Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור שיחסלו את כל עזה וכל האזור הזה, שימחקו אותו ולא ישאירו אף פליט , וזהו! זה הפיתרון, לא הסכמי שלום ולא חינוך,

מי שחושב אחרת שיבוסם לו , זה הדבר שהיה צריך לעשות כבר מזמן. הם מדברים על זכות השיבה ? אין בעיה נשיב אותם מהר מאוד מיתחת לאדמה , או לתוך הים.

ESTK, אני לא בטוח שאתה מבין על מה בגירה מזדעק.

דעתך כפי שאתה כותב ומגן היא:

הפתרון הסופי הוא השמדת העם הפלסטיני היושב ברצועת עזה וסיפוח השטח.

כי הם יורים עלינו.

זו דעתך שאתה טוען מנוגדת לדעתו?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בא ונראה

כשיש להם אפשרות הם יורים עלינו ?? כן בהחלט!! (ראה מלחמת הדרום , ומלחמת לבנון השניה)

כשהיה להם נשק טילים הם פיצו אותנו בלי רחמים וירו רק על ריכוזי אוכלוסין ? אכן כן!! (כנ"ל)

הם לא מעוניינים בתהליך שלום אמיתי , שכן אם הם היו אז מזמן הם היו מקימים מדינה . מישהו מתנגד למשפט הזה? אני לא!! (עקוב אחרי ההסטוריה מ93 שנחתם "הסכם ה""שלום""" )

הם מטיפים יום יום בכל התקשורת שלהם להשמיד את ישראל?? בהחלט!! (פתח אל ג'זירה כל פעם שתשמע "אישראיל " אז לפני זה או אחרי זה יגידו דברים בנוסח "השמדה " " אוייב ציוני" ועוד שאר כינויים)

אם יכנס ישראלי בטעות לעזה הוא יצא בחלקים ? זה הרי ברור שכן, מה השאלה. (ראה התקרית עם המילואימניקים , או שתנסה לבד )

בא ותנסה להבין לבד לפי הנקודות האלו שציינתי מה דעתי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לחשוב שאפשר לנצח אספסוף מחופר היטב שמשתמש במגינים אנושיים, באמצעות אפאצ'י זאת סוג של תמימות.

יש לבצע שם חריש עמוק על מנת לצאת עם תוצאות כלשהן, לצורך העניין עופרת יצוקה היתה פעולה כירורגית כמו הסרת שומה , ביחס לניתוח לב פתוח שיש לבצע ברצועה.

יש פה אנשים שגם אם יקבלו כדור בראש מילד פלסתינאי עדיין ירגישו על כך רגשות אשם.

חבל להשקיע זמן בויכוח עם אנשי שמאל קיצוני שלא חושבים בהגיון ולא מחוברים למציאות, נשאר רק לשמוח על כך שמספרם מתמעט מיום ליום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבל להשקיע זמן בויכוח עם אנשי שמאל קיצוני שלא חושבים בהגיון ולא מחוברים למציאות, נשאר רק לשמוח על כך שמספרם מתמעט מיום ליום.

אכן טוב לדעת שאני כמו שמר,שקוראים לבני עמם נאצים, הולכים ונעלמים ואיכשהו העם מתחיל להתפקח.(אגב ניתן היה ליראות את המגמה החיובית הזאת בתוצאות הבחירות האחרונות).

יוגב

פורסם

העימות הזה לא ייפסק כל עוד צד אחד עומד על הרגליים. לדעתי, זה הולך להימשך עוד עשורים רבים, אם כי ישראל נלחמת בקרב אבוד מראש (גם אם ייקח 500 שנה) מאחר ותמיד יהיו עוד ערבים...

שחרור גלעד שליט עבור מחבלים הוא פתרון לטווח קצר, עד לחטיפה הבאה. (שתזורז ע"י מהלך השחרור)

עריכה: בנוגע לתגובה מעליי, לא קראתי עמוק מידי לתוך הדיון, אבל הספקתי לראות כמה "פתרונות סופיים". אמנם המצב שונה, אבל המנטליות אכן נאצית. היפוטתית, לא שמישהו עם טיפת שכל ייעלה על דעתו "פתרון סופי" ברצינות, זה לא עבד בשביל הגרמנים שהיו פי כמה וכמה יותר טובים מאיתנו (אין מה לעשות, חייבים להודות), וזה לא עובד בשביל הרוסים, וזה גם לא יעבוד בשבילנו.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

זה לא עבד עם הנאצים ?

