Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשמחסלים מהאוויר צריך להסכים עם זה שחפים מפשע מתים.

מוזר מאוד שאתה אומר מה שאתה אומר אחרי שנחלצת להגן על המסכנים שלא עשו כלום מעזה כל כך הרבה פעמים.

אחת הבעיות של אנשי הימין היא שברגע שמישהוא מביע מולד דעה שמאלנית ישר הם רואים לנגד עינייהם פעיל בצלם פאנאטי שכמו שכבר הטיחו בי פה, ימכור את אמא שלו תמורת הפלסטינים.

אמרתי בעבר ואני אומר שוב, בחמאס צריך להלחם ללא רחם ואם נלחמים בצורה מושכלת ע"י חיסול מאפאצים ולא ע"י פצצות של טון, אין לי בעיה עקרונית עם אבדות אזרחיות מינימליות, פשוט כי הן צורך הכרחי על מנת להשיג את נמטרה.

מצד שני, תמיד יש גם דבילים כאלה:

בקיצור שיחסלו את כל עזה וכל האזור הזה, שימחקו אותו ולא ישאירו אף פליט , וזהו! זה הפיתרון, לא הסכמי שלום ולא חינוך,

מי שחושב אחרת שיבוסם לו , זה הדבר שהיה צריך לעשות כבר מזמן. הם מדברים על זכות השיבה ? אין בעיה נשיב אותם מהר מאוד מיתחת לאדמה , או לתוך הים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצד שני, תמיד יש גם דבילים כאלה:

אתה רואה מה הבעיה שלך? הבעתי דיעה שמנוגדת לחלוטין ממה שאתה אומר ואתה נותן הערה מעליבה רק כי זה לא נראה לך מה שרשמתי , אם אני הייתי רושם לך דביל אז הייתה מתעצבן ושולח לי ה"פ ומאיים עליי שתעיף אותי מהפורום , אתה גם לא יודע לקבל דיעות מנוגדות משלך ולא יודע איך להתנהג,

אז מי הדביל פה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תסכים איתי שיש הבדל לא קטן בין "הזוי" לבין "דביל" , ובמיוחד שמייחסים את זה אישית עלייך

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה קורא לרצח עם של מיליון וחצי אנשים כולל נשים ילדים וטף ולפשע כנגד האנושות "דעה מנוגדת לשלך" ?

כנראה שאתה צודק, אתה לא דביל, סליחה.

פסיכופט בעל הפרעה נפשית הרבה יותר קולע להגדרה!

פורסם

האמת שהוא צודק לגמריי. אתם לא מסוגלים לקבל דעות שמנוגדות לשלכם.

גם אם הייתם רושמים פה שאתם מוכנים לקבל את החמאסניקים אליכם הביתה(זה בערך שווה ערך ללהרוג את כולם) הוא לא היה מקלל אתכם כמו שאתם יודעים להתנפל על כל אחד פה.

to finish first first you have to finish

פורסם
אתה קורא לרצח עם של מיליון וחצי אנשים כולל נשים ילדים וטף ולפשע כנגד האנושות "דעה מנוגדת לשלך" ?

כנראה שאתה צודק, אתה לא דביל, סליחה.

אתה מגן עליהם ממש בחירוף נפש , מעניין מה יקרה אם תטייל באזור שלהם , אפילו בטעות,נראה בכמה חלקים יצליחו להחזיר אותך , אם בכלל. אולי אם יחטפו אותך ותעבור התעללויות אז תבין מה זה האנשים האלו , והכי מצחיק זה שתגיד להם שיש את אומנת ג'נבה שמחייבת אותם להתייחס אלייך יפה, הייתי רוצה לראות את הפרצוף של המחבל שתגיד לו את זה , או בעצםן הייתי רוצה לראות את הפרצוף שלך אחרי שהייתה אומר לו את זה, וההמון שהיה מריע על זה שחיסלו אותך וזרקו אותך מהחלון כמו כלב, מזכיר לך אירוע כלשהו?? מעניין שאף אחד מהאזרחים "המסכנים והתמימים" שנכחו שם לא התערב לטובת החיילים וזה לא היה אזרח אחד או שניים אלא המונים

פסיכופט? לבנתיים הם מלמדים את הילדים שלהם שצריך לחסל את היהודים ואת מדינת ישראל, זה מה שהמנהיג שלהם נסראללה מטיף להם , זה מה שהמואזין שלהם מטיף להם , ועל זה הם מתחנכים בבתי הספר, אז לנסות לעשות שלום בצורה כושלת מטומטמת ,ועיוורת, עם חבורת רוצחים שכזו ,זה נקרא הפרעה נפשית,

פרטים בה"פ .

פורסם

תהפוך את העולם 1000 פעמים ולא תצליח לשכנע שום אדם שפוי שהשמדת מליון וחצי אזרחים היא דעה לגיטימית.

תשכנע אותי שהנאצים צדקו בהשמדת היהודים ואולי אני אסכים איתך (ודי עם הדמגוגיה של "היהודים לא ירו טילים על הגרמנים" כי גם מליון וחצי פלסטינים לא יורים עליך טילים).

פורסם

שם לב שאתה מחזק את מה שרשמתי בהודעה קודמת

פרטים בה"פ .

פורסם
אתה רואה מה הבעיה שלך? הבעתי דיעה שמנוגדת לחלוטין ממה שאתה אומר ואתה נותן הערה מעליבה רק כי זה לא נראה לך מה שרשמתי , אם אני הייתי רושם לך דביל אז הייתה מתעצבן ושולח לי ה"פ ומאיים עליי שתעיף אותי מהפורום , אתה גם לא יודע לקבל דיעות מנוגדות משלך ולא יודע איך להתנהג,

אז מי הדביל פה?

