Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות חברי הפורום היקרים , מאוד התגעגעתי ליכולת לרשום בעיברית עכשיו כשאני בבית :)

אוקיי יש לי בעיה , כידוע ( או כלא ידוע ) אני מתקים מורל הייבריד בבית בתיבות מותאמות כמה שיותר ליאנריות של 18 ליטר עם פורט , התיבות יצאו מטורפות אגב אבל לא נראה לי שזה המקום לתמונות , בכל מקרא הבעיה שלי היא שאם אני מחבר אותם דרך הקרוס שלהם למגבר , אין שום דבר שיחתוך אותם מלמטה ... אז המידבאסים ינגנו כמה שיותר נמוך ... ונראה לי שזה הרסני בתיבות פתוחות , נכון ?

אין למגבר שלי יכולת לחתוך , :( מדובר במגבר אינטגרייטיד Pioneer A400 משנות ה 90 המוקדמות ואין לו קרוסים ... אין לו כלום שלא קשור ישירות להגברה .

מה עושים ?? וכמה זה קריטי אם לא עושים :(

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם בעוצמה שאתה שומע, הרמקול לא מגיע למגבלה המכנית שלו, לא קורה שום נזק לרמקול.

הבעיה עם זה שבד"כ בתיבות פתוחות מכוונים למקסימום עוצמה עד תדר כיוון התיבה, כששמים סלופ של 12 או יותר ב SSF.

אם אתה רואה שהעוצמה מספיקה לך, והדרייבר לא מגיע למגבלה המכנית, אין עם זה בעיה.

לסטינגר אני זוכר יש איזה קבל שקוראים לו BASS BLOCKER או משהו דומה, וזה סה"כ קבל שמתחבר על ה + של הרמקול, ומונע מתדרים מסויימים להגיע אליו.

שווה בדיקה, ולא יקר.

אני? פשוט משתמש ב H700 בבית להגברה 4WAY.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איפה אני אמצא קבל כזה בתדר המתאים ? הסטינגר מתחילים מ 150 הרץ ב 8 אוהם במדרגה ראשונה , אני צריך 63-50 הרץ במדרגה שניה ... נראה לי זה יותר מסובך :(

נראה לי שהווליום יספק אותי אבל בכל מקרא הייתי רוצה לדעת איך לעשות זאת

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ב 4 אוהם - קבל של 200 מ"פ יקנה לך חיתוך של 200 הרץ בסלופ של 6 דיבי.

כל פעם שאתה מכפיל את הערך אתה מחלק את התדר

הטבלה הולכת ככה

200 mF = 200 Hz

100 mF = 400 Hz

50 mF = 800 Hz

25 mF = 1600 Hz

12 mF = 3300 Hz

6 mF = 6500

כמה שערך הוולטז' על הקבל גבוה יותר, ככה העוצמה שהוא יחזיק בה גדלה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי מסתבר שאני נהיה חרש כבר ב 35% ווליום והממברנה בקושי זזה ... :roll:

נראה לי שאני לא אגיע בחיים למגבלה המכנית .

תודה רבה בכל מקרא !

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...