Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לקראת רכישת רכב (ליסינג לשעבר) - מגאן II מודל 2007.

המוכר יידע אותי לפני הבדיקה, שהרכב קיבל מכה מאחורה ולכן הוחלף לו הטמבון + פח אחורי (מגן אבנים אחורי).

הוא גם הסביר לי שזוהי בעצם קורת רוחב שהוחלפה (טוען שברנו זה עשוי מפח בשונה מרכבים אחרים) ושזה לא נחשב למכה בשילדה/שאסי.

ושהוא מתחייב לשילדה נקייה בתוצאות הבדיקה במכון בדיקה, כך שיהיה רשום רק "תאונה עם משמעות נמוכה".

שאלתי היא, האם זה נכון לומר שפח אחורי (מגן אבנים אחורי) לא נחשב כחלק מהשילדה ?

והאם יש ירידת ערך במצב שכזה?

תודה לעונים,

אלכס.

פורסם

1. יש ירידת ערך בכל מקרה של פגיעת משמעותית

2. עשרות רנו מגאן 2007 מוצעות בשוק במחירים נמוכים להפליא גם בלי תאונות.

3. לא מדובר ברכב נדיר - לך תחפש אחר "לא מכניסים ראש בריא למטה חולה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב שזו מיטה כל כך חולה,והרבה פעמים יש ירידת ערך גם על פגיעה לא משמעותית בכלל, ובכל מקרה לגופו של עניין

בהרבה מכוניות שאני הכרתי קורת הרוחב הן מקדימה והן מאחורה הן חלק מתברג, משמע לא חלק שמולחם או אף חלק סטטי בשלדה- וממה שהבנתי מטרתם במידה והמכה חזקה ממה שהטומבון מסוגל לסבול, לסבול את המכה כדי שלא תגיע לקורות השלדה עצמן.

מה שכן יכול להיות שבמהלך חיבור הגשר בחזרה נאלצו להתאים אותו לשלדה ולכן יהיו סימנים על השלדה שיעדו על חיבור זה, כנראה בקצה שלה, ממה שאני מכיר זהו דבר שלא פוגע בשלדה ולא מצריך שום התעסקות קריטית איתה, בסלנג אפשר לקרוא לזה קצה שלדה וגם זה רק כי נגעו בה פיזית.

אם המצב הוא כזה גם במגאן(אני אישית לא מכיר את הרכב על בוריו), אז זה כמו שאמרת משמעות נמוכה וחוץ מהנחה שאולי תוכל לדרוש(תלוי במשתנים האחרים-יד, קילומטראז' וכו') לא צפויה לטעמי שום בעיה והכי חשוב ברמה הבטיחותית

עצתי לך, אם אתה לא שקט, סע איתו למוסך שלרנו ושאל האם החלק הוא אכן חלק מתברג או שהוא מולחם ומחובר לשלדה ושאף יבדקו בעצמן

לא הייתי שולל כל כך מהר דברים, הייתי ממצא את הספק, ואפילו המוכר היה פתוח וסיפר הכל

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...