הסולידריות שהיתה בין ארהב צרפת ואנגליה ממניעים שבטיים (זאת עם הרוסים היתה ממניעים שונים) לא קיימת היום.

סצנריו של מדינה חזקה ביחס כפי שהיתה גרמניה תוקפת את שכניה (מונחי המרחק שונים כיום) ייגמר היום בנצחון הגרמנים,הרוסים,הסינים ההודים היפנים ,הערבים או אחרים שאינם מוגבלים מוסרית ע"י דת ותרבות. אף מדינה לא תסכן כיום אינטרסים שלה עבור אחרת תחת תוקפנות,ורצוי לזכור- באמריקה הדיעות חלוקות אם ישראל היא נכס או נטל.בנתיים הממשלים קובעים נגד דעת הקהל.

"אנשלוס" היום לא יהפוך למלחמת עולם וייגמר בנצחון התוקף.

פורסם

אייל (ליין מן) אני מצטער - אבל היה לי קשה להתאפק. כל כך הרבה בורות שהייתי חייב לתקן קצת. מקווה שתסלח לי שאני לא עומד במילה שלי בעניין הזה :wink: (ככה זה כשאתה שמאלני ויש לך אמא ערביה).

אני עדיין חושב שאין ברירה- צריך לשחרר

חוסר במחבלים מעולם לא היה להם , ובודאי לא חוסר ב"מנהלים" שיודעים לשלוח אחרים למות וסביר שאם המשוחררים יחזרו לפעילות זה מה שהם יעשו. לא יתאבדו בעצמם. - צודק לחלוטין. לא חסרים להם מתאבדים פוטנציאליים, ולא מתכננים. נגד טרור צריך להילחם בשתי דרכים. הראשונה היא להוריד להם את המוטיבציה, והשניה את היכולת הטכנית. אגב, כמה פיגועים (לא קסאמים) יצאו מעזה בעשור האחרון?

במקביל צריך לשנות כמה חוקים אצלנו שמתאימים לשוויץ (ולכמה צעקנים/יות אצלנו ) - כולל עונש מוות (ליברמן-בוגי-פרידמן,בחיקוק ובמעשה בשטח עד החיקוק) והרעה של תמאי המאסר עד שמי שייצא (אם) ממנו חי לא יוכל להנהיג פיגועים בייתרת חייו. זה מה שהיתה עושה כל דמוקרטיה נאורה חפצת המשך קיום. - האמת שאני מתנגד לעונש מוות באופן גורף. במדינת טקסס בארה"ב בה יש הכי הרבה הוצאות להורג בשנה הפשיעה החמורה (רצח וכו') שעליה יש גזר דין מוות לא יותר נמוכה מבשאר המדינות. יותר מזה, לגבי מאסר - ישראל חתומה ואישררה את אמנת ג'נבה ולכן מחוייבת להעניק לאסירים (ולשבויי מלחמה) את היחס שהיא נותנת. (כולל ביקורים רפואיים, מכתבים וכו').

בקיצור שיחסלו את כל עזה וכל האזור הזה, שימחקו אותו ולא ישאירו אף פליט , וזהו! זה הפיתרון, לא הסכמי שלום ולא חינוך,

מי שחושב אחרת שיבוסם לו , זה הדבר שהיה צריך לעשות כבר מזמן. הם מדברים על זכות השיבה ? אין בעיה נשיב אותם מהר מאוד מיתחת לאדמה , או לתוך הים.

יש לי רעיון נהדר גם איך יעשו את זה. צה"ל ישתלט על הרצועה (כבר היום היא סגורה מכל הכיוונים), ימנע הכנסת מזון ומים, ייתן לפלסטינאים מקלחות גזים ואת הגופות ישרפו במשרפות כדי לחסוך בשטח קבורה. למה הרעיון הזה נשמע לי מוכר כל כך?

