Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא מעלה את הנקודה ששיחרורם יהווה להם עונש.

ממשחקי פינג פונג ,לימודי אוניברסיטה,טיפול רפואי ושיניים חינם , אוכל שבעזה אכלו לאחרונה בחגיגות אוסלו,קייטנה 5 כוכבים ,- לחיי עזה.

לשחרר-ובמקביל להפוך את הקיטנות לבתי סוהר בתנאים של אר"הב. עדיין לא של חיזבאללה/חמאס/צצניה/בנגקוק/אקספרס איסטנבולי. ולהתחיל לגזור עונשי מוות כמותר בבתי דין צבאיים. הביצוע יהיה תלוי ועומד.

יחזרו לטרור ? זה לא השיקול. לא חסרים להם מתנדבים אחרים שיותר קשה לשבכ לעקוב אחריהם .

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וגם אני לא אצטער אם תהיה "התארגנות מחתרתית" (מה יש - רק להם מותר?) שתעיף רקטות מדגם "שדרות 1" ואח"כ גם "שדרות 1 משופרות" לכיוון עזה.

אני הייתי מציע לך להזהר בדבריך.

בעברי הכרתי את בתו של אחד מראשי "המחתרת היהודית" שהתארגנה ע"מ לפגע בערבים.

כיום, למיטב ידיעתי (אנחנו לא בקשר לפחות 7 שנים), אביה מסומם ותחת פיקוח מתמיד ע"י השב"כ ורב מכריה נלקחו לחקירה של השב"כ.

אני לא בטוח שזה מה שאתה רוצה.

מה גם שבעשותנו זאת (כעם), גם אם זוהי קבוצה קטנה, אנחנו "יורדים לרמה שלהם".

תאמין לי שכמה שאני מרגיש תחושה של "אני רוצה לנקום בערבים על מה שהם עושים לנו", אני יודע שלא זו הדרך.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

סימון - לדעתי פיספסת את הנקודה.

שנים הפלסטינים משחקים איתנו משחק כפול:

מצד אחד - ערפאת (אבי השיטה) ואח"כ ממשיכי דרכו ניהלו איתנו מו"מ לשלום.

מצד שני - התנזים (ואח"כ כל מיני גופים אחרים) ביצעו פיגועים בידיעת ובברכת ההנהגה שלהם. הפיגועים האלה נומקו תמיד בגופים קיצוניים שאין עליהם שליטה.

אני חושב שישראל צריכה לפעול בדיוק בדרך הזו, יש את ישראל הרשמית ויהיו "גופים קיצוניים" שיעשו את מה שהמדינה רוצה אבל לא יכולה לעשות.

פורסם

אתה לא יכולה להפעיל מלציות מתוך מדינה ריבונית, השלב הבא זה אובדן מוחלט של הכללים אשר עליהם מושתת מדינת חוק.

מה שכן צריך לעשות זה להחליט על דרך ולמצות אותה עד הסוף , משמע רוצים לשחרר את שליט, שלמו את המחיר, משמע רוצים לעשות מבצע לחיסול הירי על הדרום, תעשו את זה עד הסוף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
סימון, שלחתונה שלו (בעז"ה, בקרוב) אחת החברות הטובות של כלתו (מחו"ל) לא תוכל כנראה להכנס לארץ כי היא איראנית במקור ונושאת דרכון איראני.

בלי שום קשר לנושא השירשור,

בהנחה שהיא מצליחה לקבל ויזה, עד כמה שאני זוכר יש אפשרות שאת החותמות של הכניסה ויציאה יחתימו לה על דף נפרד ולא בדרכון האירני. תברר במשרד הפנים. יש כל מיני דוגמאות של אירנים (לא יהודים ) שנכנסו לארץ בשנים האחרונות עם דרכון אירני מכל מיני סיבות.

אסף

פורסם
אתה לא יכולה להפעיל מלציות מתוך מדינה ריבונית, השלב הבא זה אובדן מוחלט של הכללים אשר עליהם מושתת מדינת חוק.

