Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעלי ואני מעוניינים להחליף את הרכב המשפחתי שכבר עשה את שלו ברכב חדש יותר.

ברשותנו בסביבות 30,000 ש"ח ואנחנו מתלבטים בין מספר רכבים.

וולבו S70 מודל 97

שברולט קוואליר מודל 2000

מאזדה 626 מודל 98-99

ניסן אלמרה מודל 98-99

פורד מונדיאו מודל 98

פורד פוקוס מודל 98

מיצובישי כריזמה/גאלאנט מודל 2000-2001

השיקולים המהותיים הינם בטיחות, אמינות ואחזקה זולה (באופן יחסי...).

מבחינת המחיר, מדובר על 30,000 לרכישת הרכב כולל תיקונים (ללא ביטוח ותוספות)

מדובר על רכב שאמור לנסוע עד 2,000 קילומטר בחודש.

אשמח לדעת איזה רכב הוא המומלץ ביותר ואם יש לכם רעיון נוסף שלא חשבנו עליו.

בתודה מראש,

אלינור

פורסם

לא הייתי נכנס להרפתאה עם הוולוו,עם הקוואליר צריך מזל וכל שאר המועמדות הן בהחלט סבירות כשהבחירה צריכה להיות ברכב שמור ומטופל עם קלומטרז' נמוך יחסית,בשנתונים כאלו זה חשוב יותר מתכונות הדגם הספיציפי.

לי יש אלמרה 1999 עם אפס (0) תקלות מיום שיצאה מהסוכנות,מעולם לא התקלקל בה דבר ומידע שיש לי מבעלי סמכא בענף,אחת המכוניות האמינות ביותר שיוצרו בשני העשורים האחרונים.

יחד עם זאת ,אפשר ליפול גם על אלמרה-לימון כלומר רכב שלא טופל ושעלול לעשות בעיות.

אחזקת האלמרה זולה יחסית,גם הביטוח,אין רצועת טיימינג שדורשת החלפה,צריכת הדלק כ-8 עד 9 בעיר וכ12 עד 14 מחוץ.

בטיחות? מדובר במכוניות דור קודם ואפילו 2 דורות אך כולן סבירות פחות או יותר לתקופה ולמחירן,הכי טוב זה לנהוג בזהירות והכי חשוב זה שהמזל יהיה לצידך כי גם ברכב הכי בטיחותי נהרגים או נפגעים קשה,חס וחלילה טפו,טפו, טפו

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם בטיחות חשובה לכן אז תפזלו לכיון הצרפתיות.

יש האבה סטיגמות על אמינות והפרות רכבים , אבל הרבה זה בדיוק מה שזה. סטיגמה.

בסכום הזה אתם יופי מביאים שנתון 2002 ואפילו 2003 עם 4 כריות אוויר ABS ונוחות נסיעה שמשפילה כל יפנית אחרת.

• תוכן חדש...