אתה מגן עליהם ממש בחירוף נפש , מעניין מה יקרה אם תטייל באזור שלהם , אפילו בטעות,נראה בכמה חלקים יצליחו להחזיר אותך , אם בכלל. אולי אם יחטפו אותך ותעבור התעללויות אז תבין מה זה האנשים האלו , והכי מצחיק זה שתגיד להם שיש את אומנת ג'נבה שמחייבת אותם להתייחס אלייך יפה, הייתי רוצה לראות את הפרצוף של המחבל שתגיד לו את זה , או בעצםן הייתי רוצה לראות את הפרצוף שלך אחרי שהייתה אומר לו את זה, וההמון שהיה מריע על זה שחיסלו אותך וזרקו אותך מהחלון כמו כלב, מזכיר לך אירוע כלשהו?? מעניין שאף אחד מהאזרחים "המסכנים והתמימים" שנכחו שם לא התערב לטובת החיילים וזה לא היה אזרח אחד או שניים אלא המונים - חמאס לצערי לא מחוייב לאמנת ג'נבה כי הוא מעולם לא הסכים לקבל אותה. פשוט אה?

פסיכופט? לבנתיים הם מלמדים את הילדים שלהם שצריך לחסל את היהודים ואת מדינת ישראל, זה מה שהמנהיג שלהם נסראללה מטיף להם , זה מה שהמואזין שלהם מטיף להם , ועל זה הם מתחנכים בבתי הספר - לצערי אתה צודק בחלק מהעניין. למרות שבגדה הפת"ח השתלט על כל המואזינים והם כבר מזמן דנים אך ורק בהלכות דת שמשארת להם הרשות. הנה צעד שהם עשו בשביל לקדם את השלום. אתה מוכן לנסות להתקדם?

חשבת רגע על הנפגעים כלכלית במדינה ? עסקים שלמים בצפון נהרסו ופשטו רגל חיים שלמים של אנשים נהרסו , סורקים אנשים מהבתי בכדי להביא אותם לערבים? את זה בחיים אני לא אבין , למה את גוש קטיף כן ואת תל אביב לא??? בקצב הזה גם נסםח להם את כל יפו , הרי כבר ניתן להם עד שם ,אז למה לא? אתה יודע, יישובי עזה מעולם לא היו בשטח ישראל, פשוט כי ישראל מעולם לא סיפחה את עזה. כל ההקמה שלהם מנוגדת לחוק הבינלאומי (שישראל, ולא חמאס קיבלה על עצמה), הם הוקמו ע"י המדינה ונהרסו כשהמדינה החליטה שהיא לא מעונינת בהם יותר. למען האמת, מאז שהם פונו נהרגו פחות ישראלים בעזה מאשר בתקופת הקיום שלהם.

מעניין אם יפול טיל על הבית שלך אז מה תעשה, אתה תעדיף שיפסיקו את הלחימה ? או שתרצה שיכנסו להם באמ אמא שלהם? - האמת, מעולם לא נפל טיל על הבית שלי. אבל חברים שלי במרחק קצרצר ממני נפגעו מירי מרגמות, מטיל סאגר ואפילו בפיגוע פעם אחת. טילים נפלו על כל אזור המרכז, וגם סבלנו לא מעט פיגועים. ועדיין בכל יום אני אעדיף שלום רגוע על פני נקמה. נקמה רק משמרת את מעגל הדמים ודואגת שהוא יתקיים לנצח.

לחשוב שאפשר לנצח אספסוף מחופר היטב שמשתמש במגינים אנושיים, באמצעות אפאצ'י זאת סוג של תמימות.

יש לבצע שם חריש עמוק על מנת לצאת עם תוצאות כלשהן, לצורך העניין עופרת יצוקה היתה פעולה כירורגית כמו הסרת שומה , ביחס לניתוח לב פתוח שיש לבצע ברצועה.

יש פה אנשים שגם אם יקבלו כדור בראש מילד פלסתינאי עדיין ירגישו על כך רגשות אשם.

