Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי היום מכשיר של מיו moov500 .

אני לא רגיל להשתמש בתוכנות ניווט וכל הדברים האלו.

קראתי את ההוראות ולא ממש הבנתי.

אם ברצוני לנווט לאתר החרמון או אצטדיון בלומפילד לדוגמא.

איך אני עושה את זה , ניסיתי היום ללא הצלחה.

תודה רבה לכל העונים.

יוגב.

פורסם

אם רכשת את המוצר והתכנה חוקית הרי שאתה זכאי לתמיכה טכנית מלאה ע"י MIO ישראל - למה שלא תפנה אליהם ישירות?

מעבר לכך תנסה לקבוע כתובת של נווה אטיב למשל או מקומות כמו שניר, דפנה, שאר יישוב - תיקח את נקודת אמצע הרחוב בתור הכתובת ואז תנסה למצוא אטרקציות בסביבה של הכתובת הזו - אתר החרמון בטוח יצוץ בדרך כזו או אחרת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם איזו תוכנה ה-gps עובד?

בכל מקרה עם אני זוכר נכון ומתוך שימוש אישי עם הדסטינייטור וה-igo יש בשנייהם אופציה שנקראת "נקודות עניין" (משהו בסיגנון הזה) ושם אתה יכול למצוא כל מיני מקומות שהם חנויות,אתרים תירותיים,מסעדות וכו' לפי שם המקום.

למשל לפני כמה זמן הייתי צריך להגיע לפאב האלפנט בקריות,אבל זה לא מצא לי את הכתובת ורק דרך "הנקודות עניין" ששם הזנתי את שם המקום התוכנה מצאה לי את כתובת המקום.

מקווה שעזרתי.

פורסם

נקודות העניין מתחלקות לפי נושאים בד"כ - אתר החרמון אמור להיות אטרקציה.

אפשר גם לנסות אתר טבע וכו'...

אני גם לפעמים מוצא מקומות לפי תחנות דלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...