Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרפאבנד- כולם כבר יודעים מה אני חושב על החומר הזה חוץ מזה שהוא "זול", אין בו יתרונות על חומר בידוד יעודי לרכב, כגון האקסטרים למשל.

אם עדיין רוצים ללכת על הרפאבנד, אז יש מספר דברים שצריך לדעת.

1.החומר יחסית לא עמיד כמו המתחרים שלו היעודים לרכב.

2. שני שכבות ממנו, שווה לשכבה אחת של חומר יעודי כמו האקסטרים למשל.

3. כמובן שהעבודה איתו היא כפולה. כי צריך שתי שכבות במקום אחת.(אצלי יש 4 שכבות)

4.אם כבר החלטתם לקנות את הרפאבנד, תדעו שהוא מגיע 3 מטר רבוע.(גליל של 10 מטר אורך, על 30 ס"מ רוחב)

5.החברה עושה משלוחים לכל הארץ בעלות של 40 ש"ח או 45 ש"ח(מקבלים את המוצר יום למחרת)

6. אני אישית חושב שבמחיר הזה אפשר לארגן איזה 10 יריעות של סקאן פרו. (וזה פחות עבודה לכם או למתקין)

בהצלחה.

*כל אחד יעשה את השיקול שלו, אבל אני את שלי אמרתי. מנסיון.8)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שאני זוכר רועי תג המחיר לחבילה כזאת הוא משהו כמו 500 שקל - האם זה נכון?

אם כן - אתה מקבל כמות יריעות שהיא אולי יריעה אחת יותר מסט באלק של אקסטרים שעולה איזה 900 שקל לפחות, אבל אם אתה צריך לעשות שתי שכבות, לא חסכת כאן הרבה...

תן לי לדעת אם הבנתי אותך נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון מאוד מה שאמרת,

גליל של ראפאבנד עולה 510 ש"ח כולל מע"מ (כך עלה לי לפני שנתיים בערך)

משלוח עוד איזה 50 ש"ח.

קיצור אתה יכול לקנות במחיר הזה חומר יעודי לרכב. כבר העלתי על העניין הזה שרשור לפני הרבה זמן,וממש פרטתי למה לא שווה לקנות את הרפאבנד,זה לא כזה משתלם.

אחרי הכול כדי להגיע לתוצאה דומה או זהה לחומר יעודי לבידוד הרכב אתה חייב להשתמש בשתי שכבות מהרפאבנד.

ועולה לך 550 ש"ח ל3 מ"ר שזה בעצם 1.5 מ"ר כי אתה חייב לשים שתי שכבות כמו שאמרתי.

בלי קשר אצלי יש 4 שכבות רפאבנד והייה לי עדיין רעשים מהמידבאס,עד התיבות כמובן.

פורסם

אני אגיב גם כן מניסיון שלי עם החומר; אני עבדתי איתו על הדלת הבעייתית בגטס והשינוי היה עצום בכל פרמטר, גם של המיד עצמו וגם של הרעשים שנעלמו לגמרי גם מהפלסטיקה, למרות שלא "נגעתי" בה עם החומר. אני אצלי קצת התפרעתי והשתמשתי בגליל וחצי (יש גליל ברוחב 15) כי רציתי באמת לסגור את כל פתחי הענק בדלת, סה"כ עשיתי אצלי 4 שכבות מושלמות - 2 בדופן החיצוני, אחת בפנימית מהחוץ לפנים (מה שעלה לי בכמה וורידים) ואחת בפנימית מהפנים לחוץ.

רועי, אל תשכח שכמעט אף אחד לא עובד עם מיד באסים כמו שלך. אני מאמין שלכמעט כל חברי הפורום עבודה נכונה עם החומר, תתן תוצאה מספקת, אצלי מנגן מיד לא פראייר, CFS165 של פייז, שקיבל סטרואידים מהאיטום.

לגבי אמידות החומר, האוטו בשמש כמעט כל היום, לצערי יצאלי לבדוק את העמידות לאחר שבני בליעל שברו לי את החלון נהג, החומר היה צמוד ב100 אחוז.

בשיפוצים

פורסם

גם פזקר נצמד ב100 אחוז, זו לא הבעיה. הבעיה היא שהחומר מתייבש לגמרי וסופג הרבה פחות מכאשר הוא היה טרי - אני לא יודע איך זה עם הרפא בנד כי אין לי נסיון עם החומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת עמידות הוא סביר הוא נדבק לפח כמו ק**ה הרמת הצמדות שלו הוט טוב,עם הזמן החומר נהייה רק יותר ויותר גמיש, כמו מסטיק.

אצלי שמתי 4 שכבות רק על הדופן הפנימי.

בחיצוני יש לי את האקסטרים ועל הפח יש לי את הסקאן פרו.(שלדעתי הוא הטוב מכולם) גם האקסטרים הוא מעולה.

