Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני, שתי שכבות רפא בנד יתנו תוצאה עדיפה על פני שכבת דאמפליפייר \ אקסטרים אחת, ככה שמי שיכול להשיג רפה-בנד במחיר טוב עדיף לו ללכת על החומר הזה.

איתמר.

גם בחישוב של 2 שכבות של רפא המחיר יצא יותר זול משכבה של אקסטרים ככה שבכל זאת העסקה יותר משתלמת,

רק שכמות העבודה יותר גדולה.

קטן עלי גם ככה יותר משלושה חודשים עובד על הרכב והסוף אינו נראה באופק:roll:

אלי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון בידוד רכבים עם דינמט אקסטרים. פזקר. סקנדסקין פרו. (יש נסיון קטן עם רפה בנד)

*הפזקר חרא!! הוא נצמד ויורד אחרי תקופה. (ועם השטח לא נקי מספיק הוא מתקלף מהר יותר.) ובנוסף הוא יורד בתלישה.

אחרי 2-3 התקנות לאנשים. אני לא מוכן לשים את החומר הזה יותר. !.

* דינמט אקסטרים. היום! הוא זול ויחסית מחיר סביר. טיפה קשה לעבודה איתו. ודורש יותר לחץ להדבקה ורידוד.

הוא לא יורד. ונשאר דבוק טוב.!

*סקנדסקין דמפליפייר פרו (פרו). מחיר טוב. חומר שנדבק בקלות. יותר נוח לעבודה. מהאקסטרים. האלומיניום טיפה רך יתר.

* הרפה בנד. דק בהרבה. רך לעבודה. ודורש טיפה יותר כוח להדבקה טובה.

החיסרון הרציני ביותר. 2 שכבות של רפה בנד מקבילות לשכבה אחת של אקסטרים / פרו

אבל 4 שכבות של רפה הן לא 2 שכבות של חומר כמו אקסטרים או פרו וזה בגלל שיש הרבה יותר סיכויים לכיסי אוויר. ויש הרבה יותר אלומיניום בין השכבות שהוא לדעתי פחות אפקטיבי.

ובנוסף אתם רציניים.

לעשות דלת 3 או 4 פעמים טוב. כאשר לעשות דלת בצורה טובה לוקח הרבה זמן. ולעשות את זה על כל הרכב. אתם משוגעעעים.

הרכב שלי לקח כשבועיים עבודה. לשכבה כפולה בדלתות. ושכבה אחת על השאר.

עם הייתי צריך לעשות את הרכב שלי כפול ודלתות 4 שכבות. זה לוקח לי חודשיים.! ופי 5 חתכים.

אני לא יודע מה איתם אבל גם זמן = כסף. כפול זמן עבודה (שלכם / מתקין) = יותר כסף.

למי שרוצה להבין טיפה כיוונים. יש קישור בחתימה.! (תהנו )

אישית. סקנדסקין דמפליפייר פרו. נותן את הנוחות עבודה. + כסף + תוצאה ההגיונית ביותר.

וזה אחרי הרבה עבודה עם חומרי איטום שונים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יעילות חומרי בידוד אקוסטיים נימדדת ב-NRC או ב-DB שהיריעה חוסמת

ולגבי החומרים הנ"ל לא הוצגו נתונים אילו ,אז איך ניתן לקבוע מי מבניהם חוסם אקוסטי טוב יותר.?

בידוד ביריעות הטוב ביותר מושג על ידיי יריעות של גומי עופרת וניתן להדביק אותם עם אקדח של דבק חם.

http://www.absotec.co.il/default.asp?kat=products.asp&page=חומרי%20בידוד%20אקוסטיים

תוכל לכוון אותי בדיוק לאיזה מוצר איטום צריך?!

ואם אתה יודע מה המחיר , יהיה טוב!

אגב, כמה שכבות צריך של החומר הנ"ל לאיטום כללי של הדלת?! כמו הדיינמיט?

עוד שאלה, כמה עולה החומר הזה סקנדסקין דמפליפייר פרו ומאיפה אפשר להשיגו!?

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם
יעילות חומרי בידוד אקוסטיים נימדדת ב-NRC או ב-DB שהיריעה חוסמת

ולגבי החומרים הנ"ל לא הוצגו נתונים אילו ,אז איך ניתן לקבוע מי מבניהם חוסם אקוסטי טוב יותר.?

בידוד ביריעות הטוב ביותר מושג על ידיי יריעות של גומי עופרת וניתן להדביק אותם עם אקדח של דבק חם.

http://www.absotec.co.il/default.asp?kat=products.asp&page=חומרי%20בידוד%20אקוסטיים

דבק חם?

הטמפרטורה באוטו לרוב מספיק חמה כדי לגרום לדבק חם להפוך לגמיש. ולהתנתק.

ומה עדיף?

חומר שמגיע עם דבק מובנה. שהוא חלק ממנו.

או חומר שאנחנו צריכים לחבר בעזרת דבק חיצוני שמתקשר פחות טוב לשני הצצדים?

לדעתי חומר שמגיע עם דבק מובנה והוא חלק ממנו. ידבק טוב יותר. ויספוג אנרגיה טוב יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אודיו-קינג, תבדיל בין ציוד ביתי \ אולפני לבין חומרים לרכב.

מה רשמת נכון, יריעות גומי \ עופרת \ PVC כבדות מאוד יעילות לתחום הביתי, ברכב לא ממש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...