Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה אתה בכלל עונה?

מי בכלל דיבר על שמאל וימין?

יש לך איזה חומר אפור בין האוזניים בכלל?

אני בככל עניתי לך על זה שאתה מתיחס לאזור המרכז כאילו זאת איזה בועה נהנתנית שבכלל לא מתיחסת לסבל הפריפריה ובכלל מנותקת מהסבל של הדרום ו"טיל הכי קטן וכולכם בת"א תתחילו להתרוצץ כמו תרנגולות ערופות" (ציטוט של מישהוא אחר, לא שלך)בזמן שת"א (ומרכז הארץ) חטף את הפגיעה החמורה ביותר והכואבת ביותר בכל 60 שנות הסטוריה של מדינת ישראל!

ובכלל לא משנה באשמת מי או למה.

פשוט אל תגיד "מעניין מה יקרה כשהקפצון המעופף יפגע בת"א" כי ת"א אכלה חרה בכמויות שתושבי הדרום בכלל לא ידעו מאיזה כיוון להתחיל להסתכל עליו.

.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור תל אביבי, מבחינתי טיל שנופל באשקלון או בתל אביב זה בדיוק אותו דבר. ואני רותח על זה בדיוק באותה מידה.

מה שCX התכוון זה שרוב השמאלנים מרוכזים באזור תל אביב ( על פי תוצאות האמת אני בערך היחיד שלא הצביע למפלגת שמאל באזור המגורים שלי, הליכוד קיבל שם כמה אחוזים בודדים, פחות ממרצ לצורך העניין)

ועד שלא יפול גראד בתוך סניף של מרצ הם לא יבינו על מה מדובר (גם אם יפול אני לא בטוח שיבינו)

לעומת זאת בכל המקומות בדרום בהם נפלו טילים - ליברמן ניצח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וזה בדיוק מה שאני יוצא כנגדו, ה"תל אביבים השמאלנים המנותקים, מצביעי מרץ" הם אלה שחטפו עד היום את המכות הכי קשות שיש, לבוא ולהסתכל עליהם מלמעלה ולהתנשא כי אתה (לא אתה אייל אלה מי שאומר את זה) חושב שהם מקשקשים על הבר של מאסה בזמן שאתה חוטף שלטים ממוחזרים עם 10 גרם חומר נפץ מאולטר מדשנים חקלאים זה קשקוש דמגוגי במקרה הטוב.

בתור תל אביבי ותיק (נולדתי בת"א לפני 40 שנים ונטשתי את העיר רק לפני כמה שנים ) שאכל סקאדים ופיגועים מטורפים, לבוא ולהגיד לי וולשכמותי נראה מה יקרה כשיפול עליכם קפצון מעופף זה מרתיח!

פורסם
ממש לא רציתי לכתוב את מה שאני עומד לכתוב, אבל תחשוב על זה לשניה ברצינות.

אותנו מלמדים מאז שאנחנו קטנים להיות חיילים טובים.

מלמדים אותנו את האתוס הציוני ואת העובדה שהקיום שלנו הוא תודות לצה"ל.

מלמדים אותנו על הלח"י, האצ"ל ועוד קבוצות שנחשבות לטרוריסטיות בעיני אנשים רבים.

מלמדים אותנו על הכיבוש של ירושלים.

מלמדים אותנו על כמה שהערבים רוצים להרוג אותנו.

מלמדים אותנו שאנחנו צודקים והם לא.

וכו', וכו' וכו'...

לא מלמדים שהאויב העיקרי זה ערבים אלה מלמדים להלחם בכללי נגד כל מי שיאיים על קיומנו. הם לעומת זאת דורשים במותך וכל מה שהם מלמדים זה איך להרוג אותך לא איך להרוג בכללי.

בזכות הלח"י והאצ"ל ועד ארגונים כאלה אנחנו חיים פה אז אני חושב שמן הראוי זה ללמוד עליהם.

ומה מלמדים אותם?

אותו דבר אבל מנקודת המבט שלהם.

כל עוד לא יפסיק החינוך הלוחמני בשני הצדדים, לא יהיה שלום.

אצלנו צריך להתחיל עם זה כבר, ולנסות להשפיע במישור החברתי בצורה הטובה ביותר על מה שקורה שם.

אצלנו המנהיגים לא באמת רוצים שלום ולא באמת מאמינים בו, כי הם יודעים שברגע שיהיה שלום, נתחיל לתקוף אחד את השני (חילונים-דתיים, אשכנזים-מזרחיים, רוסים כבדים-יתר האוכלוסיה).

