתה תוקף אותי וזה בעצם אומר שאתה מגבה את דעותיו.

כשאני אומר את זה אתה מיתמם, "אני אמרתי כזה דבר? איפה אמרתי?"

אם אני מוקיע את ESTK על זה שהוא רוצה להשמיד עם שלם של מליון וחצי אזרחים ואתה לא רק שלא תומך בי אלא אפילו תוקף אותי על היותי שמאלן הזוי אז אתה מצדד בו, זה לא מובן לך?

אם אני אומר שאחותך זונה (חו"ח בלי כוונה לפגוע, סתם דוגמא מצחיקה לרגל פורים) ואתה במקום לקפוץ עלי עם הפטיש 5 קילו ממקודם אומר לי "כן? ומה אחותך?" אז באותו רגע הסכמת שאחותך זונה! (אני בטוח שהיא בחורה מקסימה אז אל תעלב לי עכשיו).

נראה עכשיו אם תצליח להוציא מהמקלדת את המשפט "הריגת פלסטינים חפים מפשע בצורת סיטונאית ומכוונת היא פשע כנגד האנושות"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...