אני לא חושב שחריש עמוק ברצועה יפתור את זה (אולי הוא יקנה עוד קצת זמן של שקט) מעולם לא הצליחה מדינה וצבא מאורגן להתמודד עם ארגון גרילה בצורה יעילה. אפילו הנאצים לא.

דבר אחד לא ברור לי, בחוקים הבין-לאומיים שימוש בילדים בתור לוחמים, ופגיעה מכוונת באוכלוסיה אזרחית נחשבים לפשעי מלחמה. למה ישראל לא פועלת במישור המשפטי נגד חמאס?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא חושב שחריש עמוק ברצועה יפתור את זה (אולי הוא יקנה עוד קצת זמן של שקט) מעולם לא הצליחה מדינה וצבא מאורגן להתמודד עם ארגון גרילה בצורה יעילה. אפילו הנאצים לא.

נסיון לחריש עמוק ראינו ב'עופרת יצוקה', במבחן התוצאה החריש הזה לא צלח: הם ממשיכים לטפטף קאסמים ומצבנו הבינ"ל לא השתפר בעקבות הפעולה, נהפוך הוא.

הנקודה לדעתי היא שהלחץ עליהם צריך להיות רצוף אבל בטפטוף (כמו בעינוי סיני), כאן מארב, שם אפאצ'י, איש חמאס בכיר שמיורט ויום אח"כ פעיל זוטר.

העניין הוא שאיש מהם (כולל הבכירים ביותר) לא צריך להרגיש בטוח והלחץ עליהם צריך להיות פסיכולוגי בעיקרו ומתמשך.

הדרך צריכה להיות בחתימה נמוכה שלא מעניינת את התקשורת העולמית, כי אין זבנג וגמרנו - להערכתי כבר כולם מבינים את זה.

פורסם
זה לא עבד עם הנאצים ?

הסולידריות שהיתה בין ארהב צרפת ואנגליה ממניעים שבטיים (זאת עם הרוסים היתה ממניעים שונים) לא קיימת היום.

סצנריו של מדינה חזקה ביחס כפי שהיתה גרמניה תוקפת את שכניה (מונחי המרחק שונים כיום) ייגמר היום בנצחון הגרמנים,הרוסים,הסינים ההודים היפנים ,הערבים או אחרים שאינם מוגבלים מוסרית ע"י דת ותרבות. אף מדינה לא תסכן כיום אינטרסים שלה עבור אחרת תחת תוקפנות,ורצוי לזכור- באמריקה הדיעות חלוקות אם ישראל היא נכס או נטל.בנתיים הממשלים קובעים נגד דעת הקהל.

"אנשלוס" היום לא יהפוך למלחמת עולם וייגמר בנצחון התוקף.

לא דיברתי על תקיפת מדינות, דיברתי על חיסול אוכלוסייה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אייל (ליין מן) אני מצטער - אבל היה לי קשה להתאפק. כל כך הרבה בורות שהייתי חייב לתקן קצת. מקווה שתסלח לי שאני לא עומד במילה שלי בעניין הזה :wink: (ככה זה כשאתה שמאלני ויש לך אמא ערביה).

יש לי רעיון נהדר גם איך יעשו את זה. צה"ל ישתלט על הרצועה (כבר היום היא סגורה מכל הכיוונים), ימנע הכנסת מזון ומים, ייתן לפלסטינאים מקלחות גזים ואת הגופות ישרפו במשרפות כדי לחסוך בשטח קבורה. למה הרעיון הזה נשמע לי מוכר כל כך?

דבר אחד לא ברור לי, בחוקים הבין-לאומיים שימוש בילדים בתור לוחמים, ופגיעה מכוונת באוכלוסיה אזרחית נחשבים לפשעי מלחמה. למה ישראל לא פועלת במישור המשפטי נגד חמאס?

לא ידעתי שנופלות פצצות מרגמה בהרצליה, אתה מחדש לי.

אתה צריך לשאול שאלה אחרת : לא כמה פיגועים יצאו, אלא כמה פיגועים סוכלו. אחוז הסיכולים הפך להיות מכריע בשנים האחרונות בזכות צה"ל והשב"כ ועל זה אתה לא שומע.

המוטיבציה וכמות הפיגועים המתוכננים גבוהה מתמיד, אבל אחוז הסיכולים הוא גבוה מאוד.

