Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רמקולים אחוריים ששמים על הפאנל של הבאגז' כמה אמורה לעלות חברה איכותית שתספק איכות שמע טובה? וכמה עולה להתקין ואיפה אני יכול? הרכב הנ"ל הוא סיטרואן c5 .

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

הדגמים הטובים ונישמעים פיצוץ הם פיוניר דגמי פרימייר בצבע כסוף הם עולים בין 500-350..

התקנה אפשר לעשות לבד זה לא בעיה.. :wink:

מקווה שעזרתי..

פורסם

אחי אין לי מושג איך מתקינים.

גם המערכת מקורית אז אני לא יודע אם יש לה הכנה לעוד 2 ערוצים.

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

ה C5 באה מאובזרת מכל בחינות הנוחות והפינוק, אני כמעט בטוח שלרדיו דיסק שלה יש יציאות ליותר מזוג רמקולים אחד.

מה שכן, אני לא יודע אם כדאי לך לנסות לפרק לבד את הקונסולה המרכזית של הרכב, אולי כדאי בכל זא ללכת למתקין מקצועי לשם השקט הנפשי.

אבל מצד שני אולי כבר יש הכנה ויש כבלים של הרמקולים האחוריים שכבר פרוסים באוטו ונמצאים באיזור המגש וכל מה שנשאר זה לשים את הרמקול על המגש, לחבר אותו עם ברגים ולחבר אליו את החוטים.

פורסם
אחי של איזה יצרן המערכת ??

לא כתוב, אבל מה שכן כתוב זה "compact disc digaital audio"

Citroen%20C5%20-%2028.jpg

פורסם
ה C5 באה מאובזרת מכל בחינות הנוחות והפינוק, אני כמעט בטוח שלרדיו דיסק שלה יש יציאות ליותר מזוג רמקולים אחד.

מה שכן, אני לא יודע אם כדאי לך לנסות לפרק לבד את הקונסולה המרכזית של הרכב, אולי כדאי בכל זא ללכת למתקין מקצועי לשם השקט הנפשי.

אבל מצד שני אולי כבר יש הכנה ויש כבלים של הרמקולים האחוריים שכבר פרוסים באוטו ונמצאים באיזור המגש וכל מה שנשאר זה לשים את הרמקול על המגש, לחבר אותו עם ברגים ולחבר אליו את החוטים.

אחי אין זוג רמקולים אחד, יש 4 רמקולים (1 בכל דלת) ו-2 טוויטרים על הדשבורד.

יש מצב שיש יציאה לשני רמקולים כי בגרסה היקרה (אקסלוסיב כמו בתמונה) יש עוד 2 רמקולים על הפאנל האחורי של הבגאז'.

Citroen%20C5%20-%2028.jpg

פורסם

תפתח את הבגאז' (או תרים את הכיסויים על המגש אם יש כאלה) ותסתכל על איזור ההתקנה האופציונלית של הרמקולים.

תבדוק אם יש שם באיזור חוטים שלא מחוברים לכלום, יתכן ואלה לרמקולים (אתה יכול לבדוק ע"י שימוש באיזה טוויטר/רמקול ישן)

כשהתקנתי HU אצל חבר שלי בפולו קלאסיק בדשבורד יש מקום להתקנת רמקולים ולא היו לו שם רמקולים, היו לו בדלתות. הרמתי את הגריל הזה אצלו ובפנים היה כבל, הנחתי שהוא לרמקולים, חיברתי אליו טוויטר וראה זה פלא, הטוויטר עבד. (בעצם עדיין עובד שם עד היום, זה היה זוג של red sound usa ששווים 20 ש"ח אז נתתי לו אותם והוא מבסוט עליהם, אני לא אהבתי.)

אם יש במגש מקום מוכן להתקנת רמקולים, תמדוד עם סרגל קוטר (אם זה עיגול) וקוטר אורכי וקוטר רוחבי (אם זה אליפסה), תחלק את התוצאה ב 2.54 ותדע איזה גודל רמקול אתה צריך לקנות.

פורסם

לגבי פולו קלאסיק אם רק היית שואל היינו עונים לך על זה הרכב מתוכנן לשים קומפוננט מקדימה (החיבור מגושר בין הדלת לדש בורד) ומאחורה יש הכנה מקורית לשים רמקול 6X4 כולל חווט.

לגבי C5 יש ברדיו 4 יציאות לרמקולים (סטנדרטי) אבל לא הייתי ממליץ לך לגעת בזה לבד אלא ללכת למתקין מורשה של סיטרואן או למתקין טוב שיודע מה שהוא עושה, מע' החשמל של C5 היא מאוד עדינה והפלטיקה עדינה גם.

אם תשים רמקולים במגש האחורי הסאונד באופן אוטומאטי יהיה הרבה יותר "עשיר" מהסיבה הפשוטה שתיבת התהודה יותר גדולה .

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...