Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדים לשחרר אלפי מתכנני ורוצחי אלפי יהודים קדושים עבור גלעד שליט :

תחשבו כמה זמן השקיע השב"כ והמוסד על מנת לתפוס את הרוצחים האילו וכמה כסף זה עלה למשלמי המיסים ?

תחשבו שדבר ראשון שהרוצחים האילו יעשו זה לתכנן את הפיגוע הבא - אין להם מה לדאוג בין כה ישתחחרו תוך כמה שנים או חודשים.... .

תחשבו על רוצח הלנה ראפ שנרצחה בטיילת בבת ים והרוצח השפל שלה ישתחרר -זאת רק דוגמא קטנה .

סוף סוף יש רגיעה ואין אוטובוסים מתפוצצים , עכשיו אף אחד לא יוכל לנסוע באוטובוס בידיעה שאלפי רוצחים השתחררו.

ובעיקר תחשבו על הקרובים שלכם .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים איתך אבל אתה מסתכל על צד אחד, תחשוב על ההורים של גלעד ששלחו את הבן שלהם להיות לוחם וככה הפקירו אותו, או על כל חייל שהוא לוחם שהולך בהרגשה שהמדינה שלו תפקיר אותו אם הוא יחטף.

יש יתרונות ויש חסרונות אבל אני שמח שלמדינה אכפת מהחיילים שלה

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

מעניין לדעת אם הוא חי או לא.

זה יהיה מבאס שחס וחלילה יחזירו אותו מת ונשחרר מאות אלפי אסירים.

למרות שלא משאירים חייל בשטח למרות הכל, חי, מת, מחזירים הבייתה בכל מחיר.

מפחיד ללכת היום לצבא ולחשוב שיכולים לא להחזיר אותך.

רואים פה דוגמא של גלעד שכבר 3 שנים בערך בשבי או יותר גרוע, רון ארד ש-20 ומשהו שנה בשבי.

לדעתי הפיתרון הכי נכון לעשות, לשחרר את האסירים, תוך כמה ימים הם לא יחזרו לפעילות, אז לעשות פעילות צבאית חזקה ולהרוג אותם.

לא את הקטנים, אלא המחבלים ה"כבדים" וזהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

היום קל יותר למצא מבוקשים ולא תהיה בעיה בכל רגע נתון למצא כל אחד מהם ולהביא אותו או לחסל אותו.

יש לנו את האפשרות לשחרר אותם ולהוריד אותם מאוחר יותר בקלות ככה שלא נראה לי שיש מה לדאוג בעניין.

אני שמח שבמקרה שלי המחבלים כבר מתו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
למה לא לפוצץ את האוטובוס עם המחבלים האלה ברגע שגלעד בידיים שלנו?

הסיבה פשוטה מאד- אחרי הפעם הראשונה שזה יקרה הם יעשו אותו הדבר כשהם ישחררו מישהו.

פורסם

חיילים צריכים לדעת שאם הם נופלים בשבי המדינה תדאג להם.

זה הדבר הכי חשוב.

על כל אלה שישחררו ידביקו איזה GPS ויורידו אותם בהזמנות הראשונה.

ותחשוב עזה ריקה לגמרי,צריך לאכלס אותה מחדש.

אייל

פורסם

מה שעצוב בכל בעניין שאת ההחלטה הזאת יכלו לקבל לפני יותר משנתיים ולמנוע שבי של שנתיים מיותרות של חייל צה"ל שביצע את תפקידו נאמנה למען המדינה.

כולי תקווה שלמרות כל הביקורת הפעם משפחת שליט תקבל את בנם חזרה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מפחיד ללכת היום לצבא ולחשוב שיכולים לא להחזיר אותך.

רואים פה דוגמא של גלעד שכבר 3 שנים בערך בשבי או יותר גרוע, רון ארד ש-20 ומשהו שנה בשבי.

צר לי להזכיר לך, אבל כל צוות הטנק של גלעד שליט לא חזר הביתה, כל האחרים חזרו אל בתי הקברות.

עוד דבר קטן, כששופטים את העניין מנקודת הראות של המשפחה - אז ברור ששחרור אלפי רוצחים זה מחיר קטן עבור הבן.

מנקודת ראות של הקולקטיב - השחרור הזה הוא אסון שיעלה בחיים של עשרות אזרחים. צר לי אבל חברה חפצת חיים חייבת לחשוב על טובת הכלל ולא על טובת הפרט.

ברור שכל אדם היה הופך עולמות למען בנו השבוי ושהסוגיה קורעת את הלב, אבל עדיין טובת הכלל קודמת לכל.

פורסם

dorki

"...כל האחרים חזרו אל בתי הקברות"; אני דיברתי על זה שחייל בשבי ולא מחזירים אותו ולא על חיילים שנהרגים.

שזה דבר נורא ועצוב בפני עצמו!

ונכון, זה יכול לסכן אזרחים רבים פה במדינה, אבל אם המדינה תנהג בהתאם ותדע לחסל אותם כמה זמן אחרי שישחררו אותם אז יהיה טוב לכל העם.

חייבים לחסל אותם, לא משנה מה, רק ככה נוריד בקצת את הסכנה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מסכים עם ליאור, ההסכם הזה לא יותר טוב משום הסכם שהוצע כבר לפני יותר משנתים.

ובנוגע לשחרור, מה הבעיה בהרעלת מתכות כבדות?

משכנתא זה קל

פורסם

זאת סוגיה מאוד מאוד קשה, וקשה מאוד לגבש דיעה.

אי אפשר לשפוט משפחה של אדם שנחטף, על רצונם להחזירו בכל מחיר.

אני בטוח שכל משפחה בארץ היתה מזדהה עם זה.

מצד שני, אני לא זוכר איזה ראש ממשלה פתח את הסכר של משא ומתן עם טרוריסטים ועוד החלפת שבויים ביחס לא הגיוני,

אבל בעבר מדיניות המדינה היתה שלא נושאים ונותנים עם טרוריסטים, למשל : מבצע אנטבה ומינכן 1973,

וזה לא גרם להרבה מוטיבציה לבצע חטיפות כפי שיש היום.

בלחימה האחרונה בעזה היה נוהל שנועד למנוע נפילת חייל בשבי אוייב - נוהל שהוא מאוד אכזרי אבל גם הגיוני בראייה כוללת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין דבר אחד, למה לעזעזל נלחמנו בעזה ולא חזרנו בלי גלעד שליט? למה בכלל לתת לזבלים האלו משהו בתמורה לגלעד שליט. לא רוצים לתת את גלעד שליט, תקבלו 100 פצצות ביום וימחקו לכם רחובות שלמים, אם זה לא יעזור, נפסיק את כל אספקת הציוד שכולל בתוכו מים חשמל גז ותרופות. פשוט וקל.

ROOONEEYY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...