הקונפליקט הזה נועד וממשיך רק כדי להאפיל על הבעיות האמיתיות של המדינה.

כן נכון,ההרג נוח לכולם.:shock:

נסה אתה להסתובב עם דגל פלסטיני באמצע תל אביב. ידפקו לך מכות רצח.

זו כבר הגזמה רצינית ונטייה חזקה להגן על הצד השני בלי צדק. הייתה הפגנה של אנשים עם דגלי פלסטין בת"א וכולם חיים היום לעומת שני חיילים טועים שנרצחו בלינץ בראמללה אז תעשה טובה ואל תדבר שטויות.

12345

to finish first first you have to finish

פורסם

לא דיברתי על הפגנה עם שוטרים שמגינים על אנשים, אלא על מצב שבו מישהו הולך ברחוב עם דגל פלסטין על החולצה.

אנחנו הרבה יותר שומרי חוק מהם, אבל יש המון אנשים שיהיו שמחים לעשות להם את לינץ' אם ידעו שלא יתפסו אותם.

פורסם

אתה מנסה בכח להשוות שתי אוכלוסיות שמבחינה תרבותית רחוקות מאוד אחת מהשניה.

זה פתאטי משהו מכיוון שאתה יודע שהמצב לא דומה ושאיש שיילך ברחובות תל עם דגלי פלסטין לא ימות ממכות תוך כדי שהרוצחים שלו מניפים את ידיים עם דם להמון המריע.

פורסם

אבל בכל מקרה יש סיכוי שהוא יחטוף מכות רצח.

הגישה שלנו למוות היא שונה, אבל לאלימות לא.

מה שאני אומר הוא שאנחנו חברה מיליטריסטית ושאנחנו ממשיכים עם הקונפליקט הזה רק בגלל שגם אצלנו יש קיצונים אידיוטים שלא רוצים שלום, אלא מעדיפים להרוג את הצד השני.

אפילו פה בשרשור הזה היו התבטאויות ממש גזעניות, מגעילות ופאשיסטיות.

לא צריך להתאמץ הרבה בשביל למצוא מישהו שיגיד לך שצריך להרוג את כל הערבים.

פורסם

הרשו לי להחזיר אתכם לשנת 2000 באדיבות ויינט:

יום הכיפורים עמד בסימן של התנגשויות אלימות בין יהודים לערבים במקומות שונים בארץ. אמש נערכו הפגנות של תושבים יהודים במחאה על אירועי הימים האחרונים: בטבריה, בדימונה, בשכונות הדר יוסף ושכונת התקווה בתל אביב, בפתח תקוה, בעפולה ובבת ים. גם בנצרת סוערות הרוחות בעקבות מותם שלשום של שני תושבי העיר. כמעט 100 יהודים נעצרו במהלך המהומות.

שרפו מסעדה בשכונת התקווה

בשכונת התקווה בתל אביב הפגינו 500 תושבים ברחוב האצ"ל, במחאה נגד מסעדת "אווזי", שלטענת המפגינים מעסיקה ערבים. המפגינים שרפו את המסעדה, לאחר שאילצו את הפועלים הערבים העובדים בה לצאת מהמקום, והיכו אותם מכות נמרצות. בנוסף, שרפו המפגינים שתי מכוניות של ערבים שחנו מול המסעדה.

בשכונה הוצתו שלוש דירות השייכות לערבים, ברחוב שמחה ורחוב מלכוש. איש לא נפגע בשריפה.

מאות המפגינים המשיכו בדרכם לכיוון יפו, כשהם שורפים בדרכם עשרות פחי אשפה בכבישים תוך שהם חוסמים נתיבי תנועה. הם גם עצרו אוטובוס שעבר ברחוב ההגנה, ועלו עליו כדי לבדוק אם יש בו נוסעים ערבים. רק כשנוכחו כי כל הנוסעים יהודים, איפשרו לו להמשיך בדרכו. לכל אורך הדרך ליפו, שנמשכה למעלה משעה, התירה להם המשטרה מעבר חופשי. במקביל, ביפו התפרעו צעירים יהודים באזור מסגד חסן בק ותקפו שוטרים.

בתל אביב הפגינו גם 250 איש בשכונת הדר יוסף: שניים מהם נעצרו על-ידי המשטרה.

בבת ים התפרעו עשרות צעירים בטיילת בעיר, והשליכו בקבוקים לעבר שוטרים. 15 איש נעצרו. אזרח ערבי נדקר באזור רחוב הגבול בעיר. הוא פונה לקבלת טיפול בבית החולים וולפסון בחולון.

