Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשSUNDOWN SAX100.4 VS AUDIOSON SRX4.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר איכותי?!

אמור להגביר HYBRID CLARUS C61.2 על ידי קרוס אקטיבי פנימי.

מחכה לתשובות.

תודה לכם!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקמיצ'י, ה 100.4 עדיין נמכר - הוא פשוט ירד מהתקופת מבצע.

תודה שהערת על כך .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו כולם , גם אני הייתי הולך על הסאנדאון בזכות היותו חזק יותר ולכן הוא מתאים יותר.

אלמוג - מה הכוונה שלך בקרוס אקטיבי פנימי ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מניסיון ה60 וואט של האודיוסון לא יפתחו את הקלארוס כמו שצריך

לעומת זאת ה120 וואט של הסאנדאון יעשו ממנו משהו לפרצוף

פורסם

60 וואט הם דווקא די והותר לקלארוס, זה מה שאני סיפקתי להם, אבל יש לי הרגשה שמגבר חזק יותר יעשה להם רק טוב. זה וופר חזק שאוהב כוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי שאלה שמציקה לי,

עם יש לי מיד באס של 50 RMS ואני מחבר אותו פעם אחת למגבר.

נגיד JL 75*2

ופעם אחרת לJL 150 *2.

(חיבורים אקטיבים כמובן)

אני אשמע הבדל כול כך משמעותי?

אל תשכחו שהמידבאס הוא סה"כ 50 RMS.

אז למה לתת לו 150?

אשמח לתשובה עניינית.

נ.ב-ראיתי לנכון לשאול את השאלה שלי בתר'ד הנ"ל כי חבל לפתוח עוד שרשור,ואני בטוח שזה מעניין גם את פותח השרשור הזה.

פורסם

גורל, לא מסכים.

חיברתי אותו בגישור, מה שואמר שבאופן תיאורטי הוא היה יכול לקבל 180RMS. לא הרגשתי בכזה שינוי משמעותי. יכול להיות שהייתי צריך לעשות את זה לאורך זמן ואז הייתי עולה על הבדלים מסויימים, אך ממש לא קיבלתי שינוי שגרם לי לזעוק "וואוו".

רועי, תמיד כדאי להשתמש במגבר חזק בשביל להרוויח headroom. אם נסביר את זה בשפה פשוטה, הרעיון הוא לא לגרום למגבר להתאמץ -> המגבר נמצא ב"תחום העבודה" היעיל שלו -> אין עיוות -> סאונד נקי.

או במילים אחרות וכמו שאוהבים להמחיש לפורום בצורות יצירתיות כמו מסעדה וכו' - תחשוב שמגבר זה מנוע. אפשר לשים בג'יפ מנוע 1,400 קטן, אבל נצטרך לקרוע לו את הצורה כדי שהוא יהיה אפקטיבי. לעומת זאת אם ניקח מנוע V8 חזק וגדול הוא כמעט ולא יתאמץ כדי להניע את הג'יפ.

בכל מקרה וכמו שרשמתי לא פעם ולא פעמיים, נתון ה RMS במגברים הוא לא כזה חשוב כמו שחושבים, והמושג הזה די איבד כל קשר ופרופורציות למציאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקרא שוב את מה שרשמתי.

איתמר.

• תוכן חדש...