מה שכן צריך לעשות זה להחליט על דרך ולמצות אותה עד הסוף , משמע רוצים לשחרר את שליט, שלמו את המחיר, משמע רוצים לעשות מבצע לחיסול הירי על הדרום, תעשו את זה עד הסוף.

בדיוק בגלל זה אני אומר שצריך לתת להם מדינה.

אם יש מיליציות שפועלות מתוך המדינה, התפקיד של המדינה הוא לפרק אותן או לתת את הדין.

פורסם
בדיוק בגלל זה אני אומר שצריך לתת להם מדינה.

אם יש מיליציות שפועלות מתוך המדינה, התפקיד של המדינה הוא לפרק אותן או לתת את הדין.

ומי יפרק את המלציות החמושות בעזה , הפת"ח ואבו מאזאן ??

פורסם

התנאי הראשון בשביל מדינה צריך להיות פירוק המיליציות, הכנסת כוח בינלאומי זמני שיהיה בטוח שאין יותר מיליציות והכרה בישראל ובגבולות.

אם יעמדו בזה, שיהיו בריאים.

פורסם

יוסי, יוסי - מה יהיה?

תכניס לשם כוח רב לאומי וחיילי האו"מ ישקשקו מאנשי החמאס והם יעלימו עין מכל מה שהם יראו.

מצד שני, אם ישראל תרצה להכות את אנשי החמאס תהיה לה עכשיו דאגה נוספת והיא שלומם של אנשי האו"מ.

זה רק מזיק.

פורסם
לא אמרתי לכפות את זה עליהם, אלא לעשות את זה בתיאום עם הפלסטינים, אחרי שהם יהיו מוכנים למדינה משלהם והיו מוכנים לתנאים שלהם.

Right:roll::|...

מה שכן, אתה צודק בסיפא דבריך "אחרי שהם יהיו...מוכנים לתנאים שלהם".

פורסם

אנו רואים את ביצועי האו"ם בדרום לבנון.

כסת"ח לשמו, אין צורך בכוחות הללו אשר האויב מנצל את נוכחותם להתעצמות מאחורי גבם..

פורסם
שמר-התאפקתי הרבה זמן, אני לא יכול יותר.

הרגשתי בדיוק כמוך. יומיים. שירותים כימיים זה דבר די מסריח, אבל בסוף נכנעתי גם אני. וואלה לא כזה נורא, ובסוף אפילו מגיעה משאבה כזו על טנדר ולוקחת את כל החרא. תרגיש חופשי להתפנות אם אתה צריך.

ראשית, אציין כי לרוב אני נהנה לקרוא את הודעותיך בנושאים אחרים.

כלומר, אני יכול להגיד מה שבא לי כל עוד זה תואם את מה שנוח לך לשמוע? דמוקרטיה במיטבה.

שנית- 2 ציטוטים מהשרשור הנוכחי:

WHATEVER

זה השרשור השני בנושא דומה בו אתה מעלה את העניין של "מה היית בצבא?".

אולי תספר לכולנו (כמובן שבמסגרת הגבלות ב"מ) מה אתה היית בצבא?

אם זה ממש חשוב לך, אפשר לפרט בה"פ. קרא שוב את ההודעות שלי מתוכן שלפת את הציטוטים, אולי תצליח להבין. כבר ציינתי שלא הייתי לוחם בסדיר, אבל אין קשר ישיר בין מקצוע צבאי ודרגה לבין הבנה - שני התינוקות שאליהם הגבתי מחסלים את החמאס בחמש עשרה לחיצות מקלדת, מה שחסר אחיזה במציאות. האמן לי שאף אחת מהערכות הצבא (ברמה הכי גבוהה שאתה יכול לחשוב עליה) לא מדברת על חיסול של תנועות ההתנגדות הפלסטיניות, להבדיל מפוליטיקאים חסרי עכבות (כל עוד הם באופוזיציה) שכבר חיסלו את ראשי המחבלים למיניהם (פת"ח, חזית, אש"ף, ג'יהאד, חמאס זרוע צבאית, חמאס זרוע מדינית, מה שתרצה) שבעים וארבע פעם, ועדיין לא הביאו לנו את השקט המיוחל.

אני חושב שאתה מחזיק בשיא ההשוואות לנאצים בפורום.