גם בפתח תקוה היו התפרעויות: שני דוכנים של תושבי שטחים בשוק העירוני בעיר הוצתו על-ידי מפגינים יהודים.

בהרצליה הוצת בית של בן מיעוטים שעובד במסעדה במקום. איש לא נפגע באירוע. ברמת השרון הוצת מחסן בבית קברות שבו לנים בני מיעוטים. גם במקרה זה איש לא נפגע.

בטבריה צרו עשרות מפגינים על בית הוריה של אשת ראש הממשלה, נאווה ברק. המשטרה מנעה מהמפגינים להגיע לדירה. מאות יהודים הפגינו גם באזור עפולה, במגדל העמק ובצומת גולני. המפגינים יידו אבנים וצעקו "מוות לערבים". המשטרה ניסתה לפזר את ההפגנות באמצעות זרנוקי מים וגז מדמיע.

מהומות בדימונה

כ 1000 מתושבי דימונה הפגינו בכניסה לעיר, כשהם נושאים בידיהם דגלי ישראל וצועקים ' מוות לערבים, מוות לחיזבאללה'. ההפגנה, שהחלה באורח שקט

יחסית, גלשה לפסים אלימים. המפגינים חסמו את צומת הכניסה ליישוב תוך שהם מבעירים צמיגים. בשלב מסויים קיבלו השוטרים הוראה לפנות את המפגינים ואז החלה מהומה רבתי. מאות צעירים הסתערו לעבר תחנת המשטרה ביישוב והחלו ליידות אבנים ובקבוקים לעבר התחנה. מתנדב משא"ז נפגע קל ברגלו ונזקק לטיפול רפואי. שמשת ניידת נופצה. למקום הוזרמו עשרות שוטרי מג"ב בנסיון להתגבר על המפגינים. 12 מהמפגינים נעצרו, 7 מהם נערים ששוחררו בערבות ובתנאים מגבילים. חמישה מבוגרים נכלאו להמשך חקירה. רק סמוך לשעה 3 לפנות בוקר פוזרה סופית ההפגנה.

שני הרוגים, 32 פצועים בנצרת

שני ערבים תושבי נצרת נורו שלשום למוות בהתפרעויות של יהודים תושבי נצרת עלית, שבאו לנצרת הערבית. טרם ברור אם השניים נפגעו מאש המשטרה, שניסתה לפזר את המפגינים, או מירי של המתפרעים היהודים.

שני ההרוגים הם עומר עכאווי (42) וויסאם יזבק (26), תושבי נצרת.

ביום א' לקראת 9 בערב החל להתפתח עימות המוני בעיר, בין תושבי נצרת עלית שהגיעו לעיר הערבית, לבין קהל מקומי גדול. כוח משטרה גדול ניסה להפריד ביניהם באמצעות גז מדמיע, אך לטענת תושביה הערבים של נצרת, השתמשו היהודים גם בנשק חי.

לדברי הערבים, יידו היהודים אבנים לעבר בתים והציתו לפחות בית אחד בשכונה המזרחית של העיר. בסביבות חצות הצליחו השוטרים לפזר את שני הצדדים ובעיר השתרר שקט.

התפרעויות של יהודים בעכו ובכרמיאל

התפרעויות קשות אירעו גם בגליל המערבי במהלך יום הכיפורים. בעכו, קבוצה של מאות יהודים ניפצו שמשות בתי עסק של יהודים וערבים, במתחם "הום סנטר" במזרח עכו, ושרפו שתי מכוניות. ההתפרעות נפסקה רק בשעות הקטנות של הלילה, והמשטרה עצרה שבעה מהמתפרעים.

כרמיאל: עם כניסת יום הכיפורים באו כאלף צעירים יהודים למרכז המסחרי הישן של כרמיאל, הממוקם בכניסה הראשית לעיר, והחלו להשליך אבנים לכל עבר, תוך גרימת נזק רב לחנויות במרכז המסחרי, ובקניון העיר. הנזק נגרם הן לחנויות יהודים והן לחנויות של ערבים.