אתה מבין? אתה מחזק עוד יותר את מה שרשמתי, אתה פשוט לא יודע לקבל דיעה הפוכה משלך,

פרטים בה"פ .

פורסם
תהפוך את העולם 1000 פעמים ולא תצליח לשכנע שום אדם שפוי שהשמדת מליון וחצי אזרחים היא דעה לגיטימית.

).

חמוד , אתה ב-מ-ל-ח-מ-ה אתה לא מבין את זה?? הם לא יפסיקו עד שלא יחסלו את כולם כולל אותך, מלחמה זה מלחמה עד הסוף בלי הסכמים מזוייפים ובלי חרטות, אני התייחסתי למספר נקודות בהודעה שלי והאמת בכל הודעה אני משתדל להביא דוגמאות שקרו מהעבר מעניין שאין לך תשובה לזה,

אז אני אחזור על השאלה בצורה ברורה ורהוטה,

נגיד שחוטפים אותך מה אתה חושב שייתיחסו אלייך יפה ? אם תזכיר להם את הדבר הזה אמנת ג'נבה (אם הם יודעים מה זה בכלל) הם ידפקו לך כדור ברגל ותישאר נכה כל החיים שלך , אם תנסה לברוח הם יעשו לך ניתוח ויחתכו לך את חוט השדרה כדי שלא תוכל ללכת יותר, (מוכר לך מאיזה מיקרה????) אז תפסיק להגן על החיות האלו , צריכה להיות פה מלחמה בלי חוקים כי מתי שנגמר להם הנשק והתחמושת אז הם מבקשים הפסקת אש , בימים הראשונים ללחמיה נראה לך שמישהו מהם דיבר על הפסקת אז?? ראית טלוויזיה בכלל? אתה מנותק לגמרי ממה שקורה , הם אמרו בפירוש מלחמה ביהודים באוייב הציוני , נחסל אותם נכבוש את פלסטין, וזה עוד כלום, הם יורים הכוונה על מרכזי אוכלוסין בשביל לחסל כמה שיותר ישראלים , ואתה בא להגן עליהם??

חשבת רגע על הנפגעים כלכלית במדינה ? עסקים שלמים בצפון נהרסו ופשטו רגל חיים שלמים של אנשים נהרסו , סורקים אנשים מהבתי בכדי להביא אותם לערבים? את זה בחיים אני לא אבין , למה את גוש קטיף כן ואת תל אביב לא??? בקצב הזה גם נסםח להם את כל יפו , הרי כבר ניתן להם עד שם ,אז למה לא?

מעניין אם יפול טיל על הבית שלך אז מה תעשה, אתה תעדיף שיפסיקו את הלחימה ? או שתרצה שיכנסו להם באמ אמא שלהם? תציב את עצמך בכל אחת מהסיטואציות שתארתי , שהם התרחשו לא המצאתי אותם , ואז תגיד לי אם ההערה שלך היתה במקום.

פרטים בה"פ .

פורסם

אמרתי בעבר ואני אומר שוב, בחמאס צריך להלחם ללא רחם ואם נלחמים בצורה מושכלת ע"י חיסול מאפאצים ולא ע"י פצצות של טון, אין לי בעיה עקרונית עם אבדות אזרחיות מינימליות, פשוט כי הן צורך הכרחי על מנת להשיג את נמטרה.

בגירה, התדרדרת - אני מסכים עים מה שכתבת. :shock:

פורסם

לשמר היקר ,

רק דוגמא ל"חלק קטן עם דם על הידיים" שאתה מדבר עליו .... מתכנן הפיגוע באוטובוס בחיפה שבו נרצחו 17 איש...ישוחרר בעיסקה.

בנתיים התפרסמו נתונים שמתוך רוצחים פלשתינים שהשתחררו בעיסקאות שונות ניטבחו 179 יהודים "חדשים"

מדובר ב 1400 רוצחים כבדים במיוחד , שהדם שהם שפכו שווה ל מיליון ליטר דם , היו יכולים לפתוח את סכר דגניה של הכינרת עם הדם שנישפך.

בלי הבכיינות היו משחררים אותו עבור נשים אסירות או גנבי רכב פלשתינים , שהם לא פחות גרועים מרוצחים.

קח תזכורת לפיגועים עם הרוצחים שרוצים לשחרר.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תשכנע אותי שהנאצים צדקו בהשמדת היהודים ואולי אני אסכים איתך (ודי עם הדמגוגיה של "היהודים לא ירו טילים על הגרמנים" כי גם מליון וחצי פלסטינים לא יורים עליך טילים).

ההשוואה היא תמימה ופתטית משהו מכיוון שבזמן שפה יש ארגונים שיורים עלייך טילים בגרמניה של שנות ה30 אני לא זוכר שהיהודים ירו על הגרמנים(לא יהודי אחד ולא מיליון וחצי).

זו לא דמגוגיה זו האמת ואם אתה יותר מדי עיוור ותקוע עמוק עמוק בצד שמאל(או שאתה פשוט מוכר לעצמך שקרים) בשביל להבין את זה אז אני מצטער אבל אתה האיש עם הבעיה הנפשית פה.

12345

to finish first first you have to finish

פורסם

ששש יואב אל תגיד לו שיש לו בעיה נפשית הוא יעיף אותך מהפורום...:twisted:

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...