לא פעם ולא פעמיים השווית חבר פורום בעל דיעות ימניות להיטלר או לנאצים.

מודה ומתוודה. אני לא נוהג לסנן הרבה את מה שאני חושב על טיפוסים כמו אלה שהשוויתי אותם לנאצים. לבושתי ולחרדתי, כל אחד מאלה אותם האשמתי בנאציזם (ולעיתים פאשיזם) - לו היה מתגלגל היום 80 שנה אחורה, חוזר על אותן מילים בדיוק (בהחלפת המילים "יהודי" ב"ערבי" ו"ארים גרמנים" ב"יהודים ישראלים"), היה זוכה למקום של כבוד בשורה הראשונה לצידו של הצורר הנאצי. במקום לחשוב על הפרובוקציה (כביכול) שאני מעורר, נסה בכל פעם להבין על מה אני מדבר.

כבר עשיתי לאחד ממשתתפי הפורום את התרגיל הזה (מושיקו), כאשר ציטטתי לו פיסקה ממצע המפלגה הנאצית (בהחלפת העמים כפי שציינתי למעלה) - והוא הסכים עם כל מילה. אם זה ממש חשוב לך, אוכל אולי לפנות קצת זמן ולהוכיח לך שוב.

אגב, הטיעון של "היהודים לא עשו דבר רע לעומת המחבלים הערבים" לא תופס כאן. כתבתי שוב ושוב שאני תומך מובהק בהחזרת מנה אחת אפיים לאלה שפוגעים בנו. הנאצים שבקרבנו מבקשים להרוג ערבי באשר הוא ערבי - ללא קשר לדיעותיו, מעשיו וזהותו. זה ההבדל בין גזען לבין האחרים.

צר לי לומר לך את זה. ייתכן ואני טועה, אך מקריאה של רוב הודעותיך בנושא המדובר בשרשורים השונים עולה תחושה שאתה אדם מתנשא שמרגיש יותר "טוב" מאחרים ומדבר "מלמעלה" אל "הדיוטות" הימין. לעיתים אתה לא רק שלא מקבל את דעתם של אחרים אלא מבטל אותה לחלוטין ומציג אותה כטיפשית, הזויה ולא רלוונטית.

אני בהחלט אדם מתנשא, כלפי אותם בורים שיודעים רק לקשקש ולחזור אחרי סיסמאות ריקות של מנהיגים חסרי אחריות (אופס, תיכף יגידו שאני שוב משווה לנאצים). יבוא מישהו ויסתור את מה שכתבתי בשרשור זה או בשרשור על "עופרת יצוקה" (שהשיג את מטרותיו במלואן, והוציא לפלסטינים את כל החשק להילחם, לא? אה, לא נתנו להם על הראש מספיק בכח. בהחלט) - אשמח להודות בטעותי. בינתיים, גם גלעד שליט נמק בכלא ללא שינוי אמיתי במצב המו"מ עם החמאס, בגלל הפחד של הממשלה הזו לאשר החלטה לא פופולרית, וגם הפחד של החמאס מישראל הוא בערך אפס (שימו לב, לא של האוכלוסייה הפלסטינית בעזה, אלא של החמאס).

אם בעיניך ראיית העולם שלי, אשר מסתמכת על מידע שכולל היסטוריה קרובה ורחוקה (אף עם בהיסטוריה לא הצליח להשתלט על ארגון גרילה שצמח מתוך עם כבוש. מקרים בודדים של הצלחה כמו הכנעת לוחמי מצדה ע"י הרומאים למשל - לקחו גם הם שנים ומשאבים יקרים (מבחינת הרומאים) ונבעו מתוך העובדה שהיה מדובר בקבוצה מסויימת, ולא התקוממות עממית) ומידע המבוסס על נתונים והערכות שזמינים בצורה כזו ואחרת - אם זו התנשאות, אתה בהחלט מוזמן לחשוב ככה. המדינה חשובה לי לא פחות מאשר לך (למרות שאני לא טורח להודיע לכל העולם באמצעות מכשיר הקשר של מד"א על כך), רק שאני לחלוטין לא מסכים עם דרכי הפעולה שאתה ודומיך מציעים.