כשהגיעה המשטרה למקום בנסיון לעצור את ההשתוללות, פנו המפגינים לכיוון תחנת הדלק בצומת כרמיאל, וגרמו שם נזק לרמזורים בכניסה לעיר. במהלך ההתפרעות הוזעק ראש עיריית כרמיאל, עדי אלדר למקום, בנסיון להרגיע את הרוחות, אך ראש העיר הותקף על ידי ההמון במטר אבנים ונאלץ לעזוב את המקום. ראש העיר עצמו לא נפגע, ומסר בתגובה: "אין זו דרכנו, אנו חיים בשכנות טובה עם הכפרים הערבים השכנים לנו, אנו מכירים באופן אישי את בעלי העסקים שנהרסו, ואני ממש חש בושה לנוכח המעשים".

בעקבות כך הגיעו אמש כ-150 מפגינים אל מול ביתו של עדי אלדר, כשהם קוראים 'מוות לערבים' ו 'עדי אלדר - התפטר'. מחאתם של המפגינים באה בעקבות ראיונות שנתן עדי אלדר בהם אמר שהוא בוש בהתנהגות בני עירו בערב יום הכיפורים. למקום הוזעק כוח משטרה שאחרי 45 דקות הצליח לפזר את המפגינים ללא שימוש באלימות.

אז מסתבר שגם הצד היהודי יודע להתפרע בלי אבחנה ולרצוח אנשים, לשרוף חנויות ובאופן כללי להתנהג כמו אמממממ.... ערבים? מסתבר שאנחנו לא שכנים משהו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יופי גאון הצגת צד אחד של המטבע.

עכשיו תסביר בעוד הודעה מנוסחת מה עשו הערבים שגרם ליהודים לעשות את הדברים האלו.

פורסם

אין מספיק מקום בבסיס הנתונים של הפורום כדי לפרט את מה שערביי ישראל עשו / עושים / יעשו.

ההלקאה העצמית של השמאל ממשיכה עם הודעות כמו של ידידינו חובב הפיאט.

הבעיה היא שאת המקרים האלה קל למצוא כי הם בודדים. אני לא אגיד מה אני חושב על ערביי ישראל כי אין לי כח להכנס שוב להתראות/חסימות/מחיקת הודעות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא אגיד מה אני חושב על ערביי ישראל כי אין לי כח להכנס שוב להתראות/חסימות/מחיקת הודעות.

רק אל תהיה לי קדוש מעונה!

אף אחד מעולם לא מחק לך כאן הודעות!

אף אחד מעולם לא חסם אותך כאן!

ההתראה היחידה שקיבלת הייתה מוצדקת לחלוטין לא כי הבעת את דעותיך אלא כי לקחת עם שלם וכינית אותו באחד מכונויי הגנאי המשפילים והמעליבים ביותר שיש, אם אתה חושב שבאתר אמריקאי שלא שייך לאריאן-ניישן היית כותב NIGGER ולא היית מורחק ממנו לאלתר ולצמיתות, יש לי חדשות בשבילך!

פורסם
אין מספיק מקום בבסיס הנתונים של הפורום כדי לפרט את מה שערביי ישראל עשו / עושים / יעשו.

ההלקאה העצמית של השמאל ממשיכה עם הודעות כמו של ידידינו חובב הפיאט.

הבעיה היא שאת המקרים האלה קל למצוא כי הם בודדים. אני לא אגיד מה אני חושב על ערביי ישראל כי אין לי כח להכנס שוב להתראות/חסימות/מחיקת הודעות.

יופי גאון הצגת צד אחד של המטבע.

עכשיו תסביר בעוד הודעה מנוסחת מה עשו הערבים שגרם ליהודים לעשות את הדברים האלו.

שימו לב שבכל השרשור הארוך הזה (וגם בשני) לא טענו בכלל שהערבים צודקים ושהם מלאכים. תמיד יש איזה טריגר להתפרעויות כאלה, בין אם הן של יהודים, או של ערבים (או של נוצרים, אם ניקח את אחת ההתפרעויות החביבות על בברצלונה במאה ה-14).

העניין הוא שהדמיון רב על השוני, ועד שאנחנו לא נבין שיש דרך אחת לחיות פה בשלום ובשקט (האמת שיש שתי דרכים, אבל השניה כוללת השמדת שלושה מליון איש - כמו שחלק מהאנשים פה הציעו) אין סיכוי שזה יקרה (גם אם כל הפלסטינאים יחליטו שהם זונחים לגמרי את דרך המאבק).

כשהפלסטינאים לא נאבקו באופן אלים (משנת 1967 ועד האינתפאדה הראשונה בשנות השמונים) התייחסנו אליהם בתור עבדים סוג ז' שכל התפקיד שלהם זה להיות פועלים שחורים. רק אחרי שהם התחילו להיאבק בצורה אלימה התחלנו לוותר להם. אז עד שאנחנו לא נשנה את הדפוס הזה (הם רוצים להתקדם, מדינת ישראל מסרבת ומבקשת כל מיני דברים לא אפשריים, ואז הם נאבקים, ורק אז אנחנו מוכנים להתגמש) אנחנו נסבול.