פורסם
מבחינת עמידות הוא סביר הוא נדבק לפח כמו ק**ה הרמת הצמדות שלו הוט טוב,עם הזמן החומר נהייה רק יותר ויותר גמיש, כמו מסטיק.

אצלי שמתי 4 שכבות רק על הדופן הפנימי.

בחיצוני יש לי את האקסטרים ועל הפח יש לי את הסקאן פרו.(שלדעתי הוא הטוב מכולם) גם האקסטרים הוא מעולה.

הסקאן פרו, אם אתה אומר שהוא יותר טוב מבין כולם ויותר מהאקסטרים של דיינמאט, כמה הוא עולה?!

והאם הוא דיי זול לעומת הדיינאמט..?!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

יעילות חומרי בידוד אקוסטיים נימדדת ב-NRC או ב-DB שהיריעה חוסמת

ולגבי החומרים הנ"ל לא הוצגו נתונים אילו ,אז איך ניתן לקבוע מי מבניהם חוסם אקוסטי טוב יותר.?

בידוד ביריעות הטוב ביותר מושג על ידיי יריעות של גומי עופרת וניתן להדביק אותם עם אקדח של דבק חם.

http://www.absotec.co.il/default.asp?kat=products.asp&page=חומרי%20בידוד%20אקוסטיים

פורסם
הסקאן פרו, אם אתה אומר שהוא יותר טוב מבין כולם ויותר מהאקסטרים של דיינמאט, כמה הוא עולה?!

אני לא חושב שהסקנד סקין פרו טוב יותר מהדיינמאט אקסטרים . יצא לי לעבוד עם שניהם (בפולו עם הדיינמאט , בסובארו עם הסקנד) ולא זכור לי עדיפות לאחד מהם . שניהם חומרים מעולים.

אני הייתי רוכש את הזול מבניהם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מכיר את הת'רדים הנ"ל אך כולם, מלבד אחד שמצאתי, עוסקים ברפה בנד. נושא השרשור פה היה הפזקר,

עליו לא מצאתי נושאים בפורום וההשוואה של הפזקר לשאר חומרי האיטום למיניהם.

אלי

הפזקר לא מיועד לשימוש אוטומוטיבי ולא יעיל. החומר מתקשה, הופך לפריך ובסוף נופל. הדיינמאט \ סדקנד-סקין \ רפה-בנד נדבקים היטב לפח ונשארים גמישים לאורך שנים.

לגבי הרפאבנד- כולם כבר יודעים מה אני חושב על החומר הזה חוץ מזה שהוא "זול", אין בו יתרונות על חומר בידוד יעודי לרכב, כגון האקסטרים למשל.

אם עדיין רוצים ללכת על הרפאבנד, אז יש מספר דברים שצריך לדעת.

1.החומר יחסית לא עמיד כמו המתחרים שלו היעודים לרכב. לא סגור לגבי זה, אני מאמין שאם הוא "נשר" מאיזו נקודה זה כנראה בגלל שהיה שם לכלוך או שסתם הוא לא הודבק טוב.

2. שני שכבות ממנו, שווה לשכבה אחת של חומר יעודי כמו האקסטרים למשל.

3. כמובן שהעבודה איתו היא כפולה. כי צריך שתי שכבות במקום אחת.(אצלי יש 4 שכבות)

4.אם כבר החלטתם לקנות את הרפאבנד, תדעו שהוא מגיע 3 מטר רבוע.(גליל של 10 מטר אורך, על 30 ס"מ רוחב)

5.החברה עושה משלוחים לכל הארץ בעלות של 40 ש"ח או 45 ש"ח(מקבלים את המוצר יום למחרת)

6. אני אישית חושב שבמחיר הזה אפשר לארגן איזה 10 יריעות של סקאן פרו. (וזה פחות עבודה לכם או למתקין)

בהצלחה.

:mm_yeah:

אם שואלים אותי אני הייתי הולך על חומר בידוד ייעודי כמו הדיינמאט אקסטרים (חלילה לא האוריג'ינל) או סקנד סקין דאמפליפייר פרו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני עדיין חושב שזה חומר מוצלח לבידוד דלת.

עם זאת החומר דק יותר מסקנד-סקין \ דיינמאט + ההפרש במחיר לא כלכך משמעותי = שווה ללכת על הדבר האמיתי והייעודי.

מצד שני, שתי שכבות רפא בנד יתנו תוצאה עדיפה על פני שכבת דאמפליפייר \ אקסטרים אחת, ככה שמי שיכול להשיג רפה-בנד במחיר טוב עדיף לו ללכת על החומר הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

100 שקל זה 20 אחוז מחיר

אולי לך זה לא הרבה,

אולי לי זה משהו שאפשרי עם התחשבות נכונה בכלכלה העולמית לטווח הארוך,

אבל יש מי מאיתנו שזה הרבה בשבילו,

ויש גם אנשים פה ששכבה אחת של ריפה בנד תספק אותם, כי אין להם אלמנטים שחזקים בנמוכים כלכך, שהדלת רוצה להתפרק

• תוכן חדש...