Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה:

פורד אסקורט דור שני עם רשיונות סאנרוף ידני ועוד

לא כולל מנוע וגיר!

למהירי החלטה! 1200 שח

0548066606 נדב

תמונות מצורפות:

ברנדה.jpg

ברנדה2.jpg

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים יקרים בעל הרכב חייב פשוט חייב למכור את הרכב בדחיפות רבה עקב מצב שנקלע אליו.

המחיר ירד ל 4000 ש"ח. חבל אחרת הרכב יילך לברזל.

הרכב עם טסט עד חודש אפריל הקרוב ורשום כאספנות. מצב מכני מצויין!

הוא לא יוכל לגרוט אותה בזמן הקרוב!

http://www.themarker.com/dynamo/1.606354

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הוא לא כתב גריטה.

הוא כתב לברזל.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

רוצה להחליף על משהוא מעניין,לפני שיפוץ גם ללא רשיונות,את-

הTULA MURAVEY ,מצב חדש,ללא רשיונות,מתאים למושבניקים ודומיהם.

0507960789 אושרי

ru trike  2.jpg

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

מכר מוכר פונטייק סנבריד מודל 94, 2.0, 70K ק"מ אורגינליים. הרכב נקנה לפני 3 שנים עם 35K ק"מ.

יש אפשרות להעלות תמונות לפי דרישה, הרכב נראה טוב.

טלפון בפרטי.

מחיר נוח.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
רוצה להחליף על משהוא מעניין,לפני שיפוץ גם ללא רשיונות,את-

הTULA MURAVEY ,מצב חדש,ללא רשיונות,מתאים למושבניקים ודומיהם.

0507960789 אושרי

מה זה? זה כלי רוסי?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מכירת חיסול - רק היום רק היום

אצלי הכל בזול טרי טרי

חייב לפנות מקום, אז מוכרים

פורד סיירה גיאה 93, אחרי תאונה

אוטומטית, מנוע 2000 סמ"ק עם 30000 ק"מ

רישיונות מוקפאים, אין חובות - 4000 ש"ח

רנו 16 TL מודל 78 לשיפוץ

אוטומטית, + הרבה חלקים - 4000 ש"ח

לא שייכת לכאן , אבל מגאן 97 230000 ק"מ

טסט עד מאי, במצב מעולה - 6000 ש"ח

פג'ו 505GTI מודל 85

מנוע 2200 סמ"ק, ידנית, מזגן, ה"כ, נ"מ

בשימוש יומיומי - טסט עד אוגוסט 2012, - 12000 ש"ח

לוטוס אירופה 68 S1, מנוע מרכזי 1470 סמ"ק

רשיונות מסודרים

לאחר פרוק, מחכה לשיפוץ - 25000 ש"ח

חייב למכור - 052-2441810 יובל

תצלום0518.jpg

DSC00730.jpg

תצלום0153.jpg

mjnmjk,j,lj,lkj.jpg

dreamPCDV0021.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

טוב, למכירה: הטרנזיט שלי. כן, למי שמכיר: שנת 68, עם פחות מ-60 אלף קילומטר, יבוא אישי מגרמניה, דאבל ג'אנט ארוך (רישיון הנדרש- רישיון רגיל (עד 3.5 טון היום)- משקל הכולל של האוטו בסביבות 1700 משהו כזה). למי שלא מכיר את ההיסטוריה: הבאתי את האוטו לפני 3 שנים, עשיתי לו אז ראשי מנוע, אחרי כשנה ומשהו עשיתי אווורול מלא למנוע. מצב האוטו: בפנים- חדש לגמרי לגילו, אפילו יש עדיין מדבקות המקוריות בגרמנית של צוות כיבוי אש. בודי מאד יפה- אין חלודות במקומות המהותיים כמו קורות וכ"ד, קצת חלודה פה ושם בחוץ... מנוע 1700 V4 "טאונוס" בנזין. שני צמיגים הקידמיים בני פחות משנה ועשו פחות מ-500 ק"מ להארכתי, לא זוכר כבר כמה באמת.

זה האוטו:

עכשיו לשאלה למה אני מוכר: בוא נגיד שינויים מסויימים בחיי, שגורמים לי למחסור בזמן ותקציב לכל הדברים שיש לי- והאוטו הזה דורש תשומת לב כי אחרת יהפוך לגורטאה ישנה- ולא בא לי שזה יקרה לו! סתם לדוגמה- בכמה חודשים האחרונים הוא עמד כי לא היה לי זמן לגעת בו... וכמובן- אני צריך כסף- איף לא?:wink:

זהו בערך.

וכן- אני לא מצטער- האוטו הזה היה הגשמת החלום, הגשמתי, נהנתי- הגיע זמן שמישהו אחר יגשים אולי את החלום שלו איתו- אגב זה בסיס מצויין לקרוואן או ל"קאסטום קאר" בסגנונות שונים.

מחיר המבוקש: בסביבות 30 אלף, הוא כבר עלה לי הרבה יותר ואני לא מצפה להחזר, יש גמישות למי שבאמת רציני- זה לא אוטו ב- 5 אלף שקל!

