Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמח לשמוע שהשתפר שם,

אתה ראית את החוטים מושחלים לתוך הדלת ?

החשמל מושחל בנפרד מהRCA ?

יש סופיות ונעלי כבל על כל החוטים ?

אם כן אז שאפו וכל הכבוד, אולי דברים משתפרים מי יודע.

לגבי הדלת לא לצערי

הייתי בשוק כשהוא חיבר לחיווט המקורי שהיה בדלת והערתי לו גם על זה

הוא הראה לי שברכב ( גטס 2004 ) אין אפשרות להעביר כי זה קונטקור כזה ולא גומי רגיל - בדקתי ובאמת לא היה שם מקום..

די חששתי מזה אבל הסט נשמע טוב ( היי אנרג'י )

חשמל מושחל בנפרד

סופיות ונעלי כבלים על הכל הכל כמו שצריך

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אין שום בעיה לקדוח בקצה של הקונקטור ולהעביר את החוט

אתה רואה על מה אני מדבר ? יש מתקינים שלא היו משחררים את הרכב ככה - נקודה !,

ואני ממש לא אומר סתם,

בקשר לסט נשמע טוב לא יודע איך אתה מגביר אותו אבל וואלה החוטים המקוריים הם בדרך כלל 0.5 באיכות זבל,

כך שחיווט ישיר רק יועיל

פורסם

חברה לא הגזמתם? הבנאדם צריך לקנות מכשיר ,לא את יוסי אלפיין .

בחור תקנה רדיו דיסק מאיפה שהכי זול לך ותתקין אותו ב100 שח גג ליד הבית שלך וזה הכל , גם באינטרנט יש אחריות והכל .

פורסם

לא הבנתי איפה לקדוח? קונקטור עם חיווט לחלונות וכו'.. אין מקום שם לשום דבר

לקדוח בפח יכול לגרום לנזילות בזמן גשם/שלוליות וכו' ( אל תשכח שגם צריך לאטום כמו שצריך ולקדוח גם בדלת עצמה בקיצור לא יודע כמה זה שווה )

אצלי בסיריון היה אפשר להעביר כי היה חור ולא ממש חיבור בפח

שם בפח היה הקונקטור עצמו

אני אישית לא מתקין מקצועי והתקנתי רק ב2 רכבים בחיים שלי שזה פונטו וסיריון ובשניהם זה לא היה קונקטור אלא חור בפח עם גומי

אז ברגע שהוא הראה לי את הקונקטור אחרי שהערתי לו אז אמרתי לו סבבה אם אין מה לעשות אז אין

שוב יכול להיות שאפשר להתגבר על זה אבל לטעמי גם אין צורך כי זה לא הגברה אקטיבית

היי אנרג'י על פניקס גולד r8:0.4

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ובנוגע שיש מתקינים שלא היו משחררים את הרכב ככה אתה מדבר על רמות אחרות

רוב המתקינים ברמה הרבה הרבה יותר נמוכה מתומר..

ואם אתה רוצה התקנה ברמה שאתם מדברים עליה פה אתה צריך לשלם הרבה

אם אתה בתקציב שגם ככה מוגבל עדיף להשקיע על רכיבים יותר מאשר על התקנת-על אתה מסכים איתי? ( כמובן בתנאי שההתקנה סבירה )

סתכל על מצב כזה - תקציב 4k קומפלט hu , קומפוננט , מגבר , סאב , חיווט והתקנה

רכיבים ב2.5k והתקנה מדהימה ב1.5k

או

רכיבים ב3.5k והתקנה סבבה ב0.5k

?

התקנה חשובה אבל לא משנה כמה ההתקנה תהיה טובה היא לא תהפוך את הרכיבים למה שתשיג עם עוד 1000 שקל..

פורסם

רכיבים ב3250

והתקנה ב750

נוצר פה רושם שהתקנות טובות עולות מליונים זה ממש לא נכון,

אני בטוח שאצל יוסי, רמי, יחיאל

תוכל להכנס ולקבל התקנה בסיסית טובה יפה ואיכותית בסכומים שלא עולים בהרבה אם בכלל על המצויין כאן

אני מציעה לכל אדם שעומד לפני התקנה לקבל הצעת מחיר (זה לא עולה כסף) ממתקינים מכובדים ואיכותיים לפני שהוא שם את רכבו אצלו מתקינים ברמה נמוכה יותר (ואני לא מדבר בהקשר רנתיה אני מדבר בכלליות!)

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני קיבלתי הצעות מחיר מחלק מהמתקינים ( האיכותיים ) שהוזכרו פה על התקנה אצלי ( בערך הרכיבים שיש לי בחתימה )

כשהחלפתי את הרכב

בסביבת ה1000-1500 לא כולל בנייה בדלת ( לא פיבר או משהו בנייה פשוטה ל6.5 כי אין שם רמקול בדלת בסיריון )..

בסוף התקנתי בעצמי ורק את הבנייה עשיתי אצל יוסי בסוף ועלה לי קצת יותר מהתקנה בסיסית אצל מתקין נורמלי

אז סבבה יש לי 2 מגברים בעיקרון אבל בסה"כ ההתקנה לא יותר מסובכת מהתקנה רגילה ..

מתקינים כמו יוסי ואפילו רמי קראדי לא ממש מדברים אל אנשים שלחוצים בכסף

לפי המחשבה שלהם אם אתה רוצה התקנה טובה תשלם כסף - מקובל טוב ויפה אבל יש אנשים שלא יכולים לעמוד בזה..

סתם שתדע רמי קראדי הציע לחבר שלי קנווד/פיוניר סדרות נמוכות , הרץ דקי / אודיוסיסטם סדרה נמוכה , סאב מעפן ומגבר הליקס דארק בלו וחרג עוד מהתקציב באיזה 500 שקל

בנוסף שמעתי 2 רכבים שרמי התקין להם אודיוסיסטם והם נשמעו ממש גועל נפש ( אחד מהם זה אצל עובד שלו )

אז לא יודע לא התלהבתי בכלל ממנו

במקומות אחרים ובבדיקת באינטרנט הצלחנו להגיע לפי 2 רמה לעומת המחיר שרמי הציע לנו

ובסוף הלכנו פשוט לתומר כדי לשמוע הצעה קומפלט , חבר שלי אהב והלכנו על זה

מה שהותקן אצל חבר שלי בסופו של דבר זה

קלריון db286usb

הרץ היי אנרג'י

פניקס גולד אוקטן r8:0.4

הרץ es300

בנוגע להצהרה האחרונה אין בכלל ספק לזה זה כלל יסוד

אבל זה גם מתנגש עם המטרה המקורית של האשכול כי לקנות רכיבים בנפרד ולהתקין בנפרד יעלה הרבה יותר יקר ממחיר קומפלט ואין ספק לגבי זה בכלל..

בקיצור צריך לבחון כל מקרה לגופו..

• תוכן חדש...