אני דורש ממך להפסיק להשתמש בביטוי נאצי, ולהשוות את יהודי אירופה לארגון גרילה.

(באמת יש לך אמא ערביה?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא, אמא שלי לא באמת ערביה. אני מניח שהבנת אבל למה אני התכוונתי.

לא נופלות פצצות מרגמה בהרצליה, אבל במהלך החיים שלי הייתי לא מעט בסיטואציות כאלה. פיגוע אחד שהייתי נוכח בו (קרוב אבל לא מספיק בשביל להיפגע) דווקא היה.

העניין הוא שאם הם יישלחו לעזה, יהיה להם קשה להוציא פיגועים. האמת שזה בעיקר בגלל הגבול הברור שמתוח בין עזה וישראל. (אני לא מדבר על איו"ש. שם הרבה מודיעין קשור בזה).

לא זה מה שישנה את המצב. - וזה הרי הדיון הבסיסי שלנו, האם לשחרר או לא. אני בעד לשחרר.

הנאצים - צבא וממשלת גרמניה הנאצית בתקופת מלחמת העולם השניה. הם פשוט היו אכזריים ככל שרצו. ולא השוותי את יהודי אירופה לארגון גרילה, היו מספיק ארגוני גרילה שהתנגדו לנאצים בלי קשר ליהדות. הנאצים (סליחה, צבא גרמניה הנאצית) לא הצליח להתמודד איתם באופן יעיל.

אתה מעדיף שאני אקח אומה אחרת בתור השוואה? האמריקאים בויאטנם, קוריאה או עירק למשל? פשוט האמריקאים פחות אכזריים לדעתי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אייל כתבת שטויות. (לא הקטע על מספר השמאלנים המתמעט, זה דיון אחר, למרות שיום אחד מישהו מהמחנה הימני אליו אתה משתייך ימצא בך דופי כי אתה עשיר/עני/אשכנזי/מזרחי/הומו/בתול/חילוני/דתי/בעל GTIדור רביעי וכו' וכו' ואז לא יהיה אף ליברלי באזור שיצעק את כאבך ואת גודל הטעות)

השטויות הן שצריך להיות שמאלני קיצוני כדי להתנגד לחיסול של מיליון וחצי ערבים פלסטינאים. או מיליון וחצי מכל גזע שהוא. אבי (אבא שלי) מצביע ליכוד מזה 40 שנה לימד אותי שצריך להיות קודם כל בן אדם. ובן אדם שמחסל מיליון וחצי ממשהו כבר אינו בן אדם אלא מפלצת.

ובהמשך למה שכתבת על האספסוף שמשתמש במגן אנושי... אתה בעצמך מבין שמדובר באספסוף שיורה ועדיין אין לך בעיה להרוג כבונוס לאספסוף גם את בני כל העם?

אחחח השמאלנים האלה מוציאים את הכיף מהכל. במיוחד כשהם קיצוניים.

והנה סתם קטע (מצחיק אפילו) של שמאלני כושי, ירחם השם, שמקשיב לזעקות הקרב הפטריוטיות ומזהה את בכיוון הנוראי שאליו נושבות הרוחות. (הקטע הרלוונטי מתחיל ב:1:20)

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

עומדת להתבצע עיסקה וישחררו 1400 אסירים , לא מפרסמים את זה עדיין כי מפחדים שזה יתקלקל .

בנתיים תזכורת לפיגועים שהיו . מקווה שלא ימחקו.

ליחצו על התמונות להגדלה.

פיגוע.jpg

פיגוע 2.jpg

פיגוע 3.jpg

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תגיד מה אתה עושה צחוק? תפסיק כבר עם התעמולה המפגרת הזו ותמונות של אנשים שנפגעו בפיגועים.

אתה צריך להבין שחיילים צריכים להחזיר הבייתה גם אם המחיר כבד,על אחת כמה וכמה כשאתה יודע שיש סיכוי גבוהה שהם חיים.

בשבילנו הוא ייצא להלחם ואנחנו גם צריכים לשאת במחיר בשביל להחזיר אותו משם.

to finish first first you have to finish

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...