אפשר לפנות בהודעות הפרטיות- אנא רק מי שרוצה ליקנות ולא סתם, כי אין לי מקום ריק בתיבה...

ttt.jpg

IMG_2944.JPG

IMG_2947.JPG

s.JPG

DSCF1455.jpg

DSCF1462.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למכירה רנו פואגו, לשעבר טורבו- אך כיום עם מנוע TS1600 רגיל- כל הסימנים החיצוניים של הדגם: ג'אנטים מגנזיום מקוריים, שעון טורבו בלוח, מדבקות (בצד אחד)- עדיין ישנן. האוטו שנת 85, אני יד שניה עליו, אין לו חובות- אך יש דרישת בדיקת מעבדה אם רוצים לעלות אותו עכשיו על הכביש (כמובן שלא רלוונטי אם מחכים 3 שנים לאספנות). האוטו במצב נסיעה, מנוע עובד מצויין, לא מעשן ולא כלום, נוסע מצויין. צריך פחחות וצבע (יש קצת חלודות ומכות קלות), חסר חלון האחורי צד ימין (כזה שנפתח על הצירים קצת החוצה), וצריך שיכום של הפנים- מוזנח... אפילו הדשבורד לא סדוק!8) בקיצור- אוטו לפרוייקט למי שיש זמן וכח להתעסק בזה- ייצא משהו ממש מגניב. לצערי כאמור לי כרגע לא זמן ולא תקציב...

מחיר המבוקש- 6 אלף גמיש למי שבאמת רציני.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למכירה: פורד אסקורט MK1 סטיישן עם הדלתות האחרויות הנפתחות לצדדים. האוטו מאד חלוד (כולל הקורות והרצפה) ודורש עבודת שיקום רצינית- למי שיש לו ידיי זהב ורוצה לבנות לעצמו אוטו ממש מגניב, פעם חשבתי על הנמכה וצבע השחור- אבל נהיה ריאליים ואני לא הולך לעשות את זה כנראה בקרוב, וחבל... מכנית תקין לגמרי ונסע עד לפני איזה שנתיים מצויין, מנוע 1300. רישיונות מסודרים על שמי, אין חובות, רכב אספנות.

מחיר המבוקש- בסביבות 3 אלף גמיש. שוב- לפנות רק למי שיודע שיש לו יכולת להתמודד עם הפרוייקט קשה! לא רוצה למכור אותו לחלקים- אם כבר אני יכול לעשות לו טסט ולמכור לגריטה אבל אני לא אעשה זאת!

פורסם
למכירה רנו פואגו, לשעבר טורבו- אך כיום עם מנוע TS1600 רגיל- כל הסימנים החיצוניים של הדגם: ג'אנטים מגנזיום מקוריים, שעון טורבו בלוח, מדבקות (בצד אחד)- עדיין ישנן. האוטו שנת 85, אני יד שניה עליו, אין לו חובות- אך יש דרישת בדיקת מעבדה אם רוצים לעלות אותו עכשיו על הכביש (כמובן שלא רלוונטי אם מחכים 3 שנים לאספנות). האוטו במצב נסיעה, מנוע עובד מצויין, לא מעשן ולא כלום, נוסע מצויין. צריך פחחות וצבע (יש קצת חלודות ומכות קלות), חסר חלון האחורי צד ימין (כזה שנפתח על הצירים קצת החוצה), וצריך שיכום של הפנים- מוזנח... אפילו הדשבורד לא סדוק!8) בקיצור- אוטו לפרוייקט למי שיש זמן וכח להתעסק בזה- ייצא משהו ממש מגניב. לצערי כאמור לי כרגע לא זמן ולא תקציב...

מחיר המבוקש- 6 אלף גמיש למי שבאמת רציני.

יש תמונות ,מה עם המנוע המקורי ?

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

אין מנוע מקורי...:-( פורק לפני שנים והוחלף. התמונות במחשב האחר- מחר אנסה לראות בעבודה...

פורסם

חברים, מזכיר שוב: אם מישהו רוצה את ה-D600 שלי: קרוואן שדורש שיקום בפנים ובחוץ, מנוע תקין ואין רדיאטור, קבינה סבירה לגילה (מדובר בדגם ה"אחרון"- שנת 75) במחיר הברזל בערך, משהו כמו 6-7 אלף אני חושב- זה הזמן... יש לאוטו בעיית ניירת. מנוע V8 5 ליטר אני חושב. עוד מעט היא הולכת לברזל- נהיה לי יקר מדי להחזיק משאית "ללא עתיד" מבחינתי- אולי מישהו כן יוכל לשפץ אותה או לשמש לחלקים?:roll: כואב לי הלב למכור לברזל... אם מסדרים את הארגז בפנים- אפשר לפחות להשתמש בה כמחסן...

D600.JPG

פורסם
למכירה: פורד אסקורט MK1 סטיישן עם הדלתות האחרויות הנפתחות לצדדים. האוטו מאד חלוד (כולל הקורות והרצפה) ודורש עבודת שיקום רצינית- למי שיש לו ידיי זהב ורוצה לבנות לעצמו אוטו ממש מגניב, פעם חשבתי על הנמכה וצבע השחור- אבל נהיה ריאליים ואני לא הולך לעשות את זה כנראה בקרוב, וחבל... מכנית תקין לגמרי ונסע עד לפני איזה שנתיים מצויין, מנוע 1300. רישיונות מסודרים על שמי, אין חובות, רכב אספנות.

מחיר המבוקש- בסביבות 3 אלף גמיש. שוב- לפנות רק למי שיודע שיש לו יכולת להתמודד עם הפרוייקט קשה! לא רוצה למכור אותו לחלקים- אם כבר אני יכול לעשות לו טסט ולמכור לגריטה אבל אני לא אעשה זאת!

התמונות:

DSCF0202.jpg

DSCF0201.jpg

DSCF0235.jpg

DSCF0236.jpg

DSCF0237.jpg

DSCF0243.jpg

DSCF0310.jpg

DSCF0251.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...