כל עוד מדינת ישראל מחזיקה בבתי הכלא שלה אזרחים פלסטינאיים שנתפסו ומוחזקים שם בלי משפט ובלי זכויות הם ימשיכו לנסות לשחרר אותם.

מעולם אף מדינה לא הצליחה במלחמה שלה נגד ארגון טרור או גרילה. אין לנו מה לפחד מקיומה של מדינה פלסטינאית לצד מדינת ישראל. גם אם זה אומר שהם יתחמשו. אחרי הכל צה"ל צבא חזק מספיק בשביל להתמודד עם איום כזה, ואם את התהליך נעשה בחוכמה תוך כדי תיאום עם הפלסטינאים אז אני מאמין שלא יתעופפו קסאמים וגראדים על ת"א. (שכבר ספגה טילים בהסטוריה שלה).

השמאל לא מלקה את עצמו. השמאל מבין שאי אפשר לחיות על החרב כל הזמן, והשמאל מבין את הבעיה המוסרית של להתנהג כלפי 3 מליון איש כאילו הם עבדים נרצעים וזהו. השמאל מבין גם שהדרך לנורמליזציה אומרת שהם צריכים להיות אדונים לגורלם.

הטיעון הזה מזכיר לי טיעונים של גבר מכה. הוא מכה את אישתו כי הוא לא אהב את ארוחת הערב, כי היא לא מוכנה לשכב איתו, כי לדעתו היא מתלבשת חושפני מדי, כי לדעתו היא חייכה למישהו ברחוב. בסוף כשהיא באמת נוקטת פעולה הוא לא מבין מאיפה זה הגיע ולמה היא מתנהגת ככה.

מעבר לזה אני פורש מהדיון הזה, פשוט הצד השני בטוח שהכל זה באשמת הערבים והפלסטינאים והם נציגו של השטן עלי אדמות ולא מוכן לראות את התמונה הגדולה יותר. בתמונה הגדולה יותר יש בני אדם בשני הצדדים שרוצים פחות או יותר באותו הדבר, לחיות בשקט ולהתפרנס. ולפני שאתם מעלים שוב את אמנת החמאס, לכו תקראו את אמנת הליכוד, הסמלים שלו והשיר המפורסם "שתי גדול לירדן".

(אולי אני כן אתערב אם אני אראה שמעלים פה עובדות שגויות.)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
רק אל תהיה לי קדוש מעונה!

אף אחד מעולם לא מחק לך כאן הודעות!

אף אחד מעולם לא חסם אותך כאן!

ההתראה היחידה שקיבלת הייתה מוצדקת לחלוטין לא כי הבעת את דעותיך אלא כי לקחת עם שלם וכינית אותו באחד מכונויי הגנאי המשפילים והמעליבים ביותר שיש, אם אתה חושב שבאתר אמריקאי שלא שייך לאריאן-ניישן היית כותב NIGGER ולא היית מורחק ממנו לאלתר ולצמיתות, יש לי חדשות בשבילך!

איך אתה בכלל יכול להטיף? אתה מכנה פה אנשים בכינוי "נאצים".

איך אתה מתאר את הכינוי נאצי אם לא משפיל ומעליב?

פורסם

אם כיניתי מישהוא ספציפי בכינוי גנאי (נאצי או אידיוט, לא משנה)זה היה רק בגלל דעותיו הפאשיסטיות והגזעניות להחריד.

לא באתי ואמרתי משהוא כוללני על אומה שלמה.

תאר לך שערבי ישראלי היה נכנס לכאן ומכנה אותך יהודון (אעפ"י שאף אחד מאיתנו לא עבר רדיפה על רקע גזעני אז קשה לנו לקלוט את עוצמת הכינוי, אם יש לכם חברים/קרובי משפחה שנולדו/חיו בחו"ל, תשאלו אותם).

פורסם

אתה אמרת למישהו נאצי וזה אפילו יותר גרוע ממה שהערבי היה אומר מכיוון שאתה יהודי והנאצים רדפו את אבותיך ועכשיו אתה מכנה יהודים אחרים במילה הזאת.

תשאל את המשפחה שחיה בחו"ל איזה מילה מעלה בהם יותר צמרמורת, נאצי או יהודון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...