סימון, שעד לא מזמן היה מקבל מגשי בקלאוות מתנה מערבים, היה שותה איתם קפה (שהם טענו שאני מכין יותר טוב מהם, הם לא יודעים שאת הקפה קניתי משכנים שלהם בנצרת) כי יש בנינו כבוד הדדי.

מרגש. וגר זאב עם כבש.

נ.ב.

שמר, אני עדיין מחכה לתגובתך.

אני ממש מצטער ומתנצל. היום, כשאחזור למילואים, אדבר עם הקצין הבכיר שם שיסדר לי אינטרנט בשטח, כדי שאוכל לענות לך און-ליין. צר לי שחיכית כ"כ הרבה. לא יקרה שוב.

בקיצור - לצערי אין לסכסוך הישראלי פלסטיני פתרון בית ספר, אנו נאלץ עוד הרבה שנים להשען על עצמתו של הצבא.

כל הניתוחים האקדמיים לא משנים את העובדה שככול הנראה פתרונות בית הספר טובים ברמה התיאורטית, ברמה המעשית הם אינם מחזיקים מים.

מה שאני מציע:

- ראשית לצאת מהסרט של "שלום עכשיו" עם דגש על עכשיו, לא יהיה שלום עכשיו, לא מחר וגם לא מחרתיים - אולי אחרי מחרתיים.

- להתחיל ליזום, לתקוף אותם "בקטנה", כאן להכניס מארב, שם לרדת עם מסק"רים על בסיסי אימונים שלהם, לא יזיק לפגוע מידי פעם במנהיגים שלהם וגם אני לא אצטער אם תהיה "התארגנות מחתרתית" (מה יש - רק להם מותר?) שתעיף רקטות מדגם "שדרות 1" ואח"כ גם "שדרות 1 משופרות" לכיוון עזה.

- המעברים יישארו סגורים, כשהם יתנהגו יפה המעברים יפתחו, דלק יתקבל ברצועה רק כגמול על התנהגות טובה, חשמל כנ"ל.

- מידי פעם ישראל תכריז על הפסקה של שבוע, כדי לתת סיכוי לרגיעה. ילך מה טוב, לא ילך אפשר להמשיך.

קאפיש?

קרא שוב דברים שהוצעו בעבר (גם על ידי) ונפסלו בלהט על ידי הימין (לפחות עד שליביבירמן יאמצו אל חיקם, אז יהיהו אלה דברי אלוהים חיים, או שהשניים ייסקלו בכיכר העיר כבוגדים). אף אחד לא חולם היום על שלום שיכלול חיבוקים וכו'. לא עם הדם הרע שזורם מזה 15 שנים בינינו. הסכם שלום לא חייב להתבסס על אהבה. מספיק ששני הצדדים מכריזים על רצונם לפתור את הבעייה באמצעים לא אלימים (את אלה שאלימים - נעניש. יש לנו מספיק כח).

להבדיל ממך - אני לא מעוניין לפתוח להם את המעברים, אלא מעוניין בגבול בינלאומי, עליו יחולו כל כללי הגבולות הבינלאומיים - כולל הכנסה והוצאה של אנשים ו/או סחורות וטובין (שכולם עומדים בכללים המקובלים בכל העולם). כל עוד זה יתאים לאינטרס הישראלי (לא הפלסטיני. האינטרסים שלהם לא מעניינים אותי) יהיה מעבר. כרגע אתה נאלץ , בלחץ בינלאומי (אתה לא עצמאי מספיק כדי לסגור את המעברים) לאפשר להם לעבור, לאפשר להם הברחות, לממן אותם בכסף, לתת להם דלק, לתת להם מים, מזון, דשנים עבור ייצור הרקטות שלהם ומה לא. אני מבקש לעצור את כל זה באמצעות גבול בינלאומי, ולתת להם את היכולת להביא מה שירצו (כולל אמל"ח. כמו שאתה לא מונע מלבנון/סוריה/מצרים/ירדן לייבא אמל"ח) באופן עצמאי, תוך ידיעה שאם יפרו את האיזון - מדינתם תסבול מנזק. היום רק להם יש את האפשרות להזיק לך, בעוד שהנזק שאתה עושה לא מזיז להם (הכוונה לחמאס ו/או שאר ארגוני הגרילה שפוגעים בך).

אתה לא יכולה להפעיל מלציות מתוך מדינה ריבונית יהודית, השלב הבא זה אובדן מוחלט של הכללים אשר עליהם מושתת מדינת חוק.

הוספתי לך מילה שנשמטה כנראה בעריכה, עוד מישהו עלול לחשוב חלילה שאם ניתן לפלסטינים מדינה ריבונית, גם הם עשויים להבין שהמיליציות שלהם פוגעות שמאמציהם להיות מדינה לגיטימית. חס וחלילה, הם עוד עלולים להבין שירי רקטות מתוך מדינה פלסטינית עצמאית יעלה להם ביוקר מבחינה צבאית (צה"ל יהיה חופשי להגיב) ובינלאומית (הם כבר לא יהיו יותר פליטים מסכנים בשטח כבוש, אלא מדינה עצמאית תוקפנית)

לא אמרתי לכפות את זה עליהם, אלא לעשות את זה בתיאום עם הפלסטינים, אחרי שהם יהיו מוכנים למדינה משלהם והיו מוכנים לתנאים שלהם.

יוסי, תתעורר, אתה חולמת. אין בשלב זה שום תיאום עם הפלסטינים, והחמאס הוא זה שישלוט בעזה, בדיוק כמו שהימין הקיצוני עומד לשלוט בישראל. ייקח כמה מאות הרוגים בכל צד, עד ששני הצדדים יתפכחו. חמאס ו/או פלסטין לא ממש יסכנו את מדינת ישראל (גם אם יפגעו בכמה מאות ישראלים, מה שקרוב לוודאי יקרה). ישראל לא תחסל את כל החמאס, תמיד יבוא מישהו שמקום זה שיחוסל, כמו רנתיסי אחרי יאסין, הנייה/משעל אחרי רנתיסי, מוחמד דף אחרי יחיא עאיש וכן הלאה וכן הלאה.

הקזת דם תימשך עד ששני הצדדים יבינו שאין ברירה מלבד ששני העמים יתחלקו בחתיכת האדמה שיש כאן. מנהיגי שני הצדדים טיפשים מכדי להבין את זה בדרכי נועם, לכן זה ייקח עוד מלחמה או שתיים, ועוד כמה מאות מצבות שיש.

פורסם

לדעתי כל פתרון שכולל בתוכו שמץ של אמון כלשהו בפלסתינאים נידון לכשלון.

אתה חי בסרט אם אתה חושב שתקיפה של "מדינת טרור ריבונית" תהיה יותר לגיטימית (בעולם ובקרב חוגי השמאל אליהם אתה משתייך)

לצערי הטעויות הן היסטוריות, ואין פתרון פשוט.

היה צריך להיפטר מהרעה החולה הזאת בזמן הקמת המדינה, או יחד עם הסכם השלום של מצרים.

אם רק היו מספחים את הסרטן בעזה למצרים ואת הסרטן בגדה לירדן, הכל היה נראה אחרת.

אבל גם מצרים וירדן ידעו ויודעים שמדובר במיץ של הזבל ולא רוצים להתעסק בזה.

הפתרון של 2 מדינות ל2 עמים פשט את הרגל. זאת עובדה בשטח. הם לא יכולים לנהל את עצמם.

עוד יותר מכך : אם היו נותנים להם את האופציה לבחור בין 2 מדינות ל2 עמים לבין השמדת ישראל על חשבון כך שלא תהיה להם מדינה, הם יבחרו באופציה השניה.

אני בכלל לא מדבר על כך שהעם הפלסתיני זה סוג של המצאה (כמו הכיבוש), מדובר באספסוף שהחליט ביום בהיר שיש לו זכויות בארץ הזאת,

בערך כמו שבן אדם ידפוק לשמר בבית ויודיע לו שהוא דורש את המטבח והסלון לעצמו אחרת הוא מתחיל